ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 541
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
да, бродирана е (е, не на ръка, но все пак..). ние имаме такива лампиони в една от спалните, но в малко по-други нюанси  Peace

# 256
И аз съм много харесвам глухарчето. Нали сега има и по-малък размер?
Дали би стояло добре ако се ползва като абажур на лампион?

# 257
  • София
Най-накрая и аз ще отида да понапазарувам в Икеа  Laughing
събота отиваме до Солун.

исках да питам за този шезлонг, ако някой има впечатления, дали дългата възглавница се движи много или е закрепена по някакъв начин.

Не знам дали помните диваните, които облякох с калъфи от икейски платове и които много хора харесваха...е, продадох ги преди няколко дни, оказаха се много неудобни тези дивани, поне за нас (нямаше как да се легне на тях). Отидоха при една приятелка, която много им се радва. Мъчно ми е за калъфите обаче....
Сега ще сме с класически (ей този, трl … 72;та и него ще го окалъфя, малко в по-кънтри стил този път - цветенца и райенца  Laughing) и искам да метна допълнително място за сядане/лягане, та затова питам за тоз шезлонг.

# 258
Аууу! Гуш, точно тези дивани ли си купила или като тези? Сподели от къде, колко?

# 259
  • София
Аууу! Гуш, точно тези дивани ли си купила или като тези? Сподели от къде, колко?

точно същата, тройката, само нея, ама не съм я купила, ами я взимам от майка ми, която я купи миналата година, но седи в една стая, където не се ползва, та аз рекох да си я взема  Laughing
eто от къде е, има и цена там, цените са като икейските.
Да уточня, че миналата година си докарахме с един камион доста мебели от въпросния магазин, тоест ако питаш за Б-я, тук няма такъв.

Но много подобен е този икейски Ektorp.

# 260
И аз съм много харесвам глухарчето. Нали сега има и по-малък размер?
Дали би стояло добре ако се ползва като абажур на лампион?
На мен ми харесва, да. Нощните ни лампи във въпросната спалня са такива, както и този на основната лампа (на тавана на стаята).  Peace
Много сте пораснали  baby_neutral  Hug

# 261
  • sofia
Най-накрая и аз ще отида да понапазарувам в Икеа  Laughing
събота отиваме до Солун.

исках да питам за този шезлонг, ако някой има впечатления, дали дългата възглавница се движи много или е закрепена по някакъв начин.

Не знам дали помните диваните, които облякох с калъфи от икейски платове и които много хора харесваха...е, продадох ги преди няколко дни, оказаха се много неудобни тези дивани, поне за нас (нямаше как да се легне на тях). Отидоха при една приятелка, която много им се радва. Мъчно ми е за калъфите обаче....
Сега ще сме с класически (ей този, тройката и него ще го окалъфя, малко в по-кънтри стил този път - цветенца и райенца  Laughing) и искам да метна допълнително място за сядане/лягане, та затова питам за тоз шезлонг.

Шезлонгът е жесток!!!! Heart Eyes Искам и аз точно такъв!!! Confused

# 262
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Шезлонгът е жесток!!!! Heart Eyes Искам и аз точно такъв!!! Confused

Ох! И аз........... Направо си представям как си полягам с чаша кафе и хубава книга....... ммммммм

# 263
и аз фен.

# 264
Момичета, кажете координати на хора, които пътуват до румънската - ще имам доста неща за поръчка, а няма как аз да ходя. Благодаря!   bouquet

Никола, 0899219914, 0885129253  Peace

# 265
Моля споделете имате ли инфо кога се очаква откриването на Икеа в София? знам, че е някъде около пролетта/лятото, но кога точно?  newsm78 дотогава ще сме приключили с основните части от обзавеждането на новия ни ап, но ще има остатъчни също важни неща, които бихме могли да изчакаме да видим дали няма да харесаме нещо в Икеа.

# 266
Във фейсбук писаха, че откриването е запланувано за средата на годината  Peace

Много сте пораснали  baby_neutral  Hug

Hug

# 267
Някой поръчвал ли е подматрачни рамки? Дали ще издържат един солиден мъж? Искам да са нагъсто, здрави ламелите и безшумни. Никола дали носи такива обемни мебели?

# 268

Никола, 0899219914, 0885129253  Peace

Благодаря!   bouquet

# 269
Minimo, в Тулуза съм  Grinning Ти от къде ще минаваш ?

Реге - истинска бродерия е, много е ефектна на живо и с релеф. Вътре е пълна с перушина.

За шезлонга ЕКТОРП да ви кажа, много ми харесва и на мен, но имах канапе от този вид и малко ме изнервяше перушината на възглавниците, която пробиваше плата и боцкаше дупето  Outta Joint Не знам сега дали нещо е променено, но аз моето го продадох и замених с по-твърдо и неперушинесто.

Общи условия

Активация на акаунт