Клончета цъфтят ,птички пеят - децата на ВАРНА лудеят!!!

• 38 268
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
 DZ давай щом си доволна.Ако искаш на лични ми го прати и към коя школа е.Предварително благодаря!

# 391
  • Варна
За читав инструктор съвет не мога да дам, много отдавна карах шоф. курс, а и доволни познати нямам напоследък...
И ние пазим къщата, спрях малката от градина за 2 седмици, докато отмине грипната вълна. По МОЛ-ове също ме е страх да ходя, да не лепнем нещо. Даже дойде ред за по-голямо зареждане на хранителни продукти, та се чудя как да се опазя в хипермаркетите...

# 392

И ние пазим къщата, спрях малката от градина за 2 седмици, докато отмине грипната вълна. По МОЛ-ове също ме е страх да ходя, да не лепнем нещо. Даже дойде ред за по-голямо зареждане на хранителни продукти, та се чудя как да се опазя в хипермаркетите...

Само ,че вчера по последни данни от РИОКОЗ грипът ще бъде в пика си точно след две седмици!!!Мисля,че винаги истерията е пресилена..винаги е имало и ще има грип...децата /учениците винаги са си  боледували в определени периоди.Просто сега засилват превантивно контрола.
А иначееееее Mr. Green барчетата са препълнени  и направУУУУ се пукат по шевовете от ученици...ха-ха грипна ваканция....около Климент например е фраш с деца!!На кафе..лапнали и "профилактично" Sickза чисти и силни бели дробове и по една цигара.

Днес май е откриването на Лидл.Представям си пак какъв наплив е ...и се сещам един лаф..четох го някъде напоследък по повод блъсканиците и истерията покрай тези супермаркети.."Не сме толкова бедни -толкоЗ ни е акъла"-цитат на някаква жена ,попитана защо участва в доброволното меле.

За Мол-овете ..ами то изобщо ако не излиза човек #Crazyнаправо аз не съм за тази "служба"

# 393
Ники си е на градина.
Давам Витамин-Ц  и стискам палци Rolling Eyes.

DZ давай щом си доволна.
Живко-0899917060 За школата - не знам  Blush

# 394
  • Варна
Много съм си добре даже. В този студ не мръдвам никъде, мъжът ми се върна след дълго отсъствие и сега не можем да си се нарадваме тримата. Само излизаме за хранителни продукти. Стоенето вкъщи се отразява зле само на детето, но тя пък си има своите 30 минути на слънце с баща си. Аз пазя камината  Mr. Green

# 395
 Peace Супер.
Браво на вас  Hug

# 396
Здравейте на всички Simple Smile откога се каня да пиша и аз да се вклуча в тази тема и...вече се чудим с Бобо каква игра да играем кое филмче да изгледаме..зимата няма край Sad и нали сам от майките дето немогат да карат кола и живея на Евксиновград направо сам заточена вкащи Twisted Evil МОЛовете не са спасение според мен,пълно е с бацили #Cussing out трябва да ставам,ще се опитам да сам редовна,то аз ви чета но дойде ли време за писане и  1crib   

# 397
ПЕТЛЬОВДЕН Е!!!
Да са силни,живи и здрави мъжките ни рожби.

Честваме спасението, оцеляването и съхраняването на мъжката сила. Днес народът ни отдава чест и възхвала на мъжката челяд, на която се е крепяло семейството и мира.

Миналата година снимахме празника в село Солник.Тези жени ме накараха да се стопя от кеф ,че имам прекрасна мъжка рожба.Гордост и сила..ей това е!!!

ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕНЦАТА!!!

# 398
Дани, много хубаво!   bouquet

# 399
Мили,момичета!
Обръщам се към вас с молба за помощ.Вчера в района на Света Марина изчезна едно момиче от Добрич.Казва се Ивелина на 27 години.Моля ви,който има информация или я е виждал да се обади на тел;0895085852 или на полицията.Има дъщеричка на 2 години,коята я чака у дома.

# 400
Мили,момичета!
Обръщам се към вас с молба за помощ.Вчера в района на Света Марина изчезна едно момиче от Добрич.Казва се Ивелина на 27 години.Моля ви,който има информация или я е виждал да се обади на тел;0895085852 или на полицията.Има дъщеричка на 2 години,коята я чака у дома.

Сигнализирахте ли в полицията./знам ,че 24 часа трябва да минат ,за да обявят издирване/..
Нещо ново?!
Това е притеснително..как ще изчезне..да не се е загубила жената?!На гости ли  е била?!Много притеснително е това!!!!
Дръж ни в течение дали има нещо ново.. ooooh!

# 401
Данинка Peace да са ни живи и здрави мъжките рожби!  bouquet

Това за момичето наистина е много притеснително Praynig дано да се намери скоро.
Нека момичето което е писало да даде повече информация.
Моля се всичко да е наред с тази млада жена Praynig  bouquet

Аз отдавна не бях писала но при нас нищо ново,чакам да подам документи на малката за ясла и да се моля да я вземат.
Вчера подадох документи на баткото за първи клас и ще чакаме да се обадят за родителска среща.
Тази година ще ми е доста натоварено с двама ученици дано да имам нервите да издържа Praynig

Лека вечер на всички  bouquet

# 402
Здравейте!
Как сте хора?! Аз започнах да се побърквам с 2 деца, а е едва началото  #Crazy Защо никой не ме предупреди каква лудница е  Simple Smile

Нещо ново за момичето от Добрич има ли? През деня ли е изчезнала? Нищо не съм чула по новините....

Сега за нещо по-приятно. Наближава деня на влюбените /за който го празнува де/ и попаднах на супер оферта, но за съжаление с това бебче у дома, няма как да се възползвам. Това е ваучер за СПА  за двама в 5 звезден комплекс и е намален специално за 14.02. на 26 лв.!!!! Ако някой го интерсува, да ми пише на лични да му пратя линка, че май нямам право да публикувам тук такива работи  Wink Така ми се искаше да мога да отидаааааа ........ да ме намачкат, да ме накиснат и напарят, ама .........  ще чакам догодина  Grinning

# 403
Хммм с две породени деца сигурна съм никак не е лесно.Аз затова и толкоЗ време се каних за второто.
flower ,стискам ти палци да си от коравите мами..... Praynig
Аз искам линка към офертата  bouquet

# 404
Още една варненка се присъединява към вас с най-добри пожелания! smile3525
Идвай по-скоро лято! Laughing:

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 13:52 от surela

Общи условия

Активация на акаунт