АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 769
  • 686
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро, мами!

Тази сутрин от ме е кафето:

....за хапване няма да предлагам, че и на мен ми се прияжда  Blush

Хубав ден на всички, още повече, че е петък  Wink

# 541
Natali, благодаря  ти добре е да посрещнеш деня с усмивка и чаша ароматно кафе Wink. Успешен ден мили мами.

# 542
Добро утро момичета, днес ми се разказа играта, така ме боли главата, не е истина...исках да хапна нешо, за да изпия един парацетамол, обаче каквото хапна - и право в банята да повръшам... направо е кошмар! Не мога и да си легна, малкия вилнее наоколо... Хайде, дано при вас положението да е по-добро.

# 543
  • Пловдив
Леле момичета, не ми остава време да ви чета, а като успея забравям какво точно сте писали, затова няма да се обръщам към всеки конкретно- моля да ме извините!
Искам да приветствам с добре дошли новите майчета- не мислех, че ще има много нови попълнения вече , но за щастие съм бъркала, колкото повече-толкова повече!!!  Hug
image - много се радвам ,че неприятното преживяване е минало добре и безболезнено за теб, нека чакането на резултатите мине бързо (не мисли само за това , разсейвай се с повече хубави мисли и с подготовка на тялото си за следваща бременост), желая ти бързо възстановяване и после приятно бебеправене  luvbed - не забравяй да пишеш от време на време  Hug
Като легне малкия на обяд ще гледам снимките - много ви се радвам като почнете темата за покупките, на мен ми е слабост и едва се удържам. Аз също съм на мнение, че размер 0 е най-добре да се пазарува в минимални количества, аз също ще наблегна на 0-3месеца (макар и по-широчки в началото са си бройка при нужда от повече от размер 0). Решила съм въпреки пола в розово и синьо да не пазарувам този път- предишния на малкия всичко беше синьо и ми се видя скучно накрая, този път ще наблегна на зелено, жълто и бежавко (особено с някакви мечета) - неутрални и в същото време по-весели ми изглеждат някак като за бебче  Whistling
Искам да поздравя всички с резултати за пол и добре минали прегледи - само така момичета, да ни растат здрави и шавливи мъниците, а относно дерзанията ви за пола да кажа, че искам момче, но някак не мога да се настроя окончателно въпреки намека за такова от ФМто, имам чувството, че колкото по-малко мисля за пола толкова по-добре ще приема евентуална грешка на доки (не мисля, че мога да се разочаровам дори ако при раждането разбера, че са объркали, някак ми е все тая , че нали знаете че все пак окончателно като кажат момиче понякога нещата се променят и в последния момент  hahaha )
Да ви кажа, че съм се мобилизирала по въпросите за кърменето и в събота живот и здраве съм на ЛЛЛ среща, дано времето е хубаво и не се наложи да пропускам заради някакво неразположение:blush:
Някой да знае дали има и в Пловдивския  Кауфланд възглавнички за кърмене - моля споделете, че ще имам нужда от такава , а другите са ми много скъпи?!
Хубав и слънчев ден момичета - ние отиваме в парка да дивеем, че да му се спи после  hahaha

# 544
  • Бургас/Пз
Благодаря за хубавото ароматно кафе и аз все още пия моето. Днес мъжът ми изведе малкия и аз имам малко време за себе си. Довечера сме на детски рожден ден и правя торта на рожденника. Правенето на торти ми е хоби, но за съжаление на последък все по-малко време ми остава, а като се роди бебето не знам как ще успявам.

Искам да попитима майките с повече от едно детенце, как се справят с всички задължения освен с децата. На мен непрекъснато времето не ми стига , въпреки че се имам за доста организиран човек. На нас никой не ни помага тъй като и на двамата с мъжа ми родителите ни са на далече. Сериозно обаче обмислям варианта бебето като се роди да търся жена , която да ми помага поне за домакинството!

# 545
Natali, жива и здрава да си с тези хубави кафенца  Hug
Аз вече второ нес обръщам Simple Smile
Днес ден Петък, хубаво е , че предстоят два почивни дни, та малко да наваксаме с таткото на сън и други работи  Embarassed

Ani_d, независимо от това, че не работиш, гледачката е задължителна. Да имаш време да влезеш в банята, да отидеш за 2 часа на фризьор, маникюр, пазар и др. женски задължения. Ние от сега имаме принципна уговорка с една страшно готина жена, да ни помага. Друг начин няма. Бабите и дядовците НЕ са вариант в никакъв случай, въпреки че много си ги обичаме Simple Smile Joy

Mishelaa, до към края на третия месец, почти всеки ден полудявах от мигренозни болки в главата, а вечер яко драйфане  Sick
Изведнъж всичко отмина. Един съвет - НЕ СЕ ЗАЛЕЖАВАЙ, става по-лошо. Аз работя и това ми помогна бързо да примина гадната фаза  Peace
 Hug на всички момичета, отивам да работя, че станало късно  Blush

# 546
добро утро мами
как само си мечтая за истинско кафееее , мммммммммммм ама няма

Ани , как няма да ти остава време с две деца.Просто им създай на домашните задължения. Моя син е на 4 г. и слага масата и отсервира , да ви кажа е голяма помощ. Вади ми чиниите от миалната и ми ги подава , също ми е от помощ. Каквото го помоля , дребни неща ...изпълнява . Но понякога и да ти донесе вода е много полезно. Децата се чустват пълноценни.Успех и не се шашкай. Аз съм си гледала децата сама , никой не мо е помагал , и нашите са все на далеч. Пък и през повечето време мъжът ми все го нямаше.

# 547
Ani_d много е хубаво да намериш човек на когото да разчиташ, който да ти помага така както ти искаш и когато искаш. Наистина бабите Не са вариант, обаче за съжаление, аз все не случвам на подходяша жена...идваха тука, изредиха се не една и две, ми не се получава, аз ли съм претенциозна, те ли са смотани, не знам... Та сега карам само на баби и се мъча сама, ама като се появи и третото, не знам... Аз не ходя на работа, но си ръководя бизнеса от в къши и добре, че имам партньорка, иначе сама нямаше да се справя. Ей сега малкия като заспи и имам 1 час да си видя документите, кое на къде е. Големия помага разбира се, но той е по цял ден на училише, вечер само като се прибере свършва това онова, а малия е оше много малък - е, поне играчките си прибира. Така че, ако намериш свестен човек да ти помага поне първата година хич не е лошо. Успех!

# 548
  • Пловдив
ani_d  - аз с едно сега едва се справям като не съм в кондиция, а после направо незнам, на повечето ми приятелки с две породени едното отива от време на време при баба и дядо и така си решават проблема, ама аз като се познавам няма да го пращам никъде баткото и ще се мъча да се справям сама, предполагам , че ще трябва да се жертва подредеността вкъщи до някаква степен и разнообразието на готвеното меню, но пък не мога да съм далеч от него и за ден, много зле ми се отразява, а на външен човек да го доверя за мен е немислимо. mishelaa - направо се чудя ти как смогваш и със собствен бизнес  #Crazy
щях да пиша за прането- от бебе го пера в пералнята отделно от нашите дрехи разбира се с различен прах (в началото Тео бебе, но като се появи атопичния дерматит минах на САНО и съм много доволна, никакви обриви оттогава). Миналата зима взехме и сушилня и оттогава не гладя- иначе до към 5я месец гладех всичко отвътре и отвън, направо ми се взимаше здравето, но после със сушилнята избегнахме запрашаването на терасата при съхнене и гладя само дрешките, които имат нужда за да са в приятен външен вид  Naughty

# 549
  • Бургас/Пз
Дани и Емо, естествено че разчитам много да ми помага, особено каката, защото тя все пак скоро ще стане на 11г. На малчо няма как на неговите 2г да искам чудеса. Има обаче и нещо друго каката е толкова натоварена и ходи на хиляда неща, че излиза сутрин в 7.15 и понякога успявам да я видя чак в 18ч вечерта. Но като цяло ми е голяма помощница - простиране, чинии, оправяне на леглата, помага детето, но все пак и то си е дете и си иска неговото. А време не ми остава, защото в момента съчетавам работата и гледането на малкия, защото Калоян си е още малък и за всичко разчита на мен - не може нито да се облича, нито да се обува, непрекъснато разхвърля и прави бели, така че чак ми е странно как така се чудиш, че не ми стига времето, ами при 4 перални за гладене почти през ден и 100квадрата и 2 бани за чистене, излизане сутрин и следобяд по 2часа на разходка, да ти каже трудно ми стига!  Mr. Green Освен това гледам да не се лишавам, а да намирам време и за фризьор и за маникюр и за излизане с приятелки, пък било то и по-рядко! Все пак и на мене ми се иска да изглеждам добре. Трудно ми е с ремаркето навсякъде, но се справям де! Въпросът е третото като дойде какво ще правя!  Wink

Делия, варианта за сушилня и на мене много ми се върти в главата. Иначе все се успокоявам, че малкият септември ще тръгне на градина и ще е по-сопокойно вкъщи.
Направо шапка й свалям на Суит Мони , като гледам колко е малка разликата между децата й и въпреки всичко успява да се справи, че и мъжът й надалече. Браво момиче!  bouquet

# 550
  • Червено знаме 11:)
Като ви слушам с толкова деца,ви се възхищавам Simple SmileАз време ще имам,но нито имам кой да ми помага,нито знам нещо за бебетата,и направо ме е страх как ще се справим само двамката с мъжа ми с бебо newsm78,по цяла нощ не мога да заспя-как ще го къпем,как ще го храним,изобщо лудница ще бъде smile3511

# 551
Здравейте мами и от мен много хубава темичка и много се радвам за всички вас.Всичко е страхотно newsm51

# 552
# 553
Като ви слушам с толкова деца,ви се възхищавам Simple SmileАз време ще имам,но нито имам кой да ми помага,нито знам нещо за бебетата,и направо ме е страх как ще се справим само двамката с мъжа ми с бебо newsm78,по цяла нощ не мога да заспя-как ще го къпем,как ще го храним,изобщо лудница ще бъде smile3511

и аз сън на същия хал  Tired , но това е положението, ще се справяме някак си....

# 554
Здравейте момичта!   bouquet
МИнавам само да ви поздравя и прочета как сте.  welcome На новите ни попълнения - приятна бременност момичета!  Hug Аз в понеделник съм на 4Д преглед при д-р Даскалов в Пловдив, за да видим по подробно бебчо и ако е възможно пола. Нямам търпение вече, не керия, че токова много искам момиченце, но най-вече ще се радвам на новината, че всичко с детенцето ми е наред. Надявам се д-р Даскалов да е внимателен на прегледа и да ми каже, че бебо е ОК.  Praynig Това са ми вълненията за сега. Днес много се радвам, защото е петък - работещите момичета ще ме разберат - хич не ми се ходи на работа, особено пък след обяда ми се лежи и мързелува здраво.  Embarassed Добре ще ми се отразят почивните дни, а и ще съм в очакване на прегледа, та очаквайте включване с цвета на гащите във вторник.  hahaha За сега, като гледам първата ни страничка - от 26 бебета на които знаем пола - 20 ще са момчета  stork-boy, а само 6 - момичета  stork-girl. Шанса и аз да си имам розови гащи е 1 на 1000, ама нищо тя надеждата умира последна.  Joy
Аз също се чудя и ви се възхищавам как се справяте с дечицата, особенно когато са с по-малка разлика, но явно е до организация.   newsm78 За сушилна мога да кажа, че аз също съм много доволна и я препоръчвам на всичките си приятелки - много е лесно и удобно, особенно есен. Последните 2 седмици при нас се скапа да вали и ако не беше сушилната никога немога да се справя да имам сухи дрехи. Ако ги сложа на парното , апартамента се пълни с влага, навън пък са си постоянно мокри, а със сушилната за 2 часа имам пухкави и сухи дрешки.  Hug

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 14:02 от siqina_ani

Общи условия

Активация на акаунт