АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 777
  • 686
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, мамчета! Ама много пишете, еееей  Laughing

Първо Честит Празник на рожденичка и на майка ѝ  newsm51 Много да се слушате, особено мама да слуша Simple Smile

Аз не съм се включвала отдавна, ама нямаше нищо интересно. Днешният ден до чувствам като празник, защото влязох във втория триместър   hahaha По този повод се разходих из магазините и гледах бебешки дрешки, ама едвам се сдържах да не се разплача на няколко пъти  Laughing
sweet_monii Много ми хареса количката, особено това че е бяла (нали е бяла, а не сива, може да ми изневеряват очите). Бебешорските дрешки са очарователни!!! Какъв размер са?  newsm12
Днес това гледах, че има за tiny baby, first size и следващият размер е 0-3 месеца. Как мога да знам какво да купя?!?! Май от всичко по-малко  Joy Такава страхотна лятна шапка за момиченце видях и то за 75 пенса, едвам се стърпях да не я купя (още не знам какъв пол е бебчо  Laughing ) Дайте съвет с номерата!!
dru4ka важното е, че е здраво  и ще ви направи много щастливи Hug

# 481
LadyDiDi ,да,бяла е количката!  Wink
Размерите на бодитата са от 0 до 3 месеца.А на ризката и гащичките е от 3-6 месеца.
Този размер tiny baby, first size ,който ти казваш е за новородени бебета,тоест за съвсем мънички бебоци.Според мен най-добре е да си вземеш най-много 3-4 бодита от този размер за всеки случай,но не прекалявай,защото умаляват за седмици,половината дрешки така и ще си останата необличани.От 0-3 месеца вече може да си понапазаруваш повече,но не се уливай,че и те умаляват бързо,като все пак всяко бебе е различно.На Бела й купувах дрехи 9-12 месеца,когато беше на 7 месеца,че си върви по-едричка.Така че за начало само най-важните неща,пък после като видиш бебо,тогава може да си прецениш по-добре....
На мен утре една приятелка с априлсо 2009 бебе ще ми идва на гости и каза,че ще ми донесе много дрешки,така че....Още една приятелка с пролетно бебе също ми е обещала дрехи,така че аз лично засега няма да купувам  Peace

# 482
Честитка за рожденичката и от мен! Да е жива и здрава и много щастлива кака...
Ох, толкова много пишете, че не успявам да кажа всичко, каквото си наумя, докато ви чета.
блуменс, аз за 1 ден поуспокоих гърлото с Ангин Хийл- хомеопатични хапченца, не са противопоказни...Дано се оправиш бързо и да не се налага да влизаш...няма да казвам къде. А бебчето явно не иска да се показва още...
И аз вече нямам търпение да узная пола, но и...не съвсем...Честно казано малко ме е страх, защото първия път останах т.к. разочарована, защото винаги съм си мислела, че ще имам момиченце. Много виновна се чуствах хиляди пъти, заради това, вярно че, че най-важното е да е живо и здраво, но...момичета, наистина много ми докривя в онзи период...Сега си мечтая за една кукличка и не знам, как ще се чуствам, ако пак е момче. Споделям го, знам, че това не е най-важното, просто така го усещам...надявам се да не предизвикам възмущение...
Малчо е с температура от днес и пак съм гипс...
Аз взимах най-различни размери 0, 0-3мес....то си зависи и от марките, от големината на бебчето, като се роди. Дрешки поне за начало имам, още не ме е подхванала шопинг- треската за бебенцето.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 23:30 от Анонимен

# 483
Цъфс напълно те разбирам.като ми казаха за малкото,че ще е и то момче бях много разочарована,но като се роди се влюбих в него.и съм се радвала на всяка минута с момчетата.много пъти съм си мислила,че едни сме създадени за мъжки майки,та и сега да си имаме момченца пак ще сме щастливи. smile3521

# 484
.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 05:44 от Лeни

# 485
sweet_monii мерси много Simple Smile Дано да успея да се изконтролирам в количествата Grinning Ще изчакам все пак декември, тогава ми е следващия УЗ тук и се надявам да разберем пола.

Аз също си мисля, че леко ще бъда разочарована. Не че не искам момче, но в мислите ми са все женски имена  newsm53 Опитвам се да не се настройвам, ноооо... мисля, че напук на всичко ще е момче. Каквото дойде, няма да го върна  Laughing И ще го обичам МНОООООГО!

# 486
Здравейте мами! Имаме доста голяма часова разлика, но ви пиша, защото ще го видите утре сутрин с кафето и се надявам линка, който ще ви пусна да ви хареса.
http://www.youtube.com/watch?v=ARDBGPVOcWk&feature=player_embedded

Свежа глътка е. Дано ви хареса. Пожелавам ви хубав и весел ден и дано ви се оправя времето вече!

Честито на рожденничката на totoven.
dru4ka, продължавам да се надявам, че следващият път ще видиш розови гащи.  smile3521 Пиши като се нарадваш на аморето.
Прегръдки на всички ви.

# 487
Ох, аз да се оплача - със ставането нещо не се чувствам добре, май съм понастинала. Вчера нали беше топличко и по една ризка само бях.... Sad
Докторът ми каза само Оксилококцинум, ама се чудя дали ще има ефект.
Кажете някакви бабешки лекове за настинка и тежест в гърдите при дишане.

# 488
Natali_, аз миналата седмица точно така си хванах една настинка в самото начало и пих Оксилококцинум - първия ден 2, втория ден 2 и третия ден 1. Освен това по една голяма ампула вит. С на ден и чайчета с мед и не се разболях. Дано и при теб да помогне. Вчера като бях на лекар ми предписа Биозин за повишаване на имунитета и подобряване усвояването на желязото. На препарата пише, че се препоръчва от българското дружество по акушерство и гинекология за бременни. Други хора ми казаха, че е много хубав. Малко е скъп, но съм го взела да пробвам http://apteka.framar.bg/30012883/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B8% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Почнах да гледам имена - много трудно ще е да решим. А пък какви безумни имена има, направо се спуках от смях.

# 489
  • Червено знаме 11:)
Добро утро мами,днес не сте толкова активни.Относно пола,аз винаги съм искала момиченце,дори име си имах,но в момента в който видях двете чертички-казах си-момче ще е,и една приятелка и тя ми каза,че има усещането че ще имам момче.....и то е момче..да ми е живо и здраво пък другия път момиченце Grinning

# 490
  • Червено знаме 11:)
Natali_, аз миналата седмица точно така си хванах една настинка в самото начало и пих Оксилококцинум - първия ден 2, втория ден 2 и третия ден 1. Освен това по една голяма ампула вит. С на ден и чайчета с мед и не се разболях. Дано и при теб да помогне. Вчера като бях на лекар ми предписа Биозин за повишаване на имунитета и подобряване усвояването на желязото. На препарата пише, че се препоръчва от българското дружество по акушерство и гинекология за бременни. Други хора ми казаха, че е много хубав. Малко е скъп, но съм го взела да пробвам http://apteka.framar.bg/30012883/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B7%D0%B8% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Почнах да гледам имена - много трудно ще е да решим. А пък какви безумни имена има, направо се спуках от смях.
[/

Мила,виж какво пише в листовката Да се избягва приема на Биозин по време на бременност и кърмене.

# 491
Привет и от мен!
Аз още в самото начало помолих Йончев (лекаря при който ходя на частно) да ми изпише някакви витамини  защото аз често боледувам особено зимата стигам всеки месец до антибиотик, та той ми изписа Vitaral страшно съм доволна пие се по едно на ден и досега слава богу не съм се разболяла, това го казвам като перманентна стъпка да НЕ се стига да настинка:) Ще се радвам ако помогна на някого! Hug лек ден на всички

# 492
Щом не сме много активни, да се включа и аз. И аз прочетох, че Биозин-а не се препоръчва за бременни!!! На мен доки вчера за желязо ми предписа феро-фолгамма и аз слушам и пия, че и мъжлето ме следи  Laughing. Чакам си резултатите за кетони (ацетон) и лееекичко тръпна с надеждата да нямам и повръщането да си е част от мен, а и аз имам подозрение, че мляко и млечни продукти ми действат така, но.... може и оправдания да си търся.
Аз май си искам още едно момиченце, незнам защо - имам усещането, че на нашето тати му е писано да е напълно сред жени. Сигурна съм, че ще е щастлив и с още една мацка, нищо, че иска да рита топка с момченце, но нашето момиче все едно усеща и много иска да играе мач и вкарва гоооол.
Ехееейй..... ще поразгледам снимките да се разведря.

# 493
А отностно пола да се отбележа и аз
Както казах имам момче, с него имах интуиция за пола, за разлика от сега (нямам никакви предчувсвия и интуиции може би е повляно от силното ми желание за момиченце Embarassed) Преди седмица бях на редовната ЖК при Патишанов Пловдив, който каза че за миг е видял момче но не е 100% сигурен, по-добре нищо да не ми беше казвал, а вчера бях на частния каза че м/у краката нищо не вижда стърчащо съответно "засега казвам момиче" му бяха думите
Каквото и да ще се радвам само да здраво, но както казва майка ми друго си е да си имаш истинска приятелка:)

# 494
аз си мисля ,че бебето ми е женско ,но съм сигурна ,че е момче.
понеже си имам две момичета а и бебето което загубих беше женско ,но каквото и да е даже не искам да знам пола ,няма значение ,мъжът ми и аз си искаме просто бебе без значение какво е .
много съм щастлива с моята много голяма щерка и със малкото ми момее . Hug

Общи условия

Активация на акаунт