Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да стигна до ИКЕА в Гърция, по-специално в Солун?
Каква е цената за преминаване през моста от Румъния до България?
Къде мога да обменя леи за евро?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да стигна до ИКЕА в Гърция, по-специално в Солун?
За да стигнете до ИКЕА в Гърция, можете да използвате магистралата за Халкидики, като заобиколите почти целия град. След отбивката за Каламаргия завийте надясно към Терми. Минете покрай JUMBO, завийте наляво на следващия светофар и продължете по крайбрежния булвард; ИКЕА ще бъде от дясната ви страна. Табели са големи и няма как да ги пропуснете. Можете също да следвате табели за летище Македония, които ще ви насочат към ИКЕА. За да стигнете до ИКЕА в Солун, вземете магистралата за Халкидики и завийте надясно при отбивката за Терми. Минете покрай JUMBO, завийте наляво на следващия светофар и продължете по крайбрежния булвард, докато видите ИКЕА. Големите табели ще ви насочат към местоположението. Като алтернатива можете да следвате знаците за летище Македония.
-
Каква е цената за преминаване през моста от Румъния до България?
-
Къде мога да обменя леи за евро?
-
Как мога да сглобя правилно мебелите от ИКЕА?
-
Как мога да предотвратя изкривяването на рафтовете на мебели от ИКЕА?
Дано си спазят плана. Що ли не ме блазни мисълта за ИКЕА в Бг.
Друго си е да отидеш в Букурещ или в другите, където ходите. Тук ще стане просто един от всички магазини.
Благодаря за отговорите, момичета! На мен първите най ми харесват, значи ще са те.
При вас има ли такъв проблем, или нашите стени са виновни ?