АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 758
  • 686
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен мами.Толкова много сте писали,че не мога да ви изчета два дни Simple Smile Добре дошли и на новите мами,много се радвам като се увеличаваме.Дай боже до април да се удвоим  Laughing Аз  в понеделник съм на ФМ и направо незнам как ще издържа до тогава.Много искам и аз да усетя бебо вече,ама май още ми е раничко,а и като незнам какво точно трябва да усетя ми е още по-странно.
Насладете се на хубавото време.Хубав и усмихнат ден ви пожелавам  Hug

# 586
здравейте мами как сте днес аз съм малко разочарована от вчерашния преглед защото ми казаха че бебето е момиче.първото ми е момиче а аз исках момче но уви  #Cussing out
обаче таткото се радвааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

# 587
  • Червено знаме 11:)
Добро утро момичета, аз днес съм доста ранобудна защото отиваме на екскурзия в планината  Hug Преди три седмици пак ходихме и изкачихме един много труден връх, три часа по нанагорнище и понеже не беше предвидено чак толкова да ходим, а и се чувствах добре не се отказах, но днес ще бъде по light разходката. Пожелавам на всички мамчета да заредят батериите през уикенда.   bouquet

JUPETO,приятна разходка,само внимавай с тия изкачвания,аз си пострадах от такива и заради тях сега трябва само да лежа.Разходка е добре,но явно трябва да е без натоварване! Simple Smile

# 588
Здравейте бъдещи мамчета, вчера ми съобщиха резултатите от изследванията, които ми правиха за дауновия синдром и всичко е ок  newsm44 . Вече знаем и пола на 100%, момче. Като ни съобщиха таткото удари една голяма усмивка  Grinning , само дето не литна от радост.

# 589
  • Варна
Браво Миминко,много се радвам.
Ана-Бел,ако моето е момче-ще ги сменяме:) Шегувам се, не връщам нищо:)
Приятни разходки,времето е супер. Мен ме изоставиха сама в къщи и освен да чистя,няма какво да правя.
Хубав ден

# 590
  • Варна
За нищо Mwpo  Hug
Забравих да кажа за варненските мами и за Щък, че се интересуваше днес до офиса видях един афиш на някакъв спортен център "Евита", където пишеше специално, че има йога за бременни и млади майки, адреса беше ул. "Странджа" 5 мисля, но не съм сигурна ако някой се интересува ще погледна пак и за телефони  Thinking

Лека нощ от мен и сладки сънища  Hug

i_valentinova, точно за йога за бременни си мисля напоследък, не че някога съм ходила на йога, но сега някак имам желание, пък и не е толкова далеч от вкъщи, стига да мога да го съчетавам с работа. На някое друго момиче от Варна ходи ли му се?  Grinning
Много ти благодаря за инфо-то, ще гледам да мина да проверя.

Виждам, че някои мами се оплакват от калинки, а при нас нашествието е от миризливки! #2gunfire Напоследък фауната нещо ми досажда..   Joy

В петък ще се записвам на ЖК в Майчин дом и се оказа, че има по здравна каса и таксата е 335 лв. - това, ако има варненски майчета, които се интересуват.

Прекрасен ден от мен, радвайте се на октомврийското слънце (аз лично му се радвам като вече пускам трета пералня от сутринта, но на вас пожелавам по-приятни занимания Wink )

# 591
ETO ME. smile3534не мога да ви изчета,от два часа съм на компа.аз съм супер щастлива.тати ми е купил страхотни подаръци и наистина не можем да се нарадваме един на друг.ей,това раздялата е полезно нещо.полета беше ок,е малко кръста ми се изкриви,че не ми се смъкваше облегалката,но си струва неудобството Simple Smileтук ако знаете какъв е ветрилник,то по това време на годината е най гадно.почти не си показвам носа навън,ама и докато оправя къщата #Crazyдобре дошли на новичките,страхотно е,че има още новодошли.имейдж поздравявам те за куража,силно момиче си и ще видиш,че нещата ще се наредят в бъдеще време и ще ни се похвалиш с  :preggo:miminko много се радвам,за хубавите новини. smile3501Мони прекрасни са дрешките.ние пък ще си купуваме лодка.всичко Мара втасала,само лодката ни липсваше,ама не мога да се боря.поне ще продадем мотора,та ще е едното за сметка на другото,е малко ще доплащаме,ама и разходите по нея ще са същите.поне ще е голяма и ще има място за цялото"кралско войнство".утре ще ходим да я пазарим,дано да е хубаво времето поне,че да се покефим на разходката.о,щях да забравя,за помощта която сте обсъждали,ако можете да си вземете жена да помага,е страхотно.аз имах с малкия,хем нямахме много възможност,но парите си заслужават.а и в БГ може да се намери жена за нормална сума.ей,момичета,не се притеснявайте как ще се справите,всичко си идва от само себе си.явно природата си го е измислила,майчиния инстинкт е много силен.исках да пиша куп неща,ама направо забравих. newsm78целувки на всички и до скоро  love001

# 592
Trufel,  радвам се, че информацията е полезна в понеделник като минавам ще погледна пак. Аз не знам дали ми се ходи на йога за бременни и въобще на йога, по принцип си падам по по-динамични занимания, но пък не е лошо да се проучи като идея.
При нас е същата работа с миризливките ужасни са, както всяка година по това време, надявам се скоро да им мине сезона.

Хубав ден и от мен  Hug Hug Hug

# 593
miminko ,страхотни новини  Hugмного се радвам за теб .
ana-bel ,много е хубаво да си имаш 2 моми ,аз съм много щастлива днес им качих малко снимки в априлки ,даже и тово бебче да е мома пак ще съм много щаслива .
dru4ka много се радвам ,че вече си  при аморето  . Heart Eyes
me4tatelka ,нали ти е първо бебче има време да го усетиш Hug
аз малко мисля да си полегна вече бях на вън и много се изморих ,само от разходка

# 594
blagodaria, za vpisvaneto!

# 595
Здравейте момичета!
Аз нямам нищо против да пробвам йогата.
Все още не знам пола на бебето и не го усещам още. Пък ми е втора бременност,нали уж по-рано се усещали бебетата.
Аз вече се върнах на работа, след края на първото майчинство. Боже някои майки спират работа на този етап от бременността, пък аз сега започвам:-))Ох,но от една страна ми е по-добре на работа.

# 596
здравейте, някой следи ли темата за пресмятане на майчинството от 12 на 18 месеца назад?

# 597
Здравейте момичета. На мен много ми се ходи на йога за бременни, но зависи в какви часове е, за да видя мога ли да оставям Малчо някъде  newsm78. Ако разберете часовете, моля споделете. Да, тук във Варна е ужасно с тези миризливки, радвайте се, че при вас са калинки. Направо изпадам в ужас, накацват по прането. Чакам да стане студено, тогава ше се разкарат  #2gunfire  .    dru4ka      Така са мъжете с тия лодки и мен ме подлудиха това лято.  Примирих се и аз, няма как. Начеса си крастата моя и сега лодката стои в двора... мъжка му работа.        miminko , Ана-Бел айде, честито за резултатите.   Хубава вечер на всички.

# 598
Eй,че се зарадвах на miminko.Честито мила!Все хубави новини да имаме в темата!
Честито и на ana-bel за розовите гащета!
 dru4ka като спомена за лодката,ей сега говорих със сестра ми.Ще изкарат два дни на яхта.Луда работа,като се има в предвид,че правиха ИКСИ и в понеделник ще е кръвния тест!Дано поне се разсее и не мисли само за коремчето си.Уф ,ама много ми се ще вече да има бебе там!!! Praynig Praynig Praynig
Някой питаше дали се следи темата за осигуравките.Ами честно казано аз не.Осигуряват ме на бруто ,от както работя.така,че 12м,18м все тая ми е.Въпроса е да не вземат решение майчинството да е 20 седмици като в Европейския съюз,че тогава кой ще ни гледа децата не зная.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 19:06 от petia47

# 599
  • Червено знаме 11:)
Miminko,радвам се за хубавите новини Hug
Петя47 дано сестра ти да е бременна вече,и да се запише в някоя като нашите темички 1stroller
За майчинството-в ЕС  не е 20 седмици,а това е монималното време в което може да си в майчинство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт