Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 54 674
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Е добре ,ами след изкаран курс, ще трябва ли пак да се обаждам, за всяка кашлица и хрема newsm78

Toва вие го решавате. Има хора, който смятат че биха били предубедени ако трябва да лекуват своите близки и не го правят, доверяват се на друг, а познанията им служат за това да се ориентират в това какво се случва, кое е важно и кое не.

Има други хора, който смята, че самите те, най-добре могат да помагат на близките си, защото са ги наблюдавали дълго време и виждат неща, който хомеопатът в едно двучасово интервю няма да може да види.

Това са само две гледни точки, има още много. Свят широк, хора разни....нали?!     bouquet

# 31
  • Пловдив
Nial, отново благодаря  Hug
Ще се обадя на хом-ката да запиша час, като ще обясня по телефона още какво и е състоянието и да прецени ставаме ли за проследяване  Mr. Green
Макар, като си знам късмета, като нищо до понеделник ще цъфнем с ново 20. Все така се случва и по-общите наблюдения са отложени. Дано да успеем  Mr. Green

Само да вметна по повод самолечението  Mr. Green Нашата хом-ка всеки път като стане въпрос  казва, че не може да нацели точното за децата си или за нея. Което всеки път ме озадачава.  Но поне едва ли ще допусне да им навреди  Mr. Green Peace

# 32
Nial, отново благодаря  Hug
Ще се обадя на хом-ката да запиша час, като ще обясня по телефона още какво и е състоянието и да прецени ставаме ли за проследяване  Mr. Green
Макар, като си знам късмета, като нищо до понеделник ще цъфнем с ново 20. Все така се случва и по-общите наблюдения са отложени. Дано да успеем  Mr. Green

Само да вметна по повод самолечението  Mr. Green Нашата хом-ка всеки път като стане въпрос  казва, че не може да нацели точното за децата си или за нея. Което всеки път ме озадачава.  Но поне едва ли ще допусне да им навреди  Mr. Green Peace

Много често не сме обективни по отношение на себе си. Когато говорим за психоемоционалната страна на нещата в повечето случаи несъзнателно скриваме от погледа си неща които не харесваме в самите нас. Това се отразява и на избора на ХЛ.

# 33
  • Пловдив
Изпуснах, ви... Hug

# 34
Скоро ще се повърна  Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 16:17 от Nial

# 35
Здравейте!
Търся координати на хомеопат във Велико Търново, Габрово, Плевен ... в този регион. Става въпрос за нощно напикаване при дете. Говорих с д-р Недева от Пловдив, която идва във Велико Търново всеки месец, но има свободни часове чак за март... Мен лично не притеснява и до Пловдив да отида, но може би има и по-близо добри специалисти.

# 36
Аз само да споделя развитието... Първият ден след приема на конст.л-во всичко беше ок, вторият обаче беше ужасен - криза след криза, въобще все едно помен нямаше от лекарството - всичко по старому, много се разстроих, почнах пак да се чудя къде да го водя.. Но пък вчера (трети ден) всичко пак беше супер  newsm78. Днес върви добре пак, като изключим, че се разболява  Tired. Конст.л-во не би ли трябвало да е повлияло и на зараждащо се остро заболяванеnewsm78. Утре ще звънна на хомеопата, за да видим и той какво ще каже.. Все пак съм много доволна, че засега с хроничното оплакване общо взето добре вървят нещата..  Peace

# 37
# 38
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ, НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ НАПРАВИ ИЗСЛЕДВАНЕ С АПАРАТА ОБЕРОН  И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПРИСТЪПИ КЪМ ПОДХОДЯЩО ХОМЕОПАТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ?

# 39
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ, НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ НАПРАВИ ИЗСЛЕДВАНЕ С АПАРАТА ОБЕРОН  И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПРИСТЪПИ КЪМ ПОДХОДЯЩО ХОМЕОПАТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ?

Попрочетох малко за този апарат - изглежда интересно, но мен ....мъничко ме плаши. Не държа да знам за дребните и най-незначителните патологични процеси Stop, само ще се травмирам, а е възможно да е нещо временно. Освен това има и друго - ако този апарат отчете при теб проблеми в черния дроб примерно, но ги отчете и при мен, това не значи, че ще бъдем лекувани по един и същи начин. Лечение след изследване с този апарат може да бъде само симптоматично, по боаронската методика, което не е правилно. също така апаратът няма да ти отчете какъв точно човек си ти! - А това е най-важно за хомеопата - твоите чувства, страхове ,болки, притеснения, кошмари, отношението ти към хората и тяхното към теб. Тоест инфото не е достатъчно за класическо интервю. Но ако си решила да се подложиш на изследването просто за да разбереш нещо за здравето си, няма нищо лошо.

# 40
  • в матрицата
Не е  по-добре, често апаратът отчита несъществуващи заболявания  Peace

# 41
  • Пловдив
От това което съм чела за този апарат...би могъл да подскаже някакъв проблем, но то е все едно да отидеш с епикриза за някакво заболяване при класически хомеопат. Той в никакъв случай няма да даде лекарство само на основание съществуваща болест. Това е приорител на алопатичната медицина.
Конкретно на въпроса - не, не мисля че е по-добре да се прави подобно изследване.

# 42
Да се похваля,че посетих две лекции на курса за майки.Много съм доволна от наученото.Въпреки,че бях чела много за  хомеопатията,научих много нови неща.Ще ми е от голяма полза този курс Hug

# 43
  • в матрицата
Да се похваля,че посетих две лекции на курса за майки.Много съм доволна от наученото.Въпреки,че бях чела много за  хомеопатията,научих много нови неща.Ще ми е от голяма полза този курс Hug
Кои бяха лекторите? Курса беше във Варна, нали?

# 44
Здравейте,
моля за съвет или поне насока...
Имам момченце на 1г.8м.От събота почна да кашля, като съмненнието ми е за задна хрема, защото преди това 1-2 дена като сучеше, чувах как му хърка нослето.Макар че за тази хрема уж не са характерни сополите. От събота почнах да давам Хидрастис 15СН, на често през 1-2 часа. Но не виждам подобрение: кашля и през нощта - дълбоко и влажно, сополи текат- всякакъв цвят: прозрачни, като белтък, жълтеникави..и по-редки по-гъсти.
Въпросът ми е следния: бяхме при педи, каза,че нищо му няма.. #Crazy и ..ако искам да слагам Виброцил, което аз няма да направя. Имаме хомеопат, от който не съм доволна,/при предния такъв слуачй ми предписа Сумамед  Shocked/, но за съжаление тук няма никакъв избор за хомеопати  Sad
Затова започнах самолечение, но не забелязвам подобрение, питам се дали мога да включа и Калиум Сулфурикум 9 CH, или Клиум Муриатикум 9СН.
Ще съм благодарна на всякакви насоки, съвети ..и помощ
Съмнявам се, че явно от предния път не е бил излекуван и да не стане хронично.Преди 3 седмичци беше така, като отначало почна само с кашлица, а после и сополи..сега веднага и сополи.
Капя сребърна вода в нослето...не знам и аз какво да правя..страх ме е да не се влоши... Cry

Общи условия

Активация на акаунт