АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 24 995
  • 686
  •   1
Отговори
# 600
Djulia от твоите уста в Божиите уши! Hug

# 601
Все още не знам пола на бебето и не го усещам още. Пък ми е втора бременност,нали уж по-рано се усещали бебетата.
При първа бременност е 20 седмица, през втората 16-18. Не вярвай когато някой каже че от 13 седмица усещат бебетата!!! Познавам много хора, които твърдят, че от втори месец го усещат  hahaha

# 602
Приветкааа...
Току- що по новините казаха, че от 2011г. майчинството ще се смята 18 мес. назад. Дори дадоха едно априлско майче, дали не пише тук  Wink
Аз май нямам нещо интересно за споделяне... Crazy
Приятни почивни дни!

# 603
  И аз гледах това за майчинските и много ни бърка нещата, ама какво да се прави- ще се свиваме и пак ще я избутаме. От 18 месеца ще имам 10 мес на 240 лв и 8 на заплатата ми, която и без друго не е много висока. Не е честно да ни променят и на нас срока за майчинство  #Cussing out Не съм съгласна държавата по такъв начин да ми определя семейното планиране, затова не се съобразихме с 12-те месеца след първото майчинство, ама това вече е върха!

# 604
Когато забременях първия път промениха базата от 6 на 12 месеца, сега пък от 12 на 18, абе семейно планиране няма как да се прави в тази държава, въпреки, че на мен новите промени ми идват по изгодни, но въпросът е принципен и много момичета ще бъдет ощетени

# 605
Здравейте,ние преди малко се прибрахме от сватбата.Искаше ми се да поостанем още малко,но сме там от сутринта,децата не бяха спали,много се разкиселивиха и...
Много,много беше хубаво,този път се поотпуснах,друснах няколко хорца  Laughing,танцувах,пийнах половин чаша бяло вино  Embarassed Ама не можах да се въздържа,изкушиха ме....Обаче след толкова много танци бебо започна доста да рита,много го усещам  Rolling Eyes
Аз съм готова със следващата тема,никой не каза дали се е заел,така че аз я направих  Wink
Качих и няколко нови снимки на тумбачето в албума Wink
Отивам да взема един душ и лягам,чееее...

# 606
Добро утро момичета!

Виждам, че в албумчето са се появили много хубави булки, още коремчета и разни сладки покупки. Продължавайте в същия дух.

Аз пък вече съм +4 кг /от 61 на 65/ - направо изпадам в ужас какво ще се случи до края. И като знам, че бебето е само 200 гр. от тях. Да кажем, че има още 250 мл околопродни води, плацента. Общо взето до кило е от бебето, ами другите 3 са си сланинки. Това ми е първа бременност, но преди съм сваляла 13 кг и не искам да се подлагам пак на същото. Дано да съм от тези, които качват в началото.

Днес май времето ще е хубаво, закусвайте, пийте кафенце и хайде на вън да се порадваме на последното слънчице.

# 607
Vania_svet не се притеснявай за килограмите, аз първия път качих 17, но за една година кърмене свалих 25  #Crazy, разбира се, ако не се подведеш по лъжата, че кърмещата майка се нуждае от повече храна.
И на мен ми се иска да си пийна една биричка или чашка вино, но... С първото бебе се наложи да спра да пуша от раз, а слава богу, защото много ми се ускоряваше пулса. Тогава използвах и отказах цигарите по принцип. Сега ми се ускорява пулса от бира или вино  Thinking, та и тях съм ги отказала за сега.

# 608
Зравейте тумбачета  Hug ,
Рядко пиша, време не ми остава, но ви чета редовно.
За срока, върху който ще ни изчисляват майчинството аз още не се тревожа, все пак нищо не е прието за сега. То и напоследък като гледам власта така действа, пуска слух за някаква промяна, наблюдава какъв ще е отзвука и едва тогава реално взима решения  Laughing .

Аз пак да помоля за парола за албумчето  Rolling Eyes

# 609
За килограмите да се оплача и аз,че съм +4,5 Embarassed Embarassed Embarassed

# 610
здравейте и от мен.как ви авиждам за хубавото време,изгнихме от дъжд тук.добре,че поспря да духа и ще излезнем за малко.Петя дано да са хубави новините при сестра ти.момичета и аз съм 4.5 нагоре и съм направо в депресия,а се ограничавам и много внимавам какво ям.а и таткото не помага,само ме кара да подлапвам това и онова,че било за бебето.еха изгря слънчице(това в Холандия е събитие).отивам да се приготвям за разходка. newsm68

# 611
Мони ,моите са 6 отгоре нема да се плашиш  ooooh!

довечера ще кача снимки на тумбачето ми  Heart Eyes
първия път качих 13  докато изляза от родилния ги нямаше ,но бях на 16гд. има разлика и то голяма,
Втория път качих 20 след 4 месеца ги нямаше, бях на 32 гд ,сега на 36 гд .бая зор ще видя . ooooh!
но няма значение ,важно е всичко да е наред . Hug Hug Hug

# 612
kroelahai ,вярно ли на 16 си родила първото си дете?Браво,поздравявам те,че си успяла да се справиш.Аз Ивон я родих един ден преди да стана на 20,но ми беше супер трудно,мислех за други неща и въобще....Браво на теб....!!!

# 613
МОНИ ,майка ми много ми помагаше ,почти тя я отгледа ,аз само я разхождах и се кефeх ,че съм млада майка,не че някой ми вярваше де  Winkкакто и сега де ,за това реших ,второто да дойде когато съм готова ,понеже не си разбрах от голямата какво е да имаш дете сега на дърти години наваксвам с децата .
само помолих голямата да ме изчака да родя ,че да не си бременеем заедно   :Lil:

# 614
Момичета,аз направих темата,но не знам дали ще успея да я пусна,защото утре цял ден няма да съм вкъщи,пък не знам вие дали ще я изпишете тази....Така че за по-сигурно,ако иска някоя от вас,нека ми даде и-мейла си,за да й пратя темичката като документ,та ако ме няма да я пусне тя от общия профил.....

Общи условия

Активация на акаунт