Честити 1ви, 2ри и 3ти месечинки на всички празнуващи бебчовци!
E.L. моята Ема нали също се беше подсякла, и то по-същия начин както ти описваш. Според мен беше от памперсите с марка " Памперс". Откакто е с Пуфис е ок.
Даниелка, не се притеснявай за косата на Диди. Не е задължително косата да окапва изцяло.
За поддържането на майката. При мен никакви грижи около бебето не могат да ме накарат да ходя като парцафуца. И след като родих Део, и сега вече с две, всяка сутрин се гримирам (за протокола сега ставам в 6 часа да водя Део на градина и да накърмя Ема и пак намирам време да се наклепотя

За кърменето, безспорна е ползата от майчиното мляко, но ако някой не може да кърми поради някаква причина, не трябва да се анатемосва. Плюс това е въпрос на личен избор на майката. Освен всичко, теорията, че като едно дете е кърмено, то не боледува, също не е вярна. Имам пример в нашата квартална секта. Едно момиченце е кърмено повече от година и сега боледува повече от всички останали било то кърмени или не деца. Така че майките, които не кърмят или дохранват децата си да не се самообвиняват: каквото - такова. И Део е дохранван, а мога да кажа че боледува доста рядко (да чукна на дърво).
И нашата девойка през деня не иска да спи. Или яде или реве, по-рядко се случва да лежи и да мълчи. (ей я и сега събуди се и веднага ревна). Единственото добро е , че спи цяла нощ, а после пак до обяд, а и аз заедно с нея,(като се върнем от детската на Део) та днес откарахме до 12 часа на обяд в леглото.

Айде стига фермани. Лека нощ от мен.
Люляк нещо се затри!?