ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Софиянка в Пазарджик :)
Не!

# 331
Не знам дали може да има доставка до България, но със сигурност, ако има, не си струва да се поръчват дреболии. Например ако се поръча една евтиния като детският стол Антилоп (15 евро) могат да ми го доставят, като цената на доставката е 50 евро !  Shocked Политиката им е да поощряват посещенията в магазина, а не "он-лайн" поръчките.

# 332
  • sofia
Разбрах! Благодаря ви!  bouquet  bouquet  bouquet

# 333
  • EU
А аз да питам може ли да се поръчва онлайн от ИКЕА - някакви дреболии, лампи, текстил? И доставят ли до БГ?  bouquet
Можеш да потърсиш в ebay  има много дреболии, чаршафи завивки, аксесоари и т.н. Доставката там зависи от самия търговец, повечето са готови да изпращат Peace

# 334
Записвам се да ви следя темата, момичета! Мн ми е интересно какво ще се случи като отвори магазина
следващата година! Дали ще е като при откриването на ЛИДЛ Simple Smile

# 335
Интересно ми е и на мен. Май хората така се бутат само за храна, или се лъжа  newsm78 Whistling

# 336
Хмм, не мисля, че е само за храна, а се бутат там където има далавера!  Mr. Green Ако можехте да видите немците как чакат от ранни зори пред Алди ( също дискаунт за хранителни стоки) за еФтини компютри... Joy А веднъж бях гледала документален филм баш за откриването на първата ИКЕА в Русия. Втората Световна пасти да яде!  Mr. Green Имаше спално бельо за жълти стотинки и братята братушки щяха да се изтрепят! Та мисълта ми е, че очаквам да е дори по-зле отколкото при Лидл! Whistling

# 337
Като се замисля, права си. Сещам се, че един учен беше казал, че според него има две безкрайни неща - вселената и човешката глупост...

# 338
  • Тракийка в Софийското равно поле....
В Лидл още не съм отишла, нищо, че е до нас!
Ама за ИКЕА ш'съ блъскам  Crossing Arms Mr. Green Crazy

hahaha hahaha hahaha

# 339
Току що бат Байко каза по TV-то, че околовръстното до разклона за Битрица (на ъгъла е Икеа) трябва да е готово до края на юни. Така, че стискайте палци този път да не излъже.

# 340

hahaha hahaha hahaha

Joy И аз така! Също така на нито един от моловете на откриванията им не отидох, въпреки че истериятата беше огромна, а аз съм ужасна шопингманиачка, но за Икеа отсега съм казала на мъжа ми, че ще се ходи!  Naughty

# 341
  • Тракийка в Софийското равно поле....

hahaha hahaha hahaha

Joy И аз така! Също така на нито един от моловете на откриванията им не отидох, въпреки че истериятата беше огромна, а аз съм ужасна шопингманиачка, но за Икеа отсега съм казала на мъжа ми, че ще се ходи!  Naughty
Освен да съ натоварим една група съфорумки и да щурмуваме!  Whistling

# 342
  • Варна
Някой да има впечатления от това:

http://www.ikea.ro/resources/products/80160080/S4.jpg
http://www.ikea.ro/product/show/code/40160077

Аз не понасям блъсканиците, но ако е за иКеАта ще съм там и ще се бутам. Mr. Green
Само да се съберем по-солидна група...

# 343
Някой знае ли как ще работят в гръцката Икеа на 22,23, декември?

# 344
Виждала съм го в магазина. Достатъчно голямо е, за да полегне човек отгоре и да му е удобно. Обаче това е само предположение, понеже в действителност не съм полягвала. Simple Smile))
Теб какво те интересува по-точно? Днес може да отскочим до Икеа, че е последен ден на намаление на столове и маси, а съм си заплюла един стол... Та кажи за какво да гледам!

Общи условия

Активация на акаунт