ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Ние наскоро купихме този http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S69859386, но дали е удобен за спане не мога да кажа, още е по кашони. И на мен ми е интересно да чуя мнения  Peace

Десена наистина е перфектен но ако нямаш деца и котки. Някой ден,  като остареем и останем сами може би ...

# 316
Момичета, радвам се че десена ви харесва Simple Smile. За децата и котките и аз си го помислих. Но все пак остава варианта да го сменим/изперем, докато дали ще остареем не е толкова ясно  Peace

Тук много хвалби прочетох за поанг стола и искам да питам само аз ли се изтърсих така лошо като седнах (явно) на ръба или по принцип има риск  Mr. Green

# 317
Тук много хвалби прочетох за поанг стола и искам да питам само аз ли се изтърсих така лошо като седнах (явно) на ръба или по принцип има риск  Mr. Green
Хехехе Simple Smile))) Никога не съм падала от Поанг. Нещо си нацелила ръбчето по специален начин може би. По принцип не бих го определила като опасен стол. Wink

Бенс, много интересен блог. Не го знаех. Мерси, че сподели. Simple Smile

# 318

И от нашия никой за сега не е падал. Да не кажа че откак  сглобихме един в спалнята котараната ни спи само там .

# 319
  • Стара Загора
Здравейте,
сигурно е задаван въпросът и преди, но не успях да намеря нищо, така че питам - какво е работното време на румънската Икеа?
Погледнах и в сайта им, но само установих, че съм много зле с румънския  Mr. Green

# 320
# 321
# 322
Когато построят ИКЕА в България дали ще може да се пазарува онлайн?

# 323
  • ENGLAND
Когато построят ИКЕА в България дали ще може да се пазарува онлайн?
Политиката на Икеа е да отидеш в магазина, да разглеждаш и тестваш на поразия и накрая да напълниш колата с техните продукти. Онлайн е обикновено за обемните неща, които не могат да се поберат в нормална кола. Но пък доставката е доста скъпа. Ще ти излезе много по-евтино да отидеш до София, отколкото да ти доставят. За дреболиите доставка няма. Вероятно и в българската Икеа ще е така.

# 324
А кога ще има Икеа в България?Сигурно е обсъждано,но не съм чела назад  Crazy

# 325

Ами не, не е обсъждано, но под секрет ще ти кажа, че уж сега, лято 2011, ще отвори първият магазин край София. Wink Wink

# 326

Ами не, не е обсъждано, но под секрет ще ти кажа, че уж сега, лято 2011, ще отвори първият магазин край София. Wink Wink

Мммм....чудесно.Дано не се проточи проектът  Laughing

Благодаря   bouquet

# 327
Момичета, имам една молба към някоя от вас, която ще ходи скоро до Солунската ИКЕА! Искам да поръчам статив за рисуване за дъщеря ми. На Никола не може да се разчита тази година. Силно се надявам да мога да й го подаря  Simple Smile Много ще съм благодарна! Моля ви, пошете ми на лични!

# 328
  • Софиянка в Пазарджик :)
А кога ще има Икеа в България?Сигурно е обсъждано,но не съм чела назад  Crazy

Мммм....чудесно.Дано не се проточи проектът  Laughing
Аз пък чух,че щяло да е есента  Mr. Green

# 329
  • sofia
А аз да питам може ли да се поръчва онлайн от ИКЕА - някакви дреболии, лампи, текстил? И доставят ли до БГ?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт