Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 382
  • 702
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Tommelise , благодарско   bouquet !Без теб сме на никъде!

Днес пробвах Йоана с водичка.Когато е гладна пие , а ако не е - неиска вода.

# 331
Мамчета със залепени пъпчета-за колко време се оправихте?Днес махнах на Ивайла лепенката(на 12 дни е) и пъпът ѝ е все още изскочил.С лекарката се разбрахме да диша до петък и тогава пак да ѝ слага лепенка.Колко време може така и ако не се прибере какъв е варианта?

И още нещо-Ивайла не иска да суче от лявата,т.е.суче към 5 мин и започва да си играе.Ако я дръпна- реве,и като дам дясната започва да яде и то стабилно.При вас има ли такова нещо?

# 332
Майчета имам една питанка към вас - кога давахте сокчета на вашите бебоци?Питам,защотото разбрах,че сега по някакви европейски стандарти не се било давало сок на бебенцата след първия месец.А с каката не беше така,след първия месец можеше да се дава сокче от ябълка,круша и морков по 20-30 мл.Има ли нещо вярно в това? Thinking newsm78

# 333
mama na nana,новото захранване е след 6я месец.И аз голямата я захраних на втория,ама сега-не Naughty

# 334
  • В царството на мечтите
Аз пък на мой та бебка и давам сокчета. Не мога да кажа че им е фен ама ги пие. Давам сок от морков сутрин към 10 часа,а към 18 ябълка

# 335
Мамчета със залепени пъпчета-за колко време се оправихте?Днес махнах на Ивайла лепенката(на 12 дни е) и пъпът ѝ е все още изскочил.С лекарката се разбрахме да диша до петък и тогава пак да ѝ слага лепенка.Колко време може така и ако не се прибере какъв е варианта?

И още нещо-Ивайла не иска да суче от лявата,т.е.суче към 5 мин и започва да си играе.Ако я дръпна- реве,и като дам дясната започва да яде и то стабилно.При вас има ли такова нещо?
За съжаление ние стояхме само 24 часа с лепенка, тъй като Ники получи мехурче и я махнахме  Sad. Но знам, че е необходимо доста време - до 2-3 месеца. Сега съм решила като мине мехурчето да пробваме тзи начин - http://www.babynabelbruch.de/papna-hernia-metod-lechenie.html
Дано да помогне  Peace

# 336
Деавита и аз го давам сутрин на гладно с малко кърма в лъжичка...някой беше споменал, че направо в устата капва, нашето педи каза, че така не трябва, защото витамина се обработвал в тънките черва и трябва да стигне до там, а една капка в устата трудно ще стигне до там, за това с мляко.
Да ви се похваля днес излязох сама с нея с колата и с кучето...малко се притеснявах как ще се справим, ама добре мина...ама е голяма разправия, то колички, столчета...пък изчисления кога ще и се дояде и къде ще съм....и кучето да го мисля и него, да го гледам...ама няма как трябва да свиквам Wink

# 337
*Мирка* мерси

започна да ми прави страшни номерца Simple Smile
научи се да плюе млякото и ме обстрелва всяко ядене и умира от кеф хили се  Laughing

същата работа с бибата сега се е научил някак си да я изстрелва на 2м Simple Smile аз цл ден само биби гоня

луда работа  Joy

Намери си една  щипка за биберон...заккачаш за  камизолката и проблема ти  е решен..Моя  малчо и  той плюеше бибата, да ме разиграва, ама вече номера не  минава и май му омръзна...

# 338
Имах кошмарен ден и ноща се очертава такава  Confused
Да ви попитам от кога мога да ползвам кенгуру-вече ми е наложително,за да не съм с вързани ръце,но знам,че не е добре детето да стои с цялата си тежест на дупето  newsm78

# 339
И аз за бибата слагам щипка вече, че и нашия я изстрелва на метри  Laughing  Peace
Аз да ви питам вие усещате ли кърмата като слиза? Аз горе долу 2 часа след като е ял малчо и усещам изведнъж една тежест как слиза много е странно....
Относно гърдите и фигурата... Аз съм си старите килограми вече, иначе стриите са ми много грозни.. много се моля да не ми виснат циците- амине стига, че и стрии имам  Confused Корема ми се е прибрал ама малко виси, и стия стрии (пак да кажа) е ужасно грозен ама какво да се прави.... Иначе като свърша с ражданията и децата съм си казала на мъжа, че искам корекцийка за подарък  Wink
mama na nana Добре дошла, нашите дечица са родени на един ден  Wink Честита ви месечинка!!!
И ние днес ставаме на 1 месец, да се почерпите за наше здраве  Mr. Green  newsm38 Tada
Качих и аз малко снимки  Flutter
Днес съм на преглед- да видим лекърката какво ще каже и дали ще ми разреши  luvbed  вече.... че много време стана  Crazy
Уфффф така ми е изнервено вече с търсенето на апартаменти вече... след 2 седмици трябва да се местя а още не съм намерила къде.. Whistling Абе ужас направо.... Ама стискайте палци днес намерих много хубави оферти, дано ни одобрят, и да вземем нещо в най-скоро време ,че да се успокоя вече  newsm17  Peace
Лек ден на всички, и много целувки на всички бебковци  Hug Hug

# 340
Добро Утро,
Аз се бях позагубила тия дни ,но имахме проблем с нета,иначе сме добре с бебко,искам да питам майчетата които които сме само на АМ,колко хранения имате на ден?Че нали моята педи казва че трябва да го ограничавам,та се зачудих вие дали сте махали някое хранене?
Ivelina_Sh и аз съм така за стриите,уж коремам ми се прибра но пак виси един такъв отпуснат и се чудя какви упражнения да правя за него.че и още 10 кила имам да свалям ,сега съм 60,свалих вече 12 ,но пак нищо не ми става от старите дрехи,явно разликата е голямааааа #Cussing out,и стриите са ужасни,много грозна картинка.
И още едно въпросче,от кога започваме да вземаме майчинство?Че то едни болнични пак ми искат от счетоводството и май майчинство чак след нова година newsm78

Усмихнат ден на всички мами и целувки малките Hug

# 341
Добро утро!

Наспах се newsm44.Легнах си към 11,малката става в 3 и 30 и в 7 да яде,през останалото време-сън.Но и снощи не ѝ давахме да заспи към 7,а я забавлявахме до 8.Днес пак така.

Кирра,за майчинството след 3я болничен се подава декларацията.Ти днес трябва да вземаш болничен,нали?

# 342
bubbast,да днес ми казаха че трябва да взема от педиатърката болничен до 13 ти декември/ако не бъркам/аз явно съм се омотала нацяло,мислих че след болничния за раждането идва майчинството , а то имало още един болничен,днес трябва да ходя и до банката да си търся картата,по която ще ми преведат  еднократната помощ,исках по моя сметка,но социалните ме отрязаха ,не  можело ,те издавали карта и отваряли сметка Naughty,уж казаха след 20 ти,да видим днес какво ще ми кажат.

# 343
Легнах си към 11,малката става в 3 и 30 и в 7 да яде,през останалото време-сън.
Ха, какво съвпадение! Точно такова беше и нашето разписание през изминалата нощ.

...днес трябва да ходя и до банката да си търся картата,по която ще ми преведат  еднократната помощ,исках по моя сметка,но социалните ме отрязаха ,не  можело ,те издавали карта и отваряли сметка...
Странно ми се струва това. newsm78  Аз като подавах документите за еднократната помощ след раждане, дадох собствена сметка и нямаше никакви проблеми. Да не би да работят само с определени банки, та затова да е така? Иначе, не виждам логика...

Да не забравя.
Честити месечинки на всички бебоци родени на днешното число от месеца! Да са живи и здрави и да растат щастливи и обичани! Hug

# 344
Ulia ,да работели само с Инвест банк,затова не можело по моя сметка,било им по трудно за обслужване Shocked,поспорих с тях но както казах ми отказаха категорично

Общи условия

Активация на акаунт