ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
В четвъртък скокнах до ИКЕА с малката ми дъщеричка - искала да яде розова торта  Laughing Знаех, че няма такава там, ама пусто, нали карахме татко й на летището и се "подхлъзнах" да вляза  Mr. Green

Грабнах един EXPEDIT, дето отдавна му се точа и с разни дреболийки допълнихме до 50 евро...Така че хич не потривайте доволно ръчички - манията ИКЕА е яко джобоизпразваща.

Иначе го сглобихме с малките за има-няма 20минутки. Естествено, че няма да пропуснат да почукат с пластмасовите чукове и да завъртят някой болт  Laughing

При нас са изкарали градинските мебели, чадъри за градината и вече мечтая как ще си спретнем един райски кът на терасата на покрива на къщата  Flutter

# 601
 hahaha Невъзможно е да се устои на изкушението Икеа, нали ?  Wink
И потвърждавам, портофейла бързо се изпразва, обикновено идеш за едно, а се върнеш с десет неща, все "нужни"  Laughing
честита ви покупка, да си я напълните все с хубави неща.

# 602
За мен е голямо изкуство да излизаш от Икеа с много малка сметка. Най-малката ми сметка там беше 7евро нещо  Laughing

# 603
Здравейте.Спешно ми трябват някои неща от Икеа,но телефоните на този Никола са изключени.Някой има ли актуална информация?Моля ви за отговор.Благодаря

# 604
  • Стара Загора
Здравейте.Спешно ми трябват някои неща от Икеа,но телефоните на този Никола са изключени.Някой има ли актуална информация?Моля ви за отговор.Благодаря
и аз пробвах преди няколко дни да го потърся, но без успех.
Дано някой да даде друга информация.

# 605
За мен е голямо изкуство да излизаш от Икеа с много малка сметка. Най-малката ми сметка там беше 7евро нещо  Laughing
Ох, на толкова малка не съм способна.  Laughing Като се има предвид, че наемаме кола за деня и само удоволствието да стигнем до Икеата ни струва 100 еврока, гледам да напълня поне две колички.  Sick

# 606
Надявам се да не го сметнете за самореклама - 0888 033220 Никола 

# 607
Затова си правите предварителен списък на нещата, които ще вземете и в магазина влизате и гледате само тях  Mr. Green Аз се изумявам на мъжа ми как успява като влезе в мебелен магазин да не обръща внимание на всички прекрасности наоколо, а само на онова, за което сме влезли  Laughing Като си поръчвахме мебелите (не са от ИКЕА) и обикаляхме сумати мебелни магазини, той влизаше и се насочваше право към съответно дивани, секции, каквото там ще гледаме, и напълно игнорираше всичко останало. Аз не мога така - как така ще влезем в мебелен магазин да гледаме дивани и ще гледаме само дивани?  Laughing Половинката го владее това изкуство, аз гледам всичко и затова той стои в магазина 15 минути, а аз 115 Sunglasses Става малко като една много хубава реклама, която и без да знаете езика - ще разберете
Ето рекламата: http://www.youtube.com/watch?v=3yGoDn_G2Pw

# 608
Здравейте.Свързах се с Никола.Има ли желаещи да поръчат неща,за да заформим  поръчка   

# 609
  • гр. софия
Здравейте.Свързах се с Никола.Има ли желаещи да поръчат неща,за да заформим  поръчка   
Аз се интересувам, но нещо не виждам цена на лампата-глухарче, уред за разполовяване на ябълки, стойката от инокс за вино и съм си харесала една малка сушилка за дрехи /маломерна/ виждала съм я в магазина, но сега в новия каталог не  newsm78. И как става поръчката - с линкове ? Hug

# 610
  • София
А Никола до коя Икеа ще ходи и кога? Гърция или Румъния? И каква беше цената на доставката?
Аз имам възможност да поръчам чак в края на месеца.

# 611
Здравейте, бих искала да се включа в поръчка!! от коя икеа се пазарува? как да си подготвя поръчката? с линкове или артикулни номера? и до кога да съм готова?

# 612
Teresa of the Faint Smile, точно така сме и ние...като жената с магарето.  Joy Явно това си е типично мъжка черта - те мъжете имат чувството, че си губят времето.  Rolling Eyes
И аз не мога да си представя да вляза някъде и да не огледам всичко. Все си мисля, че едва като видя всички продукти ще мога да избера, иначе току виж съм пропуснала най-добрият от тях.  Mr. Green

# 613
Аз се интересувам, но нещо не виждам цена на лампата-глухарче, уред за разполовяване на ябълки, стойката от инокс за вино и съм си харесала една малка сушилка за дрехи /маломерна/ виждала съм я в магазина, но сега в новия каталог не  newsm78. И как става поръчката - с линкове ? Hug

Не ги търси в каталога, там не всички неща ги има. Най-добре търси в английския сайт и от там си прави скриин шотове или ще му изпратиш линковете, номерата на артикулите са едни и същи и за него е все едно дали е на английски или румънски. В цените може и да има разминаване, но е малко, така че пак горе-долу ще се ориентираш  Peace
Стойката за вино я има, поне в Солун де, защото ми я донесоха миналата седмица. Глухарчето и него трябва да го има  Peace

# 614
Teresa of the Faint Smile, точно така сме и ние...като жената с магарето.  Joy Явно това си е типично мъжка черта - те мъжете имат чувството, че си губят времето.  Rolling Eyes
И аз не мога да си представя да вляза някъде и да не огледам всичко. Все си мисля, че едва като видя всички продукти ще мога да избера, иначе току виж съм пропуснала най-добрият от тях.  Mr. Green

Колко познато. Пуснах рекламата на мъжа ми. Коментара беше: Това сме ти и аз.  Joy hahaha Joy

Ще ходим на концерт на Бон Джови в Букурещ и един ден съм си отделила за Икеа.

Общи условия

Активация на акаунт