Клончета цъфтят ,птички пеят - децата на ВАРНА лудеят!!!

• 38 264
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Здравейте и от мен!

Danu-Ani, много апетитно изглежда това капучино!

Мен ме мъчат ужасни кисилини от сутринта, при това и глад ме гони, а уж вече закусих!  ooooh!

Божката обикновено сам си играе. Не ме търси много-много. Напоследък се е прехласнал по един конструктур. Прави си разни неща и ми ги носи да ми ги покаже и да ги тествам. Снощи ме караше да пея на един "микрофон" изобретен от него.  Joy hahaha
Също му е кеф да драска. Купила съм му маслени пастели и скицник. Драска си там - съде по листите, къде по масата. Ама аз предвидливо слагам една мушама на масата преди да го сложа да рисува, та да си драска на воля. И така си караме с него.

# 91
# 92
  • Варна
Нямам координати на бащата, видях статията в сайта и реших да я споделя. Крайно се възмутих от отношението на преподавателите, действията им спрямо детенце в 1ви клас и изобщо как си пазят гърба разни "мижитурки" за сметка на децата.

# 93
За съжаление тези "мижитурки" учат децата ни и са с тях почти целодневно  newsm78 Понякога се плаша от този факт... До края на тази година съм спокойна, че детето ми е в отлични ръце и взима пример от човек с принципи, отговорен...обаче от там-нататък не знам...дано попадне на истински педагози, а не на такива, които само отбиват номера. И разбира се, съвсем не снемам отговорността за възпитанието му от нас самите. Уф, много философско стана..

# 94
  • Варна
За съжаление тези "мижитурки" учат децата ни и са с тях почти целодневно  newsm78 Понякога се плаша от този факт... До края на тази година съм спокойна, че детето ми е в отлични ръце и взима пример от човек с принципи, отговорен...обаче от там-нататък не знам...дано попадне на истински педагози, а не на такива, които само отбиват номера. И разбира се, съвсем не снемам отговорността за възпитанието му от нас самите. Уф, много философско стана..

Нарекох въпросните г-жи "мижитурки", защото нямат доблестта да си признаят, че са загубили контрол, авторитет, не могат да се справят с проблемите и затова решават да обвинят човека в агресия. Според мен учителя трябва да защитава детето, а не собственото си его. Под защита имам в предвид и да говори с родителите когато детето се държи непристойно в у-ще.
Когато бях ученичка не можех да си представя, че ще мина покрай учител и няма да го поздравя, а за говорене на цинизми и дума не можеше да става.

Как същите тези учители с едни стандарти преди време са се изродили и сега казват на черното-бяло. Разбирам, че имат ниски заплати и децата са разпуснати, но да поискат помощ от родителите, не да им скачат отгоре когато прояват желание да помагат.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 13:58 от Solar Wind

# 95
 Добро утро...или по-точно добър ден  Rolling Eyes .Днес спах до 9:30..а за мен е мнооого сън това .За късмет и малката си дремна повечко. Иначе като се събуди, задължително и аз трябва да стана- не ме остава нито да спя, ното малко да се поизлежавам. Каката  като беше на нейната възраст ме оставяше- просто лягаше до мен и си лежеше...а това дребосъче ми се налага нещо  Laughing
 А вие къде се губите?

# 96
Привет и от нас,

Ние от 18.10. сме в Разград при моите родители, тъй като тук ще караме зимата. Чаках да ми пуснат интернета и най накрая и това се случи.....

Искам да ви благодаря от сърце за хубавите пожелания за моето малко бонбони. Ето и две снимки - на тортата която спретнах за половин годинката и на моята радост - Дони.

Тук времето днес беше много хубаво, сигурно имаше 15-20 градуса, дават го така и в близките дни така че ще използваме максимално последните хубави дни. Дано заглавието стане реалност и слънцето да ви радва във Варна.....

# 97
alesya голям сладур е,да ти е жив и здрав и много да те радва   bouquet
Ураааа от утре ще спим с един час повече,че аз каквато съм поспалана това ставане в 6-6.30ч за детската градина на малкия ме убиваше  Laughing

# 98
  • Варна
После ще е още по-трудно, докато свикне биологичният часовник. Досегашното 6:30 реално ще е 5:30 и ще е голям зор, не ми се мисли как ще влизам в час...

# 99
Честита половин годинка на малкия Дони. Да ти е здрав и палав Алеси. Hug А тортата изглежда страшно апетитна мммм...
ДАно времето се задържи така хубаво и утре. Планирала съм за малкия извънградска разходка с бране на трънки и глогинки Simple Smile
Спокойна нощ на всички

# 100
Happy Halloween !

# 101
Минавам за малко полезна информация от фейсбука ми : Намерен е мъжки лабрадор в района на Тракия /Mc DRIVE/ Варна...Моля, публикувайте това съобщение на стената си за да намерим стопанина му......0897/637439

# 102
Добро утро!
Момичета, търся някоя жена, която да лее куршум. Не вярвам много на такива неща, но и това ще пробвам вече, че малката много ме притеснява ... Страхува се да заспи, буди се нощно време от кошмари пищейки. Въобще, страшна работа! Та ако знаете някой, дето ще свърши работа, пишете!

# 103
Защо не пробваш с цветотерапията на Бах, доколкото съм запозната е подходяща за такива състояния. В хомеопатичния подфорум мисля, че има тема, можеш да разгледаш. Иначе за леене на куршум не мога да помогна, аз също не вярвам на такива неща...

# 104
Добро утро!
Момичета, търся някоя жена, която да лее куршум. Не вярвам много на такива неща, но и това ще пробвам вече, че малката много ме притеснява ... Страхува се да заспи, буди се нощно време от кошмари пищейки. Въобще, страшна работа! Та ако знаете някой, дето ще свърши работа, пишете!

Доста теми съм срещала в "Нашите деца" с такива проблеми описани от теб.
В повечето случаи са свързани със стреса от новото,непознатото...сигурно от тръгването на градина.
Обаче понеже чета стотици неща/по работа чета всичко ново в агенциите / и още + в какви ли не форуми-подробности не се сещам Rolling Eyes
Аз също хич ама хич не вярвам в леене на куршуми и т.н.
Незнам какво да те посъветвам...освен да питаш тук ,да търсиш инфо в нета ,да попиташ приятели ,да потърсиш мнение на психолог newsm78

Общи условия

Активация на акаунт