Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 369
  • 702
  •   1
Отговори
# 300
И Дани връща по малко мляко, не знам прехранва ли се, но не ме притеснява. Аз по принцип имам 1 наум да не ми напълнеят децата, нооо бебешката възраст, че и на кърма е извън подозрение  Mr. Green

# 301
bubbast, в родилния дом ни даваха Алпинист. После като се прибрах започнах да пия чай от мащерка, но се оказа, че тя намалява кърмата. Та си взех Алпинист, защото много ми беше харесал, но видях, че и там има мащерка и се отказах от него.

Яничка,и Ивайла така започна да повръща.Даже одеве яде в 10 и към 11 гледам едно петно в кошарата,и преди това пак.Дали много и ѝ идва,не знам newsm78

Точно същото е и при нас. Даже едва я оправям да излизаме вече, защото задължително връща.  Rolling Eyes

Дана, той и нашия татко това има наум.  Laughing Мен ме притесни това повръщане, защото до преди 2-3 дена не беше повърнала нито веднъж и сега изведнъж какво и стана не знам. Даже вчера се вкарах в разни филми за хернии, алергии и тем подобни неща.  ooooh!

# 302
И ние повръшаме от известно време и се бях притеснила,но сега като ви чета май е нормално  newsm78
Само дето моя мъник като повърне и се започва адски плач и така ми дожалява  Cry

# 303
С кърма не може да се прехранят, а и да се прехранят, няма да надебелеят  Peace Сина ми навремето го хранех с каши и др. такива след 6 месечна възраст и на 1 годинка беше напълно кръгъл и тежеше 13 кг. Сигурна съм, че е от изкуствените храни, които му давах, най-вече кашите. Добре, че след 3 годишен отслабна и сега е спортен тип. Обаче на дъщеря ми не съм давала грам каша, няма да дам и на Дани. Тя беше на 1 годинка 8700 от кърмене - близо 5 кила разлика с брат си.

# 304
При нас няма признаци на дискомфорт. Един единствен път заплака, защото беше още гладна.

# 305
Е ние плачем почти от всичко  Sad и направо ми се къса сърцето,но..такъв ми е Ади.Баща му му се смее че бил много страхлив като майка си  Mr. Green
Аз много лесно се стряскам и реакциите са ми първосигнални (уплашен вид естествено) и малкия е така  Laughing

# 306
Кърмата  не намаляваше ли от ментата? newsm78

# 307
  • София
bubbast ,няма нищо Simple Smile))))))))

Както съм ви казала при нас повръщането е ежедневие.Когато повръща току що изядена кърма ,повръщането е придружено с хленчене  Sad .

# 308
Вижте на каква статия попаднах:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=643350

# 309
  • Варна
Ами по повод четвъртото, точно снощи имахме подобна ситуация у нас. В 21 часа тръгваме с Влади към детската, той казва лека нощ на баща си, баба си и кака. Обличаме пижамата изпива си млякото и айде в кошарата. Да, ама не. Не иска и рев. Аз обаче реших да опитам да го оставя и излязох от стаята. Рева около 5-6 мин. и се кротна, заспа. Та мисълта ми е,че може да се опитва и тоя подход отвреме на време.  Wink

# 310
Кърмата  не намаляваше ли от ментата? newsm78

И мента и мащерка.

# 311
Най-накрая ще се опитам  и аз да драсна два три реда...чета редовно но нали си родих последна и съм назад с материала,още не се справям, както бих искала.С кърменето и аз съм ЗА, но имам големи проблеми ДА СА ЖиВИ И ЗДРАВИ КОНСУЛТАНТКИТЕ, с големи рани кръв и разни спазми...кърмя като войн.И на всичкото отгоре и мялкото намаля заради скок  в растежа...идилията е пълна.Моля се да издържа по дълго и да се възстанови поне секрецията.Първо е по евтино второ манджата е винаги с мен топла и вкусна, а за шишето не ще и да чуе,биберон току я излъгвам като искам да спи. Спинка ми нощем мн добре от 21,00 до 12,00 и после чал в  5,00, ноооооооо това беше преди д анамалее млякото сега нощем на 3 часа..класика в 9,00, 12,00, 3,00, 6,00 а денем спи само следобед малко през дръгото време на час два яде , а така не мова да си намава гърдите да минат раните  ooooh!. Ние не излизаме времето е мн лошо тук в русе има и мъгла ,валии, а и педито ни забрани.Но аз си се пудря вкъщи за , мъжа...снощи и сефте направих с моето секцио странна работа болеше помислих, че никога повече няма да правя  luvbed остри пронизващи болки, мислех че като ме срязаха  поне отдолу всичко ще е наред ДА ама НЕ newsm78. Та това за сега щчх да пиша още нещо но май ощене съм си върнала трезвата памет... #2gunfire още съм си глупавичка, както докато бях бременна. Като се сетя пак ще пиша ако моята принцеса благоволи да поспи.   bouquet О да бяхме на теглене вчера (родена 3,600 52см, изписана 3,430кг) на 19,10,2010 теглене : 3,900, 54см  smile3501

# 312
Мамита, мерси за отговорите  Hug Hug Hug

Да се похваля- Бяхме на лекар - изписан 3100, 49  см, и днес за един месец е с цели 6 см отгоре - 55см, и 4.700 кг  smile3501 newsm68 newsm68. Биха му ваксина, малко ревна, но бързо се успокои. За пишката ни каза да не съм я пипала, че много инфекции се полу4авали  newsm78 newsm78 тя щяла в 6ти месец да я дръпне  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes но аз не мисля да 4акам толкова и после да реве като луд. Аз я дърпам всеки ден по малко да не сраства... пък да видим. Даде ни направление за ортопед и май ще ходим в ИСУЛ. Та това е от мен.

Сега ще използвам момента да поспя.

# 313
  • Пловдив
Най-сетне сърДидко заспа smile3521
Това беше дъъъълга нощ - от месец насам не се е будил по-рано от 05:00 часа, след като се нахрани в 00:00, но тази вечер - уви Tired Като се започна един рев от към 04:00, та до сега Sad
Нахранен, измит, не му е топло, не му е студено, по коремче, гушнат в мене, сложен в слинга - абе не ще и не ще - рев и това е smile3514
Идеше ми вече да се хвърля от прозореца... Добре, че заспа най-накрая...

# 314
Привет, мили майчета! wavey wavey wavey
Как сте?Надявам се приемате нови членове към вас  Peace
Моята малка звездичка е родена на 21.09.2010г. и реших,че може и аз да се присъединя към вас,нали темичката е за септемврийчето  smile3503.

Общи условия

Активация на акаунт