ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Имаше някога едно малко жълто канапе от този тип, но вече не го правят :
http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50138528

# 286
Гуш, скрина е уникален!  Peace

А първоначалната лежанка не ти ли хареса на живо - Екторпа? Как е?

П.С. Момичета, да ви питам - виждали ли сте жълти канапета в Икея? Или бяло и жълто райе?

Ние имаме в жълто към зелено.  Peace
Търся линк, ще пусна след малко.

# 287
  • София
Гуш, скрина е уникален!  Peace

А първоначалната лежанка не ти ли хареса на живо - Екторпа? Как е?

П.С. Момичета, да ви питам - виждали ли сте жълти канапета в Икея? Или бяло и жълто райе?

Не е като да не ми хареса чак, но просто Kivik е с друг пълнеж вътре явно (не съм проверила какво пише, сега ще видя), просто е много по-удобен, а и доста по-широк.

Не знам дали има такива канапета, но със сигурност има плат такъв (sofia), от който можеш да си ушиеш калъфи (както аз направих) или да си направиш фиксирана тапицерия. Имам много добра шивачка за калъфи, ако имаш нужда свиркай.

Мда, ние имаме същия скрин и изобщо спалнята ни е от тази серия, много е практичен  Peace

от колко време го имате и как е в момента, станал ли е по-паянтов? Надявам се съпружето добре да се е справил със сглобяването, ама знам ли  Thinking

Да ви кажа, моят мъж през цялото време докато го сглобяваше възнасяше Икеа колко са добри, как са помислили за всичко, как са направили инструкциите перфектно... Joy викам си: дааа, добре, че са улеснили максимално нещата, че иначе горко ни, колкото сме (не)сръчни  Laughing
И все пак да му призная, за около 3 часа се справи със сглобяването на скрина, тук-таме с моя помощ. Това става вечерта след като се бяхме прибрали от Солун  Laughing  ...смее ли да не ми го сглоби веднага  Flutter

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 23:57 от Гуш

# 288
Гуш, супер си е. За около година - никакви оплаквания... Peace За сглобяването - без конкуренция са. Понякога (аз съм малко твърдоглава  Mr. Green) решавам, че има грешка в инструкцията, но всеки път греша  Crossing Arms

# 289
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Не е като да не ми хареса чак, но просто Kivik е с друг пълнеж вътре явно (не съм проверила какво пише, сега ще видя), просто е много по-удобен, а и доста по-широк.

Не знам дали има такива канапета, но със сигурност има плат такъв (sofia), от който можеш да си ушиеш калъфи (както аз направих) или да си направиш фиксирана тапицерия. Имам много добра шивачка за калъфи, ако имаш нужда свиркай.
Hug Ехааа, идеалничко!!! Много ще съм ти задължена ако ми пратиш координати на шивачката, макар че не е спешно......

Аз искам по-малка лежанка, защото бъдещия ни хол не е много голям. Но важното е, че имам ясна концепция как ще изглежда.....  Mr. Green Въпроса е, кога ще стане наистина наш (сега е на свекърите ми) и да подхващам. Дотогава и БГ Икея ще има сигурно и ще се развихря.......  Whistling Crazy

# 290
  • София

Hug Ехааа, идеалничко!!! Много ще съм ти задължена ако ми пратиш координати на шивачката, макар че не е спешно......

Аз искам по-малка лежанка, защото бъдещия ни хол не е много голям. Но важното е, че имам ясна концепция как ще изглежда.....  Mr. Green Въпроса е, кога ще стане наистина наш (сега е на свекърите ми) и да подхващам. Дотогава и БГ Икея ще има сигурно и ще се развихря.......  Whistling Crazy

Дано скоро стане ваш  Grinning
Изпращам ти тел на шивачката на ЛС .

Да отбележа, че имам контакта от Деата тук във форума.

# 291
  • софия
гуш, честит ти скрин, да ни го покажеш
диван купихте ли?
обсъждаме със сестра ми едно пътуване тия дни преди да е завалял сняг, ама мъжа ми казва, че пътя натам бил отнесен от дъждовете

# 292
  • София
гуш, честит ти скрин, да ни го покажеш
диван купихте ли?
обсъждаме със сестра ми едно пътуване тия дни преди да е завалял сняг, ама мъжа ми казва, че пътя натам бил отнесен от дъждовете

ще го покажа, че как иначе  Grinning

диван не купихме, но избрахме кой да купим.

да, пътя е отнесен в Кресненското дефиле при Кресна, има обходен маршрут - Гоце Делчев - Банско - Разлог - Предела - Симитли.

# 293
  • софия
през кулата или през илинден?

# 294
  • София
през кулата или през илинден?

пътят през Кулата е затворен, за неизвестно време

# 295
  • софия
много ли се удължава пътя така, натоварено ли е?

# 296
  • София
много ли се удължава пътя така, натоварено ли е?

абе най-добре идете до Румънската - хем по-евтино е там.

# 297
  • софия
ех, тамън навихме мъжа ми за солун, сега ще трябва за букурещ да преговаряме  Simple Smile
мерсаж за инфото   bouquet
гуш, имате ли вода?

# 298
  • София
ех, тамън навихме мъжа ми за солун, сега ще трябва за букурещ да преговаряме  Simple Smile
мерсаж за инфото   bouquet
гуш, имате ли вода?

е тъкмо де - ще похарчи по-малко пари, и по-малко ще пътувате  Laughing

не, вода нямаме, чак в 21 ще дойде, според сайта на Софийска вода. Мамицата им на тоз ремонт вече...

# 299
В Германия са луди по Икеа. Толкова ми я хвалят... а аз в ИКЕА не съм влизала, какъв срам! Дано да вляза в българската, и дано е толкова добра, колкото немската. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт