ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
На всички вас пожелавам весело посрещане на Нова година!
Нека да е пълна със здраве, любов и с ползотворни посещения в любимия ни магазин!
Hug

# 376
И дано през 2011 най-сетне да има магазин и в България  Laughing

# 377
  • Тракийка в Софийското равно поле....
..... с огрооомни намаления .... за форумки  Mr. Green hahaha

Весело посрещане!   bouquet

# 378
  • София

Къде може да се намерят достъпни мебели (столове, масички и др)? Чудя се ако си направиш проект или скица на една масичка или библиотека, а от фирмата ти дадат само частите (оразмерени) - колко по-евтино ще дойде?
Мислил съм и сам да си сглобя нещо, но намирането на дървен материал ми е проблем + оразмеряване. Да знаете някоя читава фирма? За София става дума.

# 379
Знам, че сред вас ще има кой да оцени този стол за Икеа, дизайнер е Verner Panton.

:

# 380
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Хакама, въпросът ти не е за таз тема. Тук се обсъжда основно Икеа!

Опитай из другите теми за обзавеждане!  Peace

За много години на всички!

# 381
  • sofia
Знам, че сред вас ще има кой да оцени този стол за Икеа, дизайнер е Verner Panton.

:

Страхотен! Heart Eyes

# 382
Честита нова 2011 на всички в темата - да е спорна, здрава и благополучна.

:

Този стол и на мен ми хареса , обаче е с такова "излъчване' че присъствието му много зависи от общия интериор в дома, никак не си го представям в една трапезария със соц-квадратура 2 на 2 метра  ... А в такава 10 на 5 метра примерно, изчистена, с една стена прозорци и стъклена маса с огромна свещ отгоре ... направо се размечтах...

# 383
и на мен ми хареса , обаче е с такова "излъчване' че присъствието му много зависи от общия интериор в дома, никак не си го представям в една трапезария със соц-квадратура 2 на 2 метра  ... А в такава 10 на 5 метра примерно, изчистена, с една стена прозорци и стъклена маса с огромна свещ отгоре ... направо се размечтах...
Simple Smile

И на мен ми харесва този стол, но не за вкъщи. Затова търся мнения за този:

Някой да има впечатления дали е удобен?

# 384
и на мен ми хареса , обаче е с такова "излъчване' че присъствието му много зависи от общия интериор в дома, никак не си го представям в една трапезария със соц-квадратура 2 на 2 метра  ... А в такава 10 на 5 метра примерно, изчистена, с една стена прозорци и стъклена маса с огромна свещ отгоре ... направо се размечтах...
Simple Smile

И на мен ми харесва този стол, но не за вкъщи. Затова търся мнения за този:

Някой да има впечатления дали е удобен?

Да аз го пробвах в Солунската ИКЕА. Планирам го за пред тоалетката ми. На мен ми беше много удобен, обхваща добре гърба. Но все пак зависи доколко интензивно ще го ползваш. Мисля, че не е подходящ да замества офис стол.

# 385
  • Варна

Оценяваме, оценяваме. Sunglasses

Кой имаше връзки в българската Икеа, да сподели последните клюки?! Wink

# 386
  • ENGLAND
Вчера мъж ми чете българските новини и там някъде прочел, че обявяват много работни места в българската Икеа. Питам го къде, ама така и не можа да ми покаже. Той получава е-майл с българските новини на английски, та там някъде пишело.
Ако на някой му се работи в Икеа да се разтърси за тези обяви.

# 387
Ral_p , мерси Simple Smile
Аз ще го пробвам, но за сега само съм си го заплюла за спалнята - за кратко посядване пред компютъра или гримиране, с някакво бюро, може би нещо такова:
http://www.wunderweib.de/dekoundwohnen/einrichtenundrenovieren/t … rbeitszimmer.html
но май всъщност искам някаква по-романтиШна масичка...

# 388
Ral_p , мерси Simple Smile
Аз ще го пробвам, но за сега само съм си го заплюла за спалнята - за кратко посядване пред компютъра или гримиране, с някакво бюро, може би нещо такова:
http://www.wunderweib.de/dekoundwohnen/einrichtenundrenovieren/t … rbeitszimmer.html
но май всъщност искам някаква по-романтиШна масичка...

За тази цел е пирфектно до болка (така казва моя мъж). И аз за такива цели съм си го заплюла, ама още не съм рещила дамаската.

# 389
След направени почти 12 оферти от различни фирми във Варна в диапазона 1600-5000 лв за един и същ проект кухня (120 х 260 см); без да предполагаме какъв ще е крайният резултат, а показан ни само с някакви смешни програми или скициран на лист се взехме в ръце и на 26ти Декември купихме цялата кухня от Икея в Букурещ. Цената за същия размер излезе 1300 лева без плота, с механизми Блум на чекмеджетата. Там поне знаеш какво купуваш, пробваш го, отваряш, затваряш,  а не разчиташ на обаятелния поглед на Велев, Николов, Димов, Кувалджиев, Паприков (що все с мъже си кръщават фирмите тия хора Confused )
Бяхме махнали задния ред седалки в комбито като очаквахме да го препълним, а се оказа, че всички пакети заеха само половината от обема  Wink
Следва сглобяване в скоро време.

Общи условия

Активация на акаунт