Искам да си ходяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя....Днес не се търпи от простотии....Уффффффффф,АМАН! Все по-невъзпитани диванета се появяват....Пфуууууууу......шЕ зема да лепя плочки вече да сменям професията....

Няма да лепим плочки, а ще плетем блузи и ще правим жените щастливи!
Е*и им мамата на тези нагляри и аз се възмутих сутринта на такъв.Моя кара в една тясна улица и един спрял чакахме поне 3 мин. по едно време слиза и отива към една сграда.Тони му свирна с клаксона да го пита ще се бави ли.Този като отвори едно джапане /уста/ като градски кенеФ...и тръгна на бой чак да се дърли ЩО МУ СВИРНАЛ НЕ ВИЖДА ЛИ ,ЧЕ ЩЯЛ ДА СИ ВКАРВА КОЛАТА В ГАРАЖА.
Тони му обяснява ,че само иска да го попита нищо повече ,и че по нищо не се разбира че ще вкарва колата в гаража,той пак се репчи и се заканва чак ..Мълчах мълчах ...Малеее като полудях като му теглих една та чак запецна и не знае какво да каже.Как бързо си махна колата мърльото и млъкна като насран.После викам на Тони ,че те точно такива като него търсят културни и толерантни да го обезкостят пираните злобни.....

СИСКА ,ЖАКИ И ИРЕНКАТА фащай да помагат

СИСКА ,ЖАКИ И ИРЕНКАТА фащай да помагат

Аз си мисля, че след 20 години брак не можеш да му обещаеш на Галин нищо по-добро от това - да си останеш същата , както да сега.

любопитка се чуди за какво ми звъниш

всеки ден след обяд искат да им пържа мекички и банички.

Малеее, так сме се събрали все специалистки - кой поет, кой музикант, кой готвач, кой певец, кой дизайнер...абе ние сме си № 1 
Не гледате достатъчно кримки, почти във всяка се споменава.
Препоръчани теми