ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
и сега следва трудното,препоръчвам ти да платите на майстор да ви ги сглоби.взеха ни за сглобяване 60лв.

# 391
cerrone, ще чакаме снимки  Wink

# 392
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ммммм, cerrone, чакам с нетърпение да видя как е, че и аз клоня към подобен вариант!  Flutter Mr. Green

# 393
Сглобяването е любимата ни част - няма да си го спестим  Wink

Засега търпи изчакване докато се направи останалото по ремонта.

А това е снимката пред магазина - пакетите вдясно са шкафовете, тънките отляво са вратичките им. Единственото дълго нещо са цокълите - по 220см, но и те влязоха без проблем.

# 394
И аз се нареждам на опашката за снимки!  Peace
Ако може, направи снимки на различни етапи. Ще бъде интересно!   Wink

# 395
Сглобяването е любимата ни част - няма да си го спестим  Wink

Засега търпи изчакване докато се направи останалото по ремонта.

Аз те окуражавам за монтажа  Grinning Ако имате необходимите инструменти ( а те са си описани в книжката) ще се справите и после ще сте много горди.
За любопитните аз мога да пусна снимки с нашата кухн(ичка)я. Малко е недоизпипана, че я мислих 15 мин на фона на ревящо бебе, ама тогава по-важно ми беше да имам НЯКАКВА кухня.

# 396
  • Тракийка в Софийското равно поле....
За любопитните аз мога да пусна снимки с нашата кухн(ичка)я.
ДАДАДАДАДА

# 397
ето

Може на някой бялото да му дойде в повече, но все пак сме под наем и плочките не съм ги избирала аз   Mr. Green
Дразни ме, че шкафа с абсорбатора е по-къс, но нямаше такъв шкаф. Сега бих взела просто друг абсорбатор. Шкафа над хладилника не беше в плана, но мъжа ми почна да пробива горните вратички преди да си е изпил кафето и проби дупки за дръжките в средата. За да не отива вратичката зян, купихме хоризонталния шкаф (и манджата с грозде стана пълна)

# 398
Шанта Доста прилики намирам в това което виждам на снимките ти и нашата идея  Laughing
1. Стената е същия цвят;
2. кухнята е Lidingo - бяла;
3. плочките са ни бели 10х10 с малки сини цветя в ъглите;
4. мивката е същата;
5. и имаме около 85% съвпадение на разположението на шкафовете Joy

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:13 от cerrone

# 399
Шанта Доста прилики намирам в това което виждам на снимките ти и нашата идея  Laughing
1. Стената е същия цвят;
2. кухнята е Lidingo - бяла;
3. плочките са ни бели 10х10 с малки сини цветя в ъглите;
4. мивката е същата;
5. и имаме около 85% съвпадение на разположението на шкафовете Joy

Grinning ти ме разби Simple Smile
И аз бях избрала Лидинго, но после размислих Simple Smile

# 400
Моята кухня не е от Икеа, но от цветна, пролетта я направихме бяла и едната стена е почти същия цвят  Mr. Green
Сега просто ще сменям цвета на стената, като ми писне  Laughing

# 401
Шанта, шапо!

А доволни ли сте от Икейските кухни? Голям компромис ли са от страна на качеството? Ясно че не могат да се мерят с Ално, примерно, но все пак...  newsm78

# 402
това което видях в магазина,много ме изненада ,като качество.Страхотни механизми.

# 403
Шанта, много ти е хубава кухнята, страшно харесвам бели кухни. И изглежда удобна, въпреки че не е голяма.

# 404
Някой да си е купувал от гардеробите PAX?  newsm78 Аз ги гледам от известно време и им се чудя. Гледам подобни и в други магазини и се чудя каква е разликата.

Общи условия

Активация на акаунт