ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 541
  • 743
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Minimo, в Тулуза съм  Grinning Ти от къде ще минаваш ?

Реге - истинска бродерия е, много е ефектна на живо и с релеф. Вътре е пълна с перушина.

За шезлонга ЕКТОРП да ви кажа, много ми харесва и на мен, но имах канапе от този вид и малко ме изнервяше перушината на възглавниците, която пробиваше плата и боцкаше дупето  Outta Joint Не знам сега дали нещо е променено, но аз моето го продадох и замених с по-твърдо и неперушинесто.

за Екторп пише, че възглавниците са с пълнеж от полиуретан.

# 271
Самоцитрам се. Все си мислех, че това е темата, в която поне някой ще има инфо относно въпроса ми?  newsm78

Моля споделете имате ли инфо кога се очаква откриването на Икеа в София? знам, че е някъде около пролетта/лятото, но кога точно?  newsm78 дотогава ще сме приключили с основните части от обзавеждането на новия ни ап, но ще има остатъчни също важни неща, които бихме могли да изчакаме да видим дали няма да харесаме нещо в Икеа.

# 272
  • софия
гуш, да си напазариш и за мен, щото аз май скоро няма да стигна някоя икейка  Laughing
завиждам значи  Laughing

# 273
  • София
гуш, да си напазариш и за мен, щото аз май скоро няма да стигна някоя икейка  Laughing
завиждам значи  Laughing

ще, ще...имам поръчки и от други хора, та ще си отпазарувам доволно  Grinning

# 274
  • Варна
Бърборанка, отговорили са ти  Peace

Във фейсбук писаха, че откриването е запланувано за средата на годината  Peace

# 275
Привет момичета!
Моя приятелка ще пътува из Европа и иска да посети ИКЕА. Имат два варианта, тази в Будапеща или тази във Виена. Коя ще ми препоръчате?

# 276
за Екторп пише, че възглавниците са с пълнеж от полиуретан.

Добре, че са ги променили. В този случай нямам критики.  Sunglasses

# 277
Бърборанка, отговорили са ти  Peace

Във фейсбук писаха, че откриването е запланувано за средата на годината  Peace

Оп, изпвинявам се, не съм видяла.  Embarassed Ама във ФБ кой казва, че откриването ще е тогава? Някой си или от самата фирма?  newsm78

# 278

Оп, изпвинявам се, не съм видяла.  Embarassed Ама във ФБ кой казва, че откриването ще е тогава? Някой си или от самата фирма?  newsm78

Някой си от самата фирма  Wink
http://www.facebook.com/#!/pages/IKEA-Bulgaria/159019740782959

# 279
Minimo, в Тулуза съм  Grinning Ти от къде ще минаваш ?

Жалко , ние ще ходим в Марсилия  Wink . Имам приятелка в Тулуза - Марияна от Пловдив   Laughing

# 280
Ооо, Марсилската икеа е много по-голяма и по-празна откъм купувачи. В нея е по-приятно и спокойно пазаруването.
Твоята приятелка не я познавам.
Както и да е, приятно пътуване, гледане и пазаруване. Wink

# 281
  • София
В Солунската Икеа в събота беше някакъв ад...ужасна навалица, едвам се разминавах с хората.
Доволна съм, шезлонг не взехме, но взехме скрин  Laughing
и разни дреболийки, разбира се.
Поне пробвах и друг шезлонг и сега реших да е kivik...страаашно удобен и e широк цели 90 см...бе направо си е легло  Laughing

# 282
  • EU
В Солунската Икеа в събота беше някакъв ад...ужасна навалица, едвам се разминавах с хората.
Доволна съм, шезлонг не взехме, но взехме скрин  Laughing
и разни дреболийки, разбира се.
Поне пробвах и друг шезлонг и сега реших да е kivik...страаашно удобен и e широк цели 90 см...бе направо си е легло  Laughing
Честити придобивки, да си ги ползвате със здраве, скрина е  Heart Eyes много ми харесават подобни жалко, че нямам място за такъв.

# 283
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Гуш, скрина е уникален!  Peace

А първоначалната лежанка не ти ли хареса на живо - Екторпа? Как е?

П.С. Момичета, да ви питам - виждали ли сте жълти канапета в Икея? Или бяло и жълто райе?

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 18:31 от Tatitt

# 284
Мда, ние имаме същия скрин и изобщо спалнята ни е от тази серия, много е практичен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт