АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 778
  • 686
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, днес звънях в МЦ "Марков". Вече записват за декември, но само до 9-ти.

# 511
Аз сега се записах за Марков за 2-ри декември от 14 часа

# 512
Мерси, че споделихте за Марков, момичета. Значи да изчакам една седмица, ако искам да се запиша за след 15ти декември  newsm78

# 513
Не знам защо записват само до 9-ти. Да не би да запразнява после?!

# 514
Здравейте, благодаря на всички за моралната подкрепа Hug
При мен всичко мина, вече съм у дома, нещата се стекоха максимално благоприятно и безболезнено, просто беше много, много дълго чакането. Сега следва още едно дълго чакане, това на резултатите , но аз вярвам, че ще са добри т.е. няма да се окаже нещо генетично.
За ФМ ще препоръчам един лекар- д-р Янкова, работи с Св. Петка, има си тапии за това, което прави и наистина вдъхва доверие, каквото на мен например Димитрова не ми вдъхва, но въпрос на разбиране. Янкова не ме е гледала, но говорихме няколко пъти и е наистина компетентна.
Това е от мен, чат пат ще понаглеждам какво правите Peace

# 515
Ааааа, какви са тези празненства 2 седмици преди празниците!!! Не, не разрешавам!  Joy Аз специално за него Ламанша ще минавам, а той иска на ракийка и салатка, няма да стане!  Joy
Ще звънна още в понеделник да проверя!

Image радвам се, че всичко е минало нормално. Успешно и скоростно възстановяване и бързо да се върнеш в бременелските редици!   bouquet

# 516
image пожелавам ти много успех и следващият път като пишеш да имаш много хубави новини EFP от все сърце ти го пожелавам Simple Smile

# 517
image , здравей мила! Радвам се, че всички страхове, лоши мисли и очаквания са вече в миналото и всичко е минало благополучно и най-вече безболезнено!  Peace Желая ти бързо възстановяване и позитивни мисли, времето ще подреди нещата отново в твоя полза! Възхищавам се на силатати да пишеш и споделяш с нас от опит, за да си полезна, дори когато ти беше тежко!  smile3525Прегръдки!  Hug

# 518
Много късмет на image и очакваме с нетърпение хубави новини съвсем скоро.

# 519
Ей,Image сутринта си мислих,дали вече не си в къщи и погледнах темата.Радвам се,че всичко е минало по най-добрия начин.Стискам  палци  изследванията да са наред и се надявам скоро да ни известиш с добра новина!  bouquet

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 16:45 от petia47

# 520
  • Червено знаме 11:)
Image мила,всичко мина,сега гледай само напред и от все сърце ти желая скоро да се запишеш пак в някоя бременнилска темичка,и да ни зарадваш и нас newsm10

# 521
image, надявам се да се възстановиш бързо от трудностите, които си преживяла и смело да продължиш напред! Стискам палци възможно най-скоро отново да видиш отново 2те чертички и безоблачно да преминеш през бремеността. Бъди смела мила image и вярвяй, че след лошото следва добро. Прегръщам те мила! Hug  bouquet

# 522
image - много се радвам, че всичко е минало безпроблемно и безболезнено. И аз се присъединявам към момичетата с пожелание за бързо възтановяване и скоро да зарадваш себе си и нас с приятни новини.  Hug

# 523
Нади, а ти къде ходеше?
За консултация ли питаш къде ходя или за ранна ФМ?

# 524
image, кураж, бързо възстановяване и много секс ти пожелавам. Сигурна съм, че хора като теб са си заслужили децата и ще си ги получат  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт