Сина ми навремето го хранех с каши и др. такива след 6 месечна възраст и на 1 годинка беше напълно кръгъл и тежеше 13 кг. Сигурна съм, че е от изкуствените храни, които му давах, най-вече кашите. Добре, че след 3 годишен отслабна и сега е спортен тип. Обаче на дъщеря ми не съм давала грам каша, няма да дам и на Дани. Тя беше на 1 годинка 8700 от кърмене - близо 5 кила разлика с брат си.

. Ние не излизаме времето е мн лошо тук в русе има и мъгла ,валии, а и педито ни забрани.Но аз си се пудря вкъщи за , мъжа...снощи и сефте направих с моето секцио странна работа болеше помислих, че никога повече няма да правя
остри пронизващи болки, мислех че като ме срязаха поне отдолу всичко ще е наред ДА ама НЕ
. Та това за сега щчх да пиша още нещо но май ощене съм си върнала трезвата памет...
още съм си глупавичка, както докато бях бременна. Като се сетя пак ще пиша ако моята принцеса благоволи да поспи.
О да бяхме на теглене вчера (родена 3,600 52см, изписана 3,430кг) на 19,10,2010 теглене : 3,900, 54см

. Биха му ваксина, малко ревна, но бързо се успокои. За пишката ни каза да не съм я пипала, че много инфекции се полу4авали
тя щяла в 6ти месец да я дръпне 
Като се започна един рев от към 04:00, та до сега 

Препоръчани теми