Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 54 728
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София - Варна - Бургас
Мисля че няма такава тема. Чела съм и преди тук, че е възможно един човек да е доволен от хомеопата си, но той да не може да помогне при друг... даже мисля, че са писали и майки, били при един и същ хомеопат, с коренно различен опит. Аз лично, след като вече ходехме при нашата, я открих в черни списъци, в друг форум. Ако го бях прочела преди това, едва ли щях да заведа детето, но е факт, че ни помогна...  Rolling Eyes Всъщност тя беше спомената там като не особено любезна, което е така, но на мен това не ми пречи, явно съм перде  Sunglasses И сега да използвам да питам - според вас по-добре е цялото сем. да ходи при един и същ хомеопат, или не? В смисъл - по-скоро би му помогнало да се ориентира по-добре или би го объркало? Или е индивидуално?  Simple Smile

Много по-добре е и улеснява много работата на хомеопата.  Peace

# 571
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,
за температурата при децата вече ми е ясно, многократно обсъждано, но как стои въпосът при възрастните? Възрастните май по-тежко понасят висока т-ра. Като мине 38.5 вече съм парцал. Същият ли е срока за изчакване - 3 денонощия? Направо ми идват убийствени...честно...

Зависи от моментното състояние на жизнената сила и от съпътстващи хронични заболявания.
 Добрата новина е, че специфичният имунен отговор при възрастните идва до 1 - 2 денонощия, рядко по-дълго.

# 572
малкият ми син има конюнктивит съпътстващ кашлица .Взима пулсатила,но вече 3 ден не се е подобрил много.Не ми се е случвало до сега и домашните ме напъват да ходим на очен лекър.Има ли някой с конюнктивит и оправил се с хомеопатия.Не знам какво да правя,като го гледам, целите очички червени и със секрет,много ми е мъчно Cry

# 573
  • Пловдив
малкият ми син има конюнктивит съпътстващ кашлица .Взима пулсатила,но вече 3 ден не се е подобрил много.Не ми се е случвало до сега и домашните ме напъват да ходим на очен лекър.Има ли някой с конюнктивит и оправил се с хомеопатия.Не знам какво да правя,като го гледам, целите очички червени и със секрет,много ми е мъчно Cry

Като начало що не промиваш с лайка?Или само по крайчетата с физиолог. разтвор!Може да махаш секретите така или само с топла водичка.

# 574
Промивам с Очанка (билков р-р) и махам секретите със сребърна вода ,но много си търка очичките и днес бяха подпухнали  Sad

# 575
  • Пловдив
mama 123, синът ми преди време доста често правеше конюктивити...Справяли сме се само с хомеопатия + промивка с преварена вода или лайка /рядко/
Вече от 2 -3г. не е имал конюктивит.  Peace

# 576
mama 123, синът ми преди време доста често правеше конюктивити...Справяли сме се само с хомеопатия + промивка с преварена вода или лайка /рядко/
Вече от 2 -3г. не е имал конюктивит.  Peace
Проблема ми е ,че вече 3 дена са възпалени очичките.
За колко дена се е оправяло детенцето ти?

# 577
  • Пловдив
Не помня..отдавна не е правил конюктивит...Но със сигурност се е справял само с хомеопатия, за ужас на ЛЛ, дето беше убедена, че не съм наред  ooooh! и това без АБ капки няма да мине... Mr. Green
Но мисля, че за два  -три дни трябва да се оправи... newsm78

# 578
  • Бургас
Да споделя и аз за дъщеря ми. Миналия петък точно с конюнктивит се събуди - със залепнали от секрет очи. Веднага я заведох при хомеопата и нещата започнаха да се подобряват. Към днешна дата очите не са залепнали, но все още се събира секретче сутрин в ъгълчетата на очите. През деня няма нищо, нито са възпалени, нито зачервени. Нормален ли е този ход на излекуване /бавно ми се вижда/ и продължителност или да търся отново хомеопата?
Само да соделя, че пуснах секрет от оченцето и се оказа златист стафилокок...

# 579
  • Пловдив
аз да попитам на бебе на 1 месец може ли да му се определя коституционно лекарство?

и стафилококи лекуват ли се с хомеопатия?

# 580
Понеже и ние сме на тема секрет от очичките да попитам и аз. Бебето ни е на 3 седмици и даваме вече 3то хо л-во от което се повлиява гнойния секрет след 4-5 прием, спираме хо и след няколко дни се появява отново. Очичките не са зачервени, може би леко подути и секрета се увеличава и подобрява ту от едното оченце ту от другото.

Притеснявам се да не е запушено слъзно каналче и дали да заведа бебко вече на офталмолог.

Александър, Ниал, Nice  как бихте коментирали?

# 581
  • в матрицата
Nivea Simple Smile , в родилното сложиха ли ваксини на бебето?

# 582
  • Пловдив
Понеже и ние сме на тема секрет от очичките да попитам и аз. Бебето ни е на 3 седмици и даваме вече 3то хо л-во от което се повлиява гнойния секрет след 4-5 прием, спираме хо и след няколко дни се появява отново. Очичките не са зачервени, може би леко подути и секрета се увеличава и подобрява ту от едното оченце ту от другото.

Притеснявам се да не е запушено слъзно каналче и дали да заведа бебко вече на офталмолог.

Александър, Ниал, Nice  как бихте коментирали?

Ако кърмиш,защо не пробваш с кърма?Не ти трябва друго! Peace

# 583
# 584
Здравейте, от няколко месеца страдам от хронична уртикария. Правих изследвания - не се откри от какво е, пих лекарства, но като се изпотя веднага се обривам по цялото тяло Sad От лекарствата, които ми изписаха ме боли главата и ги спрях, в момента съм на лечебно гладуване вече 13ти ден, но днес пак се обринах като се изпотих Sad Вече не знам какво да правя, моля ви за помощ и насоки... Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт