Клончета цъфтят ,птички пеят - децата на ВАРНА лудеят!!!

• 38 267
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ето ги пижамите на Disney http://www.disneystore.com/clothes/sleepwear/girls/mn/1000224+1000763/ в Mall Varna ги бях виждала мисля.

# 421
Поспаланка, аз пижами за подаръци на деца вземам от аутлета на ъгъла на Чаталджа и Ген.Колев-
Там 3 пъти съм ходила и нито веднъж нямаше като за нас Crazy

# 422
  • Варна
Благодаря ви момичета!
Този outlet на Чаталджа го търсих , но не можах да го намеря...
Ще проверя всички магазини, които казвате  Hug

# 423
И аз отдавна се каня да го посетя този магази на Чаталджа, че малката е "пристрастена" към пижамите...иска с тях да си седи и през деня  ooooh! , а каката малко порасна и е време за нова Simple Smile))
Я да попитам и аз нещо...нямам възможност да обикалям много по магазините (с малката е невъзможно), а ми трябва комплект с олекотена завивка с картинка на Уинкс.

# 424
  • Варна
Здравейте момичета,  Hug

може би вече знаете за акцията, но все пак реших и аз да се обърна към вас с един апел за помощ

Отново се събират парички за третия курс за лечение на Вики, детето болно от ДЦП.
От фотографската тема се организира благотворително снимане на деца , двойки  и въобще на всички ,които искат да помогнат! За Варна снимките ще са на 12 и 13 февруари. За 5 кадъра цената е 30 лв, за 10-40 лв. За останалите градове има график в страницата на Вики във ФБ.
Фотографките, предоплагам ги знаете, може би повечето са ползвали услугите им  Grinning

Едновременно с това се направи и галерия, от която всеки желаещ може да закупи кадър -на файл или хартия!
Повече инфо тук !
http://gallery.help-viki.info/

http://www.facebook.com/pages/Da-pomognem-na-Viki/133226036742817?v=wall

Слънчев ден ви желая

# 425
Къде ще се правят снимките? С удоволствие бих завела децата на благородната кауза  Hug

# 426
  • Варна
В Морската градина. В страницата на Вики има телефони на фотографките. Единствено Биляна ще снима в студио, но всички часове били заети вече.

# 427
Ей,че хубаво време Grinning

# 428
  • в рaя
Здравейте, момичета! Аз малко нахлувам, не съм от Варна, а от околностите...
Видях, че сте писали за опити за отвличане на деца... мой познат скоро ми разказа как преди няколко години са се опитали до частната стоматология да отвлекат момченцето му - тогава на 1 г. И ми го разказа точно, защото гледал по новините, че този, който тогава се е опитал, го пуснали под домашен арест. Не е ли голямо съвпадение това?! Пази Боже децата ни!
И аз много се замислих за фотосесията, но мисля, че ще е студено за малката на открито  newsm78

# 429
  • София
а, какво става изобщо с този случай? Има ли някой информация, дали полицията работи и до къде са стигнали? Пълно затъмнение по темата и естествено постоянен страх у майките, докато сме сами с децата си навън. Времето се стопля и ще се стои все повече на открито  Rolling Eyes

# 430
  • Варна
Привет!
Намерих страхотна пижамка в Okaidi. Още веднъж ви благодаря за насоките!

Тоз идиот, няма ли кой да го хване и да го спука от бой!
Може и да звуча агресивно, ама си е баш за това човека.Ако съм един мъж и видя това да се случва, нма да оставя нещата току така  Crazy

От няколко дни в Нови отговори ми излизат абсолютно всички теми в които съм писала някога, и заключените. Знаете ли дали е някаква нова настройка, бъг...Как да ги махна?

Приятен уикенд на всичкиииииии!!! Дано да е слънчев!

# 431
ох от кога не съм писала...направо Simple Smile

# 432
а, какво става изобщо с този случай? Има ли някой информация, дали полицията работи и до къде са стигнали? Пълно затъмнение по темата и естествено постоянен страх у майките, докато сме сами с децата си навън. Времето се стопля и ще се стои все повече на открито  Rolling Eyes

Аз имах такава случка преди около 20 дни на светофара на Нептун!
Моя позната, която също беше попаднала в такава ситуация подаде жалба в 1-во районно и разказала и за мен, та ми се обадиха да отида да подам и аз жалба.
Ако има и други желаещи да подадат жалби да ми пишат на лични ще ви дам телефона на следователя да си уговорите среща.

# 433
От няколко дни в Нови отговори ми излизат абсолютно всички теми в които съм писала някога, и заключените. Знаете ли дали е някаква нова настройка, бъг...Как да ги махна?

И аз имам същия проблем.
Чистих кеш-а , рестартвах.
Ми не се маха , там да си стой не ми пречи  Crossing Arms

# 434
Натискате отдолу бутона маркирай прочетено, за всяка страница и се чистят и после излизат само новите теми, в които пишете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт