Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 21 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
за сега само памучни чорапки и ританки

# 301
  • IT
аз слагам или чорапи или терлици, като ако е по-студено му обувам терлици, той и тях събува, но по-трудно.

# 302
  • София
 allexa.7 а ти на босо краче ли слагап търлъците?От кой търлъчки слагаш ти от плетените или от онези мекичките?

# 303
  • IT
ми на босо, плетени-аз съм ги плела  Wink още не ми е толкова студено да слагам и чорап, ама като излизаме и е по-студено и не е с чувалчето слагам чорапи, купила съм едни мекички обувчици или терлици.

# 304
Здравейте момичета.искам да питам бургаските мами дали някоя може да ми каже работното време на др.Димитрова/педиатърката/ и да ми дадете нейния телефон,както и адреса ,защото спешно ми трябва.Therisa имам някакъв спомен че ти ходише при нея,ако можеш да ми помогнеш ще ти бъда благодарна,и да те питам дали знаеш тя дали се навива да прави клизма на бебчетата,защото моята неиска да ни направи.Предварително Ви благодаря

# 305
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
д-р Димитрова (Бургас) 0888650145. кабинета е зад църквата Кирил и Методий, тръгваш към Експресбанк и следбанката има две улички които образуват "Y", дясната хващаш (на гърба на магазина за осветителни тела) тя е затворена и стигаш до края вдясно в една кооперация на 2ри етаж е кабинета. после пак ще пиша...

# 306
  • Бургас
Здравейте момичета и сладки бебоци!
Аз се записвам поне да чета темата,че и тази ще пропусна.
Принципно,Стефания не ми отнема много време,прии яде,ако е само тя ще скучая даже.
За килограми и сантиметри не знам,не сме я мерили от 20мин.месец,ама що е спокойно,весело и кротко бебето значи няма да му е зле.Ще дам мерки на 25.10.
Аз слагам обувки,завършват тоалета как без тях Grinning,иначе в нас е по чорапки под гащеризона за спане.
Разходки правим в морската,но сега малкия не беше на градина,че беше болничък и не смея да се уговарям с никой,а и водя баткото на тренировки,което си отнема доста време.
От хомеопатията аз лично съм доволна много ми е помагала.
За сега толкова,че и това от 1час го пиша.
Лека вечер  Hug

# 307
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Сори за накъсания отговор, обаче четях и  кърмих и после като сменях гърдите писах   Crazy  ама той нашия юнак не ще да чака  Grinning

В тази сграда има гинекологочен кабинет с по-големи табели обаче сега не мога да се сетя на кой д-р и по едни вити стълби се качваш на 2ри етаж. Вратаа ще я познаеш цялата е налепена  Peace

# 308
  • Бургас
Сори за накъсания отговор, обаче четях и  кърмих и после като сменях гърдите писах   Crazy  ама той нашия юнак не ще да чака  Grinning

В тази сграда има гинекологочен кабинет с по-големи табели обаче сега не мога да се сетя на кой д-р и по едни вити стълби се качваш на 2ри етаж. Вратаа ще я познаеш цялата е налепена  Peace
На д-р.Дорийска,а това се пада точн под Славейковото пазарче,лесно се намира,но първо и звънни,може да ви извика и в болницата да ви прегледа ,ако е спешно.

# 309
др.Димитрова е на ул.Поп Грую" звънни и по тел тя ще ти даде час...най-добре да звъниш сутрин от 8.30 до 9.30 после трудно вдига телефон...Ще останеш много доволна

# 310
Доста далечко е от славейковото пазарче...(пресечката на Цар симеон,където са щори ГЕРШМАН)

# 311
Цветулке, радвам се че сте по-спокойни  Hug
buggy-съжелявам за лошите новини за свекъра ти, дано все пак всичко да се оправи.

Бургаски мами в четвъртък хайде на среща в морската!!! Пишете вие-къде и в колко  Peace Аз  пак ще бъда през целия ден там-имате ми номера)))

Аз съм за разходката стига времето да е хубаво и да е след 12.00ч....казвай  къде и в колко Hug

# 312
  • Бургас
Доста далечко е от славейковото пазарче...(пресечката на Цар симеон,където са щори ГЕРШМАН)
А може да се е преместила значи,преди време когато ходих беше близко до него.

# 313
много ви благодаря момичета

# 314
за разходката може и ние да се включим със Zvezdi4ka,утре като се видем с нея ще и кажа ако до тогава не го е видяла,дано само да не вали

Общи условия

Активация на акаунт