АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 753
  • 686
  •   1
Отговори
# 570
LadyDidi и аз обмислям за стволовите клетки, със сина ми почти се бяхме решили, а не знам защо се отказахме в последния момент. За сега не са много болестите, които са лечими чрез този метод, знам със сигурност за рак на кръвта, но четох, че се откриват все повече неща, а едното детенце може да спаси другото и себе си. Може след 10 години чрез стволовите клетки да се лекуват и много болести. Но е много скъпо, а и после има годишен наем *стотин евро  Rolling Eyes

# 571
Здравейте момичета!

И аз искам да кажа на Djulia и Natali_ да не се притесняват за гледането на бебенцата.Никак не е трудно.Ако имате приятелка с бебе е хубаво да я посетите поне веднъж(особено,когато се къпе бебето),да видите как се кърми,как се дава водичка или мляко с шише и всички други малки подробности,които ви притесняват.От собствен опит го казвам.Имах три приятелки с бебета преди да забременея.Ходих често на гости и поемах знания.Много ми беше интересно и полезно.След като забременях се чувствах абсолютно готова да обгрижвам собственото си бебе.
В родилния дом ми се случи на два пъти Вероника да ходи по голяма нужда много по-рано от часът за преповиване.Ами избърсах си я и си я измих сама на чешмата.После като дойде акушерката да взима бебета за тоалет ме хвалеше,че се справям много добре и ме попита дали ми е второ дете.Учуди са като разбра,че съм първескиня.Бях много спокойна и бебето също.
 А за стволовите клетки-нямам финансовата възможност.И освен годишния наем,за който е споменала Юпето има и определен срок за съхранение.

# 572
  • Варна
Малко оФФ, ама да попитам i_valentinova и  Le Soleil колко ви взеха за ФМ?
Александров не ме иска преди средата на ноември,когато съм и на ЖК, а ми се иска да отида началото. Мерси:)

# 573
В Майчин дом ФМ е 65 лв. без диск и 75 лв. с диск  Laughing

# 574
  • Варна
Момичета, влизам и аз да се похваля, че ми излязоха резултатите от БХС и доки каза, че били супер! И съм много доволна, даже мисля да се почерпим с таткото с по една пица по този повод  Laughing

Аз съм на ФМ пак следващата седмица и дано се види пола, че дори при Давидков предния път в 12-та седмица не успяхме да видим, бебчо много спеше и в неудобна за гледане поза  Whistling

image, много се радвам, че всичко е минало ОК. Стискам палци за напред!  Hug

Хубава петък вечер на всички! Целувкииии  bouquet

# 575
А холандска dru4ka не писа как е пътувала  Wink Их не може да се нарадва на таткото  Mr. Green

# 576
А холандска dru4ka не писа как е пътувала  Wink Их не може да се нарадва на таткото  Mr. Green
Хи-хи-хи Laughing Laughing Laughing Най-вероятно  Mr. Green
Момичета,някоя от вас захванала ли се е с правенето на новата тема???
Ние утре сме на сватба  Crazy Малко ме мързи,но знам,че като отида ще ми хареса,надявам се този път да си друсна 1-2 хорца Laughing

# 577
  • Варна
i_valentinova мерси  bouquet

# 578
Момичета от снощи пак ме дърпат сухожилията отвътре  Mr. Green отдолу и около пъпа, последния път това доведе до първо незакопчаване на панталоните  Laughing сега вече съм с по три копчета надолу...

# 579
Здравейте момичета,
Цяла седмицаемога да ви прочета, но сега финализирах Laughing
Добре дошли на новите мами-много се радвам,че се увеличаваме, дано още нови попълнения има скоро.
Радвам се за ИМЕЙДЖ-сигурна съм, че и занапред всичко ще е наред и скоро ще се похвалиш с добра новина .
Тези дни и аз бях на консултации- лекарката ми потвърди на 100% отново ,че е мъжле и е доста голяммм, както беше и на скрининга.
Ще си запиша мчас за ФМ отново в Св.Петка-изключително съм довола от лекарката тама, а и техниката е страхотна.
Зарадвах се и ,че този месец не съм качила скг и си оставам на трите качени досега,което си е супер и дано не качвам много,че първия път качих около 25 кг Confused

Започнах да се мажа с крем за бременни на Хип,защото кожата на корема адски много ме сърби, а и той сякаш изведнъж стана огромен... GrinningЗапочнаха да ме стягат някои дънки и май ще тнрябва да се простя за опрделен период с тях,въпреки,че това ми е любимата дреха-....

Таова е засега от мен, до скоро и спокойна нощ!!! Simple Smile

# 580
За нищо Mwpo  Hug
Забравих да кажа за варненските мами и за Щък, че се интересуваше днес до офиса видях един афиш на някакъв спортен център "Евита", където пишеше специално, че има йога за бременни и млади майки, адреса беше ул. "Странджа" 5 мисля, но не съм сигурна ако някой се интересува ще погледна пак и за телефони  Thinking

Лека нощ от мен и сладки сънища  Hug

# 581
Добро утро момичета, аз днес съм доста ранобудна защото отиваме на екскурзия в планината  Hug Преди три седмици пак ходихме и изкачихме един много труден връх, три часа по нанагорнище и понеже не беше предвидено чак толкова да ходим, а и се чувствах добре не се отказах, но днес ще бъде по light разходката. Пожелавам на всички мамчета да заредят батериите през уикенда.   bouquet

# 582
Добро утро  мами ,
днес както всеки ден пак се събудих от главоболие ,вече взе да ми писва направо не знам какво ще правя ако е така докато родя.
вече втори ден не съм си усещала Бебо ,при вас как е всеки ден ли го усещате ,много се притесних  вече .
единственото хубаво нещо е ,че времето е много хубаво днес и ме очаква разходка с малката .
на преглед съм на 26 и вече много се вълнувам ,не съм ходила от 6 както бях на ФМ.
ами това от мен за сега ,желая ви един топъл и приятен ден на всички ,
Мони друсни едно хорце и заради мен  Grinning.
dru4kа,  като се нарадва на аморето да драсне някой ред  Hug

# 583
Добро утро и от мен!

Днес се очертава приятно време , таткото взе малката ,а аз...трябва да започвам да чистя....имаме някакво нашествие от калинки...и момичета...ужас е...незнам от къде се взеха..ама са на всички прозорци и полулеи..летяти адски ме дразнят.....
Като купувах от аптеката пудра ,аптекарката се скъса от смях като и казах за какво ми е....хората от какви гадориики се оплакват-а аз от калинки Shocked

По-късно ще се включа,да запретвам ръкави сега!

# 584
Аааа, калинките са ужасни. Deny и ние имаме и направо незнам какво да правя.  #2gunfire
Вече не отварям прозорците, които са без комарник и все пак има. Ако намериш решение - споделяй. Лошото е, че аз имам котка и заради нея не слагам отровни препарати...
Приятен уикенд на всички.

Общи условия

Активация на акаунт