Тия дни много задачи ми се събраха, та не съм ви изчела всичкото, дето сте го изписали.
Но все пак не съм пропуснала всичко.
Зиче, браво на шампионката. Все така да върви напред и нагоре и още по-голяма колекция да събере!
Поплаках си, като четох за успехите й.
Да ти в жив и здрав Андон и да ви носи радост като Викито.
Юле, страхотни неща си сътворила пак. Очите ми останаха в чашата. И аз искам такава пък.
Пък "аркадата" че няма да изчезне до събота, няма, ама не можеш ли да я гримираш и оформиш като татуировка в шоколадов цвят? Не се майтапя, що не опиташ, може да стане ефектно.
Ели, дано се размине само с антибиотика.
Момичета, днес е Архангелов ден - да почерпя, че моят мъж е Ангел (не само по име
).
Днес се правела обредна пита. Аз, поради хронична кулинарна некадърност, таквоз чудо не мога да спретна, но пък се сетих за невероятната "бебешка" пита на Зичето. Баба ми правеше такива красоти, как нищичко не съм взела от нея.
Лек ден на всички, споменати и неспоменати.

пък и жаки ти е дала идея да го замажеш 

, радвам се за детенцето, още веднъж дано е много здрава и много успехи - това да са най-малките и първите - от сърце й го желая
, айдеее не останаааа, ние чакаме и се вълнуваме с тебе да знаеш
Ами днес моята майчица има имен ден,брее и аз да не почерпя

, но аз нямам нито инфо нито нищо оттам освен от филмите които съм гледала и затова може би................. Оххх накъде отива тоя свят, то не че тук като можеш да отидеш на специалист е голяма работа, щото тука пък в БГ вече пациентите се гледат само като подвижни портомонета, аз съм отвратена............, както и да е де дано да сме здрави пък.....