АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 767
  • 686
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и то мен днес, как сте?  Hug
nadi, аз още си повръщам, нищо че съм в 15та седмица, сега обаче през ден Simple Smile Пак е нещо....Също така и ако преям, затова трябва малко и на често да се яде, но аз трудно го спазвам този график.
chorlamata, и аз още не съм качила нито кило, даже съм свалила 3, но бебето си расте, явно се храни добре от моите запаси, които си имах в излишък.  Laughing
blumence, мерси за съвета за повръщащите щастливки Simple Smile Аз сладкото го спрях напълно откакто почнах да повръщам, защото още повече ме дразнеше, но виж мед обичам, а все забравям за него.

Аз днес се видях с акушерката, премериха кръвно, взех си резултатите от кръвният тест за кръвна група и ред болести. Оказа се, че съм А отрицателна, както и предполагах, защото майка ми е такава, и на/след 28-ма седмица ще ми бият инжекция за антитела. чухме и сърцето на бебето, звучеше много ясно и чувството е прекрасно да чуеш как още едно сърце бие в теб Simple Smile
И така, това от мен, кратък рапорт Simple Smile

image  Hug

Лек ден на всички и се пазете   bouquet

# 526
Момичетаа, камък ми падна от сърцето! Hug
Сега се връщам от прегледа при доц.Томова. Каза,че всичко е наред. Подробно огледа всичко- корем, сърце,мозък,бъбреци, ръце, крака, назална кост, нухална транслуценция и.т.  Laughing.Всичко обяснява!
Тъй като бебока беше заспал в гръб и не можа да се види нослето, се наложи да изчакам малко и после пак влязох.
Беше сменил позата, та докторката успя да огледа всичко Grinning
И с каката ходих при нея в 22 седмица и тогава видях, че Томова е добър специалист и сега потвърждавам!
А иначе и при Янкова ходих в 11 г.с. И нея я бива, но аз по-имам доверие на Томова. Simple Smile

# 527
Нади, а ти къде ходеше?
За консултация ли питаш къде ходя или за ранна ФМ?

За йогата Simple Smile

# 528
Нади, а ти къде ходеше?

За йогата Simple Smile
Уффф, много съм зле!! Embarassed
При Тодор Захариев. (вж. линка)В една кооперация на бул. Витоша до НДК, само че входа е в пряката (не си спомям коя)
http://www.yogabg.com/read.php?name=%CF%F0%E5%EF%EE%E4%E0%E2%E0&lang=bg

# 529
здравейте,и аз съм априлска майка също-термина ми е на 2 април 2011г.моля да ме впишете и мен! доста дълго търсих как да се включа,докато не се обадих на приятелка с опит в това! Rolling Eyes newsm78

# 530
Нади, а ти къде ходеше?

За йогата Simple Smile
Само да уточня, че когато ходих не бях бременна!

# 531
пак съм аз,да уведомя само че съм на 28 и за сега града ми е Русе,но ще раждам в София,от където е мъжа ми,а аз съм родена в Разград,но двамата работим в Русе!

# 532
Добре дошли на новодошлите  Hug оглеждам се за повече инфо за гимнастика за бременни или водна гимнастика във Варна.Моля съгражданките ако знаят нещо да споделят

# 533
Здравейте и от мен.
Имейдж, от тук нататък- само положителни неща, ще те чакаме да се похвалиш!!!
Днес бях на типичната ЖК- мерки, теглилки, кръвно, тонове, БЕЗ ехограф  Confused Така го чаках тоз' преглед, дори тайничко се надявах да видим нещо отличително, ама- нъцки...Малко се разочаровах, но...добре, че ходя на 2 места, та след 3 седмици съм пак на ЖК.
Благодаря ви за думите, поне знам, че не съм единствена.

# 534
Natali_, аз миналата седмица точно така си хванах една настинка в самото начало и пих Оксилококцинум - първия ден 2, втория ден 2 и третия ден 1. Освен това по една голяма ампула вит. С на ден и чайчета с мед и не се разболях. Дано и при теб да помогне. Вчера като бях на лекар ми предписа Биозин за повишаване на имунитета и подобряване усвояването на желязото. На препарата пише, че се препоръчва от българското дружество по акушерство и гинекология за бременни. Други хора ми казаха, че е много хубав. Малко е скъп, но съм го взела да пробвам http://apteka.framar.bg/30012883/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B8% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Почнах да гледам имена - много трудно ще е да решим. А пък какви безумни имена има, направо се спуках от смях.
[/

Мила,виж какво пише в листовката Да се избягва приема на Биозин по време на бременност и кърмене.

Сега се прибрах от работа и погледнах опаковката - добавката, която лекарят ми е изписал е "БИОЗИН мама" http://apteka.framar.bg/30017026/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-30. Това за бременността и кърменето го няма. Има различни съставки и наистина се препоръчва от българското дружество по акушерство и гинекология.

Знаех си аз, че не мога да пропусна, че е вредно за бременни, защото по принцип чета всички листовки, но все пак исках да съм сигурна преди да пиша.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 09:08 от vania_svet

# 535
  • Варна
Да се вкл.за малко-има две различни кутийки на Биозин. Розовия е БИОЗИН МАМА
http://apteka.framar.bg/30017026/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-30

Този,на който е дала линк Ваня,синия,не е за бременни:)
Отивам да Ви чета,изписали сте света Hug

п.с. не съм доизчела поста,sorry

# 536
image радвам се че всичко е минало вече!
А сега само напред,много късмет ти желая и скоро да пишеш за добра новина! Hug Hug Hug

# 537
Здравейте,аз минавам само набързо,не можах да ви изчета,че цял ден нямах време да седна...
Сутринта водих Ивон на градина,после ходих до Ловеч,че имах да пазарувам и да плащам сметки,после на гости ми дойде една мама,която ми даде тооолкова много сладурски дрешки,че не мога да им се нагледам.Снимала съм по-хубавите дрешки и после ще кача снимки,нищо,че не съм ги купувала аз....
Много ме мързииии,отпуснала съм се като дроб и само се влача....Мързи ме даже да дишам  Embarassed Майка ми само ми повтаря : "Тебе,ако те болеше толкова,колкото те мързеше,охоооо...."
Ама какво да направя,така съм...Ама и нервите яко са ме подгонили,все се ядосвам,после пък ми става тъпо и рева,после пак се нервя,та чак се дразня на себе си,ама няма как...
image,радвам се,че всичко е минало добре!Сега бъди силна,кураж  Hug.А след няколко месеца да се отчетеш в друга бременска темичка  Hug

# 538
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте от мен!
Поздрави за image Hug и за куража, не ни забравяй и ни навестявай!
Аз също повръщам, когато преям или изям нещо, което да ми раздразни стомаха, като кисело например, и аз това за чистия шоколод не го знаех.
Подкрепям съветите на ШаманкатаPeace
Резултатите от БХС излезнаха, добри са, вече чакам следващия път да ида на ехограф и дано се види полът.  search
Почнах да пия желязо, някоя от вас пие ли, по кое време го пиете? Пише, че не трябва да се приема заедно с магнезий и да минат 2 часа след прием на млечни продукти, за да се усвои. Ако го пия вечер, дали ще има ефект?  newsm78
Това от мен.
 newsm49

# 539
Здравейте и от мен, аз все още се възстановявам от вируса, който лепнах, но мисля, че вече съм доста по-добре поне не ме боли главата и хремата поотмина  Grinning
Щък чувала съм, че тук има Пилатес за бременни, но не знам точно къде и кога ще се поинтересувам по подробно, а иначе вижте тази статия може да ни е полезна http://www.roditeli.info/family/statia/vp2/

Лека нощ от мен и многоо  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт