Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 376
  • 702
  •   1
Отговори
# 315
  • София
mama na nana, добре дошла  bouquet

# 316
Благодаря  bowuu bowuu bowuu Hug

# 317
Добре дошла на новата мама Hug

И аз съм за среща с бебоците,може и в някой мол newsm78аз поне не се сещам за заведение в което не се пуши.

И ние провръщаме ,но само като е преял.Много е гадно,че връща и през носа и после реве яко.Каката не ми е повръщала и сега много се шашкам да не се задави Влади.

Антония, аз  с каката процедирам по същия начин,целувка,прегръдка казвам лека нощ,гася лампата и излизам.Имаше драми в началото когато беше на около 7-8месеца и сега ако два дни спи с баба си,че тя я слага на нейния креват.Но аз веднага я връщам  в стария ритъм Wink

Момичета,пратих заявка да ме приемете във фейса.Айде ако някой има желание да влезне и да ме приеме.Аз съм Мария Денчева.

talktoher,нашите синковци еднакво наддават за 1 месец и на см също Grinning

# 318
Ами ако ще реват по 5-6 минути и аз съм навита, но не ми се е случвало никога. Синът ми си ревеше винаги по много, ако е самичък, аз и не мога да издържам на рев. Затова и двамата по-големи никога не са заспивали сами като малки. Или при нас са приспивани, или аз или баща им сме им били до главата в тяхната стая. То и сега се приспиваме понякога с 5-годишната кака (четем приказки), а когато реши си заспива и сама, естествено.

# 319
  • София
mama na nana ,добре дошла при нас !

И аз съм за сретшичка.Май изцяло не се пуши в макдоналдц  Mr. Green .Мисля че някой от пицариите имаха отделни салони за не пушачи.

# 320
Ей хора, искам да ви питам нещо. Бях чела някъде,че около 20 мл кърма на ден доставят на детето антитела и му подсилват имунната система достатъчно.  Ако това е вярно дали мога да си замразя примерно 60 пликчета с по 20 -30 мл кърма и да му давам по 1 на ден, когато започна да го храня с АМ, че аз нали замислям да е след месец някаде? Не знам дали консултантките ни четат още, но ако не, някоя от вас,а ко знае нещо по въпроса?

# 321
  • у нас
...Положението вкъщи е малко по различно  Laughing обикновено се разхождам като стриптизьорка-с с бюстиета под циците и циците навън ,но мисля че съпругът ми няма нищо против  Laughing .
Joy Joy После да не се оплакваш, момичета, че много те преследва милото Wink Mr. Green

Mr. Green аз сега се боря за приза мис мокра фланелка Joy , а като бях бременна,  в най - големите жеги си ходих гола... а душата само ми повтаряше "ех що не беше така преди да направим бебето- да видиш как се правят близнаци" hahaha

# 322
  • София
E.L., невероятна коса е имала Лора като бебче! Grinning Моята Ивана беше голям плешко и често я бъркаха с момченце. Косичка й порастна чак към годинка и половина.
LITA_, голям сладурко ти е Митко!  Heart Eyes А за Дарето и ние се кандидатираме. Laughing
vesy_evi дано упражненията помогнат и вратлето на Мая се оправи!  Praynig
talktoher не се притеснявай за шишето! Като му огладнее дупарата ще видиш как ще се научи да си хапва от шише. Като ти си наблизо е нормално да те подушва и да не иска заместител.
Tommelise как точно правиш инхалациите с лайка?  newsm78 Струва ми се добра идея за борбата със сополките.
isito5, пристигна ли тати? Сигурно и той няма търпение да цунка малката си принцеска Габи-  Grinning
Машонка, голяма поспаланка ти се е паднала. Направо благородно ти завидях. Никола последните нощи е нон-стоп на манджата. Може би е лактационна криза на 6-тата седмица. Сутрин се събуждаме и двамата измокрени и омазани с кърма.
Люляче, лек път!  Grinning А идеята за срещичка е супер.
beb4o_fb, браво за днешния ти ентусиазъм! Peace За мен 4,30 си е още тъмна нощ и с кран не можеш да ме накараш да стана. Много обичам да си поспивам, но за жалост още няколко годинки сънят ще е мираж.  Sad
mama na nana, добре дошла!  Grinning

# 323
*Мирка* мерси

започна да ми прави страшни номерца Simple Smile
научи се да плюе млякото и ме обстрелва всяко ядене и умира от кеф хили се  Laughing

същата работа с бибата сега се е научил някак си да я изстрелва на 2м Simple Smile аз цл ден само биби гоня

луда работа  Joy

# 324
  • София
Момичета ,знам че го обсъждахте ,но кога давате Деавит ?

# 325
  • София
Tommelise ,днес си взех дермалибур крем на адерма ,върши ли работа без охлаждащия на Санита ?

# 326
  • Пловдив
аз го давам сутрин, преди хранене

# 327

Аз го давам сутрин, ама като забравя и вечер го давам Simple Smile.

# 328
  • София
Аз също давам Деавит сутрин на гладно. LITA_, искрено се разсмях за обстрелването - голяма веселба ще да е Joy

# 329
  • у нас
Мирка- взимаш си цвят лайка. Турваш на котлона 500мл вода и 2 супени лъжици с връх и си го оставяш да ври. Изпаренията са си това което се диша.  Peace

Tommelise ,днес си взех дермалибур крем на адерма ,върши ли работа без охлаждащия на Санита ?

по принципда, но ако има от къде да си набавиш и малко охлаждащ те съветвам. По напред бях дала състава- това са естествени мазнини- ланолин и вазелин, вит за кожата и подсушаваща съставка. Като го намажеш отгоре на дебел слой той не добуска никаква урина и фекалии до раничките и позволява на крема да действа до др. смяна на пелени и новото нанасяне на кремчето Peace ефекта ще ти е по бърз и по- добър ако ползваш и него

Общи условия

Активация на акаунт