Когато мама пее,СЕПТЕМВРИйче весело се смее!

• 22 352
  • 702
  •   1
Отговори
# 405
  • София

трябва да е преди ядене поне 15тина минутки да започнат да действат и да пукат тези въздушни мехурчета които поема бебко с храненето.

Аз явно грешно ги давам. С пипетката в устата, но точно преди яденето, няма 15 мин преди това. Ама поне нямаме много колики.

# 406
Споделям за Варна

Второ обучение на доброволни консултанти за кърмещи жени, ако на някой му е интересно и иска да участва.
http://www.kurmene.org/?page_id=22

# 407
  • София

трябва да е преди ядене поне 15тина минутки да започнат да действат и да пукат тези въздушни мехурчета които поема бебко с храненето.

Аз явно грешно ги давам. С пипетката в устата, но точно преди яденето, няма 15 мин преди това. Ама поне нямаме много колики.

Това за 15-те минути и аз не го знам, тя и нашата г-ца го плюе и голяма борба пада  Rolling Eyes

# 408
  • София
Ами то с този портокалов вкус, естествено, че не им харесва... друго си е млякото.

Рони вече посвикна и не го плюе.
Ама и аз съм несериозна и понякога забравям да давам, и да кажа има разлика дали давам или не определено. Комбинирам с БиоГайа, която давам преди следобедното хранене.

# 409
Момичета, имам въпрос към вас и към консултантите по кърмене - кое е по-малкото зло - биберон или да си смуче пръста?

# 410
Момичета, имам въпрос към вас и към консултантите по кърмене - кое е по-малкото зло - биберон или да си смуче пръста?

аз залагам на бибата
хич не търпя да си яде пръста Wink

# 411
  • София
И аз съм за бибата  Peace .
Мисля че прочетох някъде ,че е вредно да си смучат пръстите.

# 412
  • Варна
По-добре биберона. Все в един момент ще излезе от употреба, а пръстчето е винаги наблизо.

# 413
fata_morgana,  моя бебо си смучеше палеца в началото - през първите 2 седмици- но само когато беше гладен. Но явно палеца не му е толкова удобен и спря - бибата я отхвърли веднага. Сега като е гладен го показва като се опитва да смуче горната част на ръчичката, само и единствено, когато е гладен. Определено, според мен, по-добрия вариант е биба, но ти сама прецени дали е нужно и кога точно Илианка го прави. Аз лично никога никога не съм била привърженик на бибероните, но са за предпочитане пред смучене на пръстчета, поне според мен. 

# 414
  • София
Аз не исках да давам биба на Лора и докато се усетя, та така се пристрасти към палеца, че после никакви биби не пожела. Все още смуче палеца - когато заспива и когато е неспокойна.
Татито ни спрял чак към 5-6 години да си смуче палците и почнал да гризе ноките  Crazy
А едната ни леля (33 годишна е)  още си посмуква палеца като спи - но няма изменения в челюстите, само палеца на лявата ръка е малко по-тънък...

Сега съм решила - ако малкия прояви засилен интерес към ръцете си - ръкавички и биба до откат. Второ бебе с палец не искам.

# 415
Ивайла си смуче бибата.

И аз имам въпрос-днес като е студено с какво ще обличате мъниците??(без смях,моля).Аз досега я обличах в един гащеризон от плюш с по-дебела подплата и увита в пелена и одеяло,но се чудя дали да не вадя дебелите космонавтчета? newsm78

# 416
http://www.facebook.com/photo.php?pid=6902833&l=af2c3a4677&id=761805571

мисля така да го облека, със малко по-дебело боди с дълъг ръкав и крачоли отдолу и по-дебела шапка... и завит с одеало ... дано не му е студено, ама май е рано за космонавтите Simple Smile

Добро утро!  Hug

# 417
Добро утро - и аз мисля че е рано за космоновтите,ако сега ги облечем при 13-15 градуса,при 0 какво ще правим newsm78 Аз мисля да я облека с едно пуловерче,боди с къс ръкав отдолу и имаме шушлеково яке отгоре,шапката,одеялото,покривалото на количката и хайде на слънцеее.Абе мами да ви питам,нашата педи ни препоръча,понеже имаме запек,да давам на малката Дуфалак 5мл със спринцовка направо на нея,а виждам,че някои от вас пият и така го предават на бебето,чудя се кое по-добре? newsm78

# 418

.Абе мами да ви питам,нашата педи ни препоръча,понеже имаме запек,да давам на малката Дуфалак 5мл със спринцовка направо на нея,а виждам,че някои от вас пият и така го предават на бебето,чудя се кое по-добре? newsm78

На голямата го давах на нея.

Аз съм по-зиморничава и все ми се струва,че е голям студ Embarassed

# 419
  • в мечтите си
Здравейте!
Чета ви докато се кърмим и време от болни деца за писане не ми остава  Sad
Радвам се ,че всички сте добре.Честити месечинки на празнуващите тази седмица.
Нас като ни мериха бяхме наддали 1 кило за 1 месец.И си помислих ако не се дохранвахме колко ли изобщо щеше да наддаде.
Въпрос към тези които са само на адаптирано мляко или се дохранват с Розовия ХИП.Как влияе на акането при вас?Хриси ака трудно с рев и акото нито е редичко нито гъсто,но пък има слуз:( и се панирам вече

Общи условия

Активация на акаунт