Отговори
Здравейте, момичета!
Знаете ли кои клиники подготвят документи за инвитро по фонда в момента?

В Щерев например сега са спрели, заради закъснели плащания. Разбирам защо не биха правили стимулации на жени със заповеди по фонда, но какво пречи да се подготвят документи за следващ опит? Защо трябва и заради документи да се бавим, нали и без това достатъчно дълго се чака, когато вече сме в списъка с номерче? newsm78

# 1
  • София
"Надежда".  И документи подготвят и опити по фонда правят.

# 2
Благодаря за отговора. Ако ми кажат следващата седмица от Щерев "да почакаме" с подаването на документи за втори опит, може и да сменим клиниката принудително.
Дано днес, след сутрешното интервю с директора на Фонда (а той каза, че пари ще има: http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/1844313445-Otpuskat_ … ond_In_vitro.html) да не се мотат повече, все пак става дума само за изготвяне на епикриза за Фонда newsm12.

# 3
  • pleven
В момента в Плевен приемат документи за инвитро по фонда.Сключва се договор с клиниката- първо ти си плащаш парите, а когато се получат от фонда,клиниката ти ги връща. И това е някакво решение - не ти затварят вратата.

# 4
  • София
В момента в Плевен приемат документи за инвитро по фонда.Сключва се договор с клиниката- първо ти си плащаш парите, а когато се получат от фонда,клиниката ти ги връща. И това е някакво решение - не ти затварят вратата.
A какво става ако фонда откаже да плати за такива процедури с договор?
Какво пише в тия договори по този въпрос?
В правилника на фонда е описано точно как става финансирането и схемата с връщане на пари не я намерих там.

# 5
Здравейте,
исках само да кажа, че в петък бях в Щерев и мойта докторка беше натоварена със задачата да "отбива" ударите- през 5 минути влизаха една след друга жените,.. и когато влязох и аз разбрах, че документите ми за фонда са готови (за 2.опит), но не искат да ги подават- имали вътрешна заповед за временна забрана, защото още не били получили никакви пари newsm78.
и това става 2 седмици след обявяването на тези 5 млн. лева (на 14 окт.) #2gunfire
утре ще звъним във Фонда да ги питаме това нормално ли е и те какво правят по въпроса.  #Cussing out

# 6
Беласица мен също преди 10 дни ми отказаха подготвяне на документите. Обясниха ми че от тези 5 мил. 3 мил. са за стари задължения, а от останалите ще дърпат за вече одобрени заповеди. Казаха ме, че чак около нова година пак ще почнат.

# 7
Здравейте,момичета! На мен в Щерев ми казаха да се обадя,в началото на ноември! Но така,като гледам няма да стане по рано,от нова година. Все пак,ще се обадя другата седмица!

# 8
Здравей те момичета от два три месеца Ви пиша и подавам сигнал ,че клиника Щерев не приема жени по фонда .Ако някой има друга информация МОЛЯ да пише!!!Аз имам заповед от август месец и още ми отказват , явно чакат 2011 г.

# 9
Просто нямям думи, откъде накъде клиниките ще бавят подаване на документи!!! #2gunfire

И без това фондът е достатъчно бавен...първият път чаках 7 месеца Mr. Green а после докато започнем със стимулациите минаха 4 месеца- все нещо ново излизаше Cry
това означава, че след 3 месеца ще се изсипят 3- 4 хиляди жени на куп и ще ни дойде редът 2012г., ако изобщо дойде!!! #Cussing out

# 10
  • София
Момичета, плаша се и аз какво натрупване ще се получи в началото на 2011! Може би именно това е и една от причините някои да "задържат" подаването на заповеди, въпреки че не би трябвало да имат такова право Crossing Arms Иначе изглежда и малко като "изнудване" - преведете ни парите, които ни дължите, иначе няма да ви пращаме пациенти.
За Плевен Щерев стана ясно. Стаменов правят процедури, а какво е положението при Владимиров?
На мен лично ми е интересно как е в другите клиники - Тина Киркова, пловдивските, Афродите, Св. Лазар, братя Тодорови, Център Димитров, Технобиос,  Репробиомед и т.н. - тях никой не ги коментира тук, а не може да няма техни пациенти? Кажете, ако знаете нещо. Все пак, не можем да съдим за цялостната ситуация само по 2-3 клиники, нали?
Мога да предположа, че ще има доста разярени/върнати момичета, които ще решат да се преместят в друга клиника...

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:04 от Speed76

# 11
pinokil, а звъняла ли си във Фонда да им кажеш?
или например в БТВ- нали там Лалев и новият здравен министър казаха, че вече няма проблеми и т.н Naughty- пари има...
http://www.dnes.bg/health/2010/10/14/davat-oshte-5-mln-leva-za-i … -proceduri.101205

и имат ли клиниките право да бавят подаване на документи, ако са подписали договор с Фонда- НЕ МИСЛЯ.

или поне публично да обявят политиката си, а ние да си правим сметката дали да се надяваме на тях, или да търсим други варианти Mr. Green

# 12
  • гр. Пловдив
Здравейте, за клиника Селена Пловдив мога да кажа, че още правят  процедури по фонда и подготвят документи без проблем. Не са спирали до момента.

# 13
Лошото е, че после сигурно пак ще се предвидят по-малко пари за Фонда за догодина, просто защото не всички нуждаещи се са успели да се запишат докрая на годината (заради забавяне в клиниките), и списъкът няма да е реален, а "намален".  Sad  

# 14
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43628.msg763488#msg763488

ще изчакаме още 1 седмица и толкова, търпението ми привършва Twisted Evil
ако се налага- сменям клиниката- ако те се опъват на фонда няма ние да страдаме я #Cussing out
малко сякаш сме се мъчили досега Mr. Green

пишете кои клиники реално подават документи за фонда в момента,
стискам палци на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт