АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 787
  • 686
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро и от мене (то при вас следобед, ама нищо!) и мерси за посрещането  Hug

за запушен нос имам една рецепта, която работи безотказно, но е малко неприятна. Значи изстисква се сокът на един лук и се капе в носа по половин капкомер. Държи отпушено и лекува - капете толкова често, колкото ви е нужно, няма ограничение.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 05:34 от Лeни

# 391
Оооо,току що ми пристигна количкатааааа Party Party Party Party
После ще я снимам и ще пусна снимки.Тати е пратил и няколко бодита и едно готино лятно комплектче.И на тях ще пусна снимки послеее Crazy

# 392
Здравейте, казвам се Вили и съм от Пловдив, термина ми е на 27 април
Бременна съм за втори път имам син на 6г Simple Smile

# 393
  • София
Здравейте, мисля че няма да мога да изчета написаното от последните 4-5 дни. Човек да не се откъсне за малко от компютъра   #Crazy
Аз нещо поистинах явно тези дни. Вчера ме боля гърло, а от днес и носа ми тече. Надявам се да се оправя бързо. Пия само чайчета с мед и лимон.
Връщам се да чета!!!   Hug

# 394
Здравейте Simple Smile
Добре дошли на новите момичета,много се радвам все така да се множим и за напред Simple Smile

За кошарката ние имаме 2броя Simple Smile дървена,в която спеше до преди 3месеца и туристическа,която сме ползвали 10тина пъти. Аз съм за стабилните кошарки,т.е дървените детето ако е малко по буйно до две се е обърнало от туристическа,но всичко си е индивидуално иначе за удобството са удобни. Аз ще си ползвам пак тях май няма нищо да купувам освен дрехи,т.к имаме от пиле мляко дори колело,на което не стигаме педалите  Laughing
Днес не повръщах  Grinning дали мина този момент  Rolling Eyes
На преглед съм на 27 и нямам търпение,цял месец не съм го виждала,но за сметка на това си го чувствам и знам,че е добре Simple Smile

п.с delilah_qk ,бях като теб Simple Smile не се отказах и за миг,ревях от болка,детето се изнервяше,исках да кърмя и не се отказах въпреки всички трудности. Детето ми е кърмено до 1г.11месеца и сега искам пак да кърмя. Пожелавам го на всички

# 395
Здравейте момичета!
От час ви чета! Laughing
 Deliah_qk аз имах същия проблем със зърната,но бях закупила силиконови зърна на Авент.Още от първия ден започнах с тях.Бебето веднага зацока,а до 2 седмици зърната изкочиха и продължих без тях.Не съм имала рагади,поради тези протектори.Сега дясното зърно е напълно изкочило,лявото почти,но се надявам този път и то да се оправи.Препоръчвам ти да си купиш такива.Да добява ,че могат да се стерилизират в микровълнова.
Trufel с предишната бременност пих Дуфастон и докато не го спрях не ми мина главата.

По повод леглата-имаме си от каката.Голямо, с размери 140/70см,ПДЧ.Правихме го по поръчка според моята височина(да не се навеждам след раждането).На три нива,с две огромни чекмеджета и скрин с 4 чекмеджета.Не е мръднало.Избрахме го в тоналност,същата като на нашата спалня и много му се радвам и до сега.Дъщеря ми още си спи там,макар да има и разтегателен фотьоил в другата стая.Решава къде ще спи преди да си легне. Mr. Green

Добре дошли на двете нови момичета!Лека бременност ви желая!

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:22 от petia47

# 396
  • Пловдив
VesitoAJ - и аз не се отказах, ама след като три дни не ми даваха да си кърмя детето че от гърдите ми щяло да се нагълта с кръви си хвърлях кърмата (безобразно розова) и след като го храниха упорито с шиши през това време каквото и да пробвах (включително хранене със специални макручета за недоносени, дето ги прекрепвах към гърдата) малко след 4я си месец той сам се отказа - поплаках си пък се хванах яко за цедилката и така до 11я му месец  ooooh!
petia47 - и такива имам, ама на малкия не му помагаха, може би му се струваха твърди незнам но не искаше да суче с тях (помогнаха едва първите 10тина пъти, след това направо беше ад като ги сложех- тръшкане докато не дам зърното както си е, ама вече беше станал мързеливо сучещо бебе  с тия шишета, иначе рагадите никога не са ме спирали да кърмя). Не искам да ви тормозя с предишни мои терзания, ама наистина се намъчих много и сега трябва да успея на всяка цена, а мамите с първо ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ за да не стигате до моите дертове или поне навреме намерете ЛЛЛ консултант!!!
Нека ви пусна нещо полезно, особено за мамите които чакат първо бебче- за съжаление чак сега попадам на него, като за обща култура е доста добро http://vbox7.com/play:28eecdd0  Peace
Лeни - изкушавам се да пробвам рецептата за нослето на малкия, не мога да го отпуша вече втора седмица , ще те помоля да споделиш какво е точно неприятното за да знам какво да очаквам (предполагам парене основно и насълзени очи)  Thinking
sweet_monii  - със здраве да си ползвате всички нови придобивки и да си много доволна от тях, ще чакаме снимки  Peace
Аз изчезвам, че днес доста време изкарах пред компа, направо ме заболяха очите - хубава вечер от мен!

# 397
Здравейте,пуснах нов албум-Първи покупки за бебето в общия...Качих снимки на количката,но я снимат набързо и не са кой знае какво...Количката е супер удобна,изглежда маневрена,не е много тежка,хубава е....Сетих се и дрешките да снимам,тъкмо им махнах етикетите и се канех да ги шопна във водата,за да ги изпера,но се сетих   Laughing То е рано да се перат,но предпочитам да си ги изпера сега...
И докато не съм забравила,да ви питам-Вие смятате ли да купувате възглавничка с черешови костилки за бебо?

# 398
sweet moni - това Loola ли е ? Честито, много е хубава   bouquet

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 05:39 от Лeни

# 399
Като прочетох за пране - да ви питам дали може да се перат дрешките на бебето в пералня или трябва на ръка, че аз имам кожен проблем на ръцете и дори ръкавиците ме дразнят  newsm78 .
По отношение на Дуфастона - аз го пия от самото начало и си мислех, че от него ми се гади. Глава ме боли от две - три седмици и най-вероятно е от ниското кръвно. Днес ми казаха, че натуралният шоколад помагал и естествено много течности, но аз повече от 1,5 литра на ден трудно изпивам. Да не говорим, че ставам по пет пъти през нощта да пишкам. Също усещам болка ниско долу и постоянно имам чувството, че нещо ми опъва коремчето отвътре.

Приятна вечер !!!

# 400
  • Варна
Лени, и аз така с розовото, а много искам девойка:) Но е вярно,прекалено розово и лъскаво.
За черешовите костилки-в БГ не съм виждала, на  една позната и пращаха от чужбина. Как помагат? Задържат повече топлина,или заради това,че се мърдат? Защо точно черешови? Помня,че ги топлеше в МВ и ги търкаляше по коремчето.
Отивам да Ви чета,лека Hug

# 401
Лени,да,Лола е количката Wink
И аз не знам точно как действа възглавницата с черешовите костилки,а и тук не съм виждала,но мислех да се поинтересувам,защото и двете ми дъщери имаха ужасни колоки от 10 ден до 4 месец.Беше непоносимо и не минаваха от никакви капки.
Аз ето тази възглавничка съм набелязала,ако някой знае нещо да каже
http://www.spelta.biz/mothers_colic.php

# 402
И докато не съм забравила,да ви питам-Вие смятате ли да купувате възглавничка с черешови костилки за бебо?
За какво се използват тези възглавнички?  newsm78
Като прочетох за пране - да ви питам дали може да се перат дрешките на бебето в пералня или трябва на ръка, че аз имам кожен проблем на ръцете и дори ръкавиците ме дразнят  newsm78 .
Не мога и да си представя да пера всичко на ръка, знаеш ли за какъв труд става въпрос, да не говорим, че всичко съхне супер бавно като е прано на ръка, пък след като изсъхне трябва да гладиш от двете страни  #Crazy Не мога да се лиша от пералнята каквото и да става  Naughty

Някой беше писал, че си капе ракия в носа - моля ви, недейте, познавам хора без обоняние от такава процедура!

# 403
Аз дрехите на децата ги пера с Тео Бебе и съм много доволна,мирише много хубаво и дрешките стават много мекички.
Аз на бебо дрешките мисля да ги пера на ръка първите няколко месеца,може би до края на лятото,че ще е хубаво времето и ще съхнат бързо....А после ще ги пера в пералнято,но само неговите,без да ги смесвам с нашите,аз и сега на Бела и Ивон ги пера отделно от нашите дрехи.
За какво се използват тези възглавнички?  newsm78
Против колики са  Wink

# 404
 Simple SmileЗдравеите на всички,мн се радвам че има такава тема и че ще има с кои да се съветвам,чета ви от скоро и ми стана чудно какво е това фм???

Общи условия

Активация на акаунт