КИВИ+КОМ = КИС - 7

• 27 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен.
Тия дни много задачи ми се събраха, та не съм ви изчела всичкото, дето сте го изписали.
Но все пак не съм пропуснала всичко.

Зиче, браво на шампионката. Все така да върви напред и нагоре и още по-голяма колекция да събере!
Поплаках си, като четох за успехите й.

Да ти в жив и здрав Андон и да ви носи радост като Викито.

Юле, страхотни неща си сътворила пак. Очите ми останаха в чашата. И аз искам такава пък.
Пък "аркадата" че няма да изчезне до събота, няма, ама не можеш ли да я гримираш и оформиш като татуировка в шоколадов цвят? Не се майтапя, що не опиташ, може да стане ефектно.

Ели, дано се размине само с антибиотика.  Praynig

Момичета, днес е Архангелов ден - да почерпя, че моят мъж е Ангел (не само по име  Mr. Green  Heart Eyes ).

Днес се правела обредна пита. Аз, поради хронична кулинарна некадърност, таквоз чудо не мога да спретна, но пък се сетих за невероятната "бебешка" пита на Зичето. Баба ми правеше такива красоти, как нищичко не съм взела от нея.

Лек ден на всички, споменати и неспоменати.  Hug Hug Hug

# 661
Фейче,да ти е жив и здрав Ангел/а/! Много щастие и любов ви пожелавам!

# 662
  • Пловдив
ЛЮСКА Здравко пие Ериус  само вечер по 5 млиграма му даваме. Иначе сега почнахме и клеева тинктура  и тя много помага... само питай колко да давате като милиграми незнам според телесното тегло ли се дава newsm78
МОНИ как сте с хлябчето  Wink Wink
АНКАС и моята майка така с високо кръвно е тези дни и за нея се притеснявам .Ама явно от времето нещо им влияе на хората к кръвно.Та така сме всички със стари родители все сме на щрек със тях.
МАСТЕРЧЕ пак ли си на тръстиката  newsm78 аз за това ти сложих трапезата ,че все на работата нямаш време за ядене Wink Wink Heart Eyes
СИСКА аз за това я снимах снощи макар и с много уморен вид да е миличката но знам ,че тука всички искрено ще се зарадвате на снимките за това  Hug Hug
ЮЛЕ абе миличка юнак без рани не може то си е казано  WinkМа ще намериш как да го скриеш ако е по надоло може и ръкавици да намериш  Peace пък и жаки ти е дала идея да го замажеш  Mr. Green Joy
ЖАКИ  стъпва ли на издадената платформа над пропастите и дерето на Ухловица Mr. GreenМного е екстремно там наистина.Голяма природа пускай снимки да гледаме  Hug Hug Hug
ФЕЙЧЕ и ние с дедко ревем заради Вики от радост и вълнение а Миши като пусна записите и като слушам зетя милия как вика а Миши от другия край и тя крещи да и помагат ....останали са без глас и двамата  ...Ма това са щастливи сълзи тъй че на всички вас  ги пожелавам. Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМЧЕ!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е !

Момичета ето видео който иска да погледа

http://mi6y.multiply.com/video

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 11:58 от ЗИЧЕ

# 663
Фейче, честит имен ден на половинката ти, да е жив и здрав и вечно пиян, но не от домашна ракия от любовна магия - по теб разбира се  Hug

Зиче, гледах клипчетата, голямо вълнение е наистина, браво, че са направили тези клипчета - хем вие да сте все едно били там, хем и ние  Simple Smile, радвам се за детенцето, още веднъж дано е много здрава и много успехи - това да са най-малките и първите - от сърце й го желая  Hug Hug Hug

Жаки, айде беее пускай снимки да гледаме красоти  Hug Hug

Юле, дано да минава  това  нещо, пък ако не - писали са ти тука и акъл са ти дали  Simple Smile, ама ти умееш да правиш какво ли не та това ли няма да скриеш и да го направиш красиво - аз не се й съмнявам  bowuu, айдеее не останаааа, ние чакаме  и се вълнуваме с тебе да знаеш  Naughty Hug Hug Hug Hug

Момичета, няма да ви изброявам, за да не пропусна някоя, но на всички  ви изпращам едно голямо гуш и благодаря за хубавите и успокоитуелни думи към мен - имах нужда от тях  newsm51  Hug

# 664
Малеее,ама че съм и аз заплес  doh Ами днес моята майчица има имен ден,брее и аз да не почерпя  Embarassed Айде за нейно здраве:
Фейче,честит ти именик!Да е жив и здрав,да те глези и все на ръце да те носи!

# 665
  • Пловдив
АНКАС видя ли какви емоции са на състезанието  Mr. Green

ЛЮСКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЙЧИЦАТА ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ.

# 666
Привет сладурки  Hug

Фейче, Честит имен ден на мъжо.Да ти е жив и здрав дълги години и да си носи името с гордост  Hug

Люска честит имен ден и на твоята мама.Да е много здрава, щастлива и горда с името си
Hug

Зиче браво на Вики.Да покорява още много върхове и само златни медали да печели  Hug Hug Hug

Анкас в БГ здравната система е в пъти по-добра от тукашната.Тук е много трудно да стигнеш до лекар.Когато си запишеш час за нещо(било то и спешно състояние) в повечето случаи те преглежда сестра.Ако тя прецени, че е сериозно тогава лекар.Пък за специалисти няма да говоря-това ендокринолози, това гинеколози.......Няма.И най-тъпото е, че лекуват само последствията.Никой не се наема да предотврати някакво заболяване ако имаш някои симптоми.Абе луда работа.
Дано да са добре родителите, че са ни много скъпи.

Юле миличка внимавай.Как така падна бе.Радвам се, че е бил малкия дявол.Пробвай с ръкавиците наистина.Аз на моята сватба бях с ръкавици, че и двете ми ръце бяха сини, чак лилави от разни абокати(лежах почти до последно за задържане)Та поскрих малко синините.

Айде и аз с почерпка, че големия ми племенник е Михаил.Да ми е жив и здрав и много успехи в училище.

# 667
Люска, да е жива и здрава майчицата ти и още много години да празнувате именния й ден  Hug

Ели, наздраве и за твоя племенник - жив и здрав да е - другото се нарежда  Simple Smile

Обаче ти Ели, ме шашна с това здравеопазване там бе, направооо, остави ме  много замислена  Thinking, но аз нямам нито инфо нито нищо оттам освен от филмите които съм гледала и затова може би................. Оххх накъде отива тоя свят, то не че тук като можеш да отидеш на специалист е голяма работа, щото тука пък в БГ вече  пациентите се гледат само като подвижни портомонета, аз съм отвратена............, както и да е де дано да сме здрави пък.....

Зиче - видох видох и ако знаеш кво дебнене дебнах да си ги пусна клипчетата  докато няма никой край мен  Embarassed, ми отначало мислех като се прибера на споко в къщи, ама ей на не се стърпях  Simple Smile

# 668
  • Видин
Фейче, честито ти именник!
Да ти е жив и здрав!
Много щастливи моменти да имате заедно!

Люска, Ели, да са живи и здрави и вашите именници!

Зиче, гледах клипчето и много се развълнувах! HugСамо успех и нагоре и желая на Вики! Hug

Пускам ви линк със снимките.Има още много снимки при колегите, но не са ми ги пратили още.
В село Могилица в едно магазинче ни направиха на родопчанки с едни кърпи на главата.
Като ми пратят снимката ще ви  я пусна Flutter

http://zani.snimka.bg/travel/razhodka-v-planinite.382851.21346439.big

# 669
Анкас за съжаление е така.То първо тук нямат много лекари англичани.Явно ги мързи да учат толкова време.И лекарите са все индийци, пакистанци.....Нашето джи-пи например е доктор Огонуга.Идея нямам каква народност е и дали е мъж или жена  Crazy
Обаче в Бг като идех при личния и му казвам какво ми има и той ме изпращаше при специалист.Пък тукк един лекар ми гледа гърдите, същия преглежда Анита.И така.Да сме здрави само се моля, че да не опираме до системата тук.
Онзи ден като ме заболяха гърдите нямаха свободни часове в нашата клиника и мъжа ми вика Бягай в болницата.Отидох, записаха ме, чаках и накрая ме прегледа сестрата и ми каза, че трябва да видя личния си лекар  Shocked и нищо друго.
Отивам да гледам снимките на Жаки  Hug

# 670
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Да са ви живи и здрав! Да им е свято името! Весел празник!

Отивам да гледам видеа и снимки,че изостанах с информацията.... smile3511

П.П. Зиче...рева и гледам ....гледам и пак рева.....Голяма емоция е било! Страхотна е Викито!!!!Нямам думи! smile3525

Наборе,страхотни снимки! ......И аз искам в Родопите пък! Crossing Arms Mr. Green Joy

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 17:35 от TheNMaster

# 671
  • Пловдив
ЖАКИ НАПЪЛНИ МИ ДУШАТА С ТЕЗИ СНИМКИ  Hug Hug Hug Hug
МАЛЕЕЕЕЕЕЕ КЕФ ГОЛЯМ ..значи сте издържали да се качите на ухловица браво на вас  Hug Hug Hug
ЕЛИ не си ли по добре вече newsm78 newsm78
МАСТЕРЧЕ ще има наказания дето изостава Mr. Green hahaha hahaha
Нарева ли се  Mr. Green  щото и ние с дедко още ревем  Mr. Green Mr. Green
Децата искат мекици отивам ка пържа  Crazy

# 672
Ами май съм по-добре Зичка ама снощи имах кофти болки и в двете гърди  newsm78Ще видим.
Отивай да пържиш, че победителката има право на поръчка сега, че се е уморило детето и трябва да се подсили с на баба мекичките.
Въх ако бях по-близо щях да намина, че така ми се хапват и на мен  Crazy Пък не смея тук да пържа много, много, че нямам прозорец в кухнята и почти винаги се включва пожарната аларма  hahaha

Снимките Жаки са уникални.Така ме затресе една носталгия по Смолян и Родопите.Аз учих една година студентка в Смолян и ми беше много хубаво.Гледам църквата е станала невероятна (май Св.Висарион Смолянски се казваше).Радвам се, че сте си изкарали добре.

Имате ли фейсбуци момичета.Намерила съм Юлето(то книжарница Кламерче де) и Феята.Аз съм писана така Елица Вълчева-Цветкова Elitsa Tsvetkova   Embarassed Ако искате може да ме добавите  Hug

# 673
Честито на всички празнуващи днес.
Зиче поплакох си като гледах клипчето.
Знам как са го изживяли Мише и Миро аз по състезанията на племеницата викам като откачена.
Жаки страхотни снимки явно сте си изкарали много хубаво.
Юле не се кахъри за раничката ти и с нея ще бъдеш най хубавата.
На всички останали Hug Hug Hug

# 674
Честито, честито, честито, честито,честито, честито, честито, честитоооооооо
на всички празнуващи!!!!!!!!!!
Много здраве пожелавам, ама мнгооооооооо!!!!!!!!!
Снимки не съм гледала, клипчета също, че нета ми е ужасно бавен тази вечер.
Но ви пращам много гууууууушшшшшшш!

Юле, купи си хомеопатични гранулки Арника 9CH, помага за заздравяване на рани и травми. Взимай по 5 три пъти на ден, като 15 минути преди и след тях не консумирай нищо. Освен това си вземи и крем Арника - с него можеш да мажеш цялото тяло освен места с открита рана. Може пък да помогне, а ако не - ще измислиш нещо? Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug На премиерата ще си прекрасна!

Общи условия

Активация на акаунт