Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предложите някои лесни и бързи рецепти за хранене?
Защо тестото е полезно по време на бременност?
Какви са потенциалните рискове от консумацията на Кока-Кола по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предложите някои лесни и бързи рецепти за хранене?
Една проста и бърза рецепта е крем супа от картофи, която включва сваряване на картофи и моркови, пасиране им с масло и сол и сервиране с препечени филийки. Друга идея е приготвянето на зеленчукови кротони чрез смесване на зеленчуков бульон с мазнина и пържене на кубчета хляб. Освен това можете да направите яхния от нахут, зрял боб и царевица, която също е бърза за приготвяне.
-
Защо тестото е полезно по време на бременност?
-
Какви са потенциалните рискове от консумацията на Кока-Кола по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за лечение на гъбички по време на бременност?
Това ми е втора бременност , термин 4. 05.2011

Аз също не съм фенка... Но ми се случва рядко да ми се пие, както и Макдоналдс 2-3 пъти в годината.
, но аз на БХС и ФМ съм се записала другаде по препоръка на моята лекарка.
) се губят витамините от група B (вкл. фолиева к-на) и фибрите (също важни). Hope_4_life за килограмите съм 0.5 напред учудващо при това редовно хранене и утрогестан. Аз цигарите ги отказах преди 1 година и си имам приличен добавък равномерно разпределен
, така че не го броя сега.