Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 21 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
отн. килограмите, храненето и кърмата - аз сега съм около 45 кг, което много малко за мен и далеч от обичйните 50 кг, преди даз абременя бях дори 53 - и тези 3 кг отгоре много ми тежаха ......та не ям много - изобщо няма и време и спокосйтвиеда седна кат хората, а ако щее на бързо - по-добре да не е....изобщо не мога да ям на две на три;трябва да си седна, да ми е спокойно......мога да побъркам някого - колко бавно ям, ама такава съм...обичам да вкуся, хубаво да сдъвча ...и да не бързам .....

та много се отплеснах-за храненето, килграмите и кърмата - аз си имам кърма и без да ям много

мъжът ми се ядосва, че изглеждам недохранена, но предполагам, че е до хормони и ще се оправи, като спра да кърмя

# 526
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Не съвсем - а всевъзможните стимуланти за кърма като чайове, добавки и т.н.?! Голям бизнес са имайки се предвид как на всяка майка постоянно се втълпява едва ли не че няма достатъчно кърма и че ако детето й не е наддало 2кг за месец нещо не й е наред и трябва да дохранва.

Уф и нашта педи има големи очаквания за нас  ooooh! 

Леле не знам какво ми стана ама се разрових в историята да прочета последните си постове от преди да родя. И последният е "мога ли да пия нош-па. сигурна съм че  е фалшива тревога."  hahaha  10 часа по-късно бях родила  baby_neutral

Ох няква носталгия ме обзе към доброто старо време. А кумата ми винаги казва "наслаждавай се на настоящето, защото един ден ще е доброто старо време"

# 527
а аз искам да ви питам нещо.моето бебе го е страх понякога/често като го нося.примерно като слизам с него по стълби,като го носим със стола за кола,а понякога и като го нося нормално вкъщи.това нормално ли е или да кажа на лекарката ни? ама бая си го е страх-напряга цялото тяло,напряга мускули,свива крака,зграбчва ме и пъшка някакси с глас,а физиономията му е отворени очи и червено лице,готов да ревне,ако не спрем. аз съм притеснена.

# 528
  • София
Гаца Баца (марита) Защо да не е нормално?Пробвай различни пози при носене.И Бети понякога се плаши така,рядко е,но се случва.То е душичка,страх гое  да не падне.Не мисля,че имаш основания да се притесняваш.  Hug

# 529
  • в 1001-та нощ
мисля, че това са т.нар рефлекси, които при нас постоянно проверяват - слагат го в различни положения и гледат дали протяга ръце, балансира и т.н.

ти и с котка на терасата да се провесиш - се впивавтеб...та бебе ли;))))

много си е наред според мен  Peace

# 530
А кумата ми винаги казва "наслаждавай се на настоящето, защото един ден ще е доброто старо време"
      newsm10 smile3501 На кумата ти!
      Колко ,ле ле колко е права!  ooooh! Hug

# 531
dunaika,svetlana79,благодаря ви момичета!  bouquetПразникът ни беше страхотен,Митко получи много подаръци и заспа чак към 12 часа капнал от емоции и умора.

# 532
Добро утро,момичета!Вижте какво намерих Холера плъзна в Хаити

# 533
Добро утро и аз видях за холерата и се постреснах малко.
Вчера бяхме на консултация наддали сме 800гр и 4 см Сложиха ни ваксините, порева малко но бързо се успокои.Вечерта малко зор заспа,искаше да го гушкам оставя ли го в креватчето и цвърваше но в крайна сметка заспахме към 22 ч и се събуди в4.30 да папка.
От няколко седмици обаче не можем да излекуваме нослето нещо много хърка и ни изписа едни капки които били антибиотик да му капя 10 дена да видим дали ще има резултат.

# 534
Добро утро и аз видях за холерата и се постреснах малко.

Това и се очаква от населението.Сега ще вземат да пуснат една противохолерна ваксинка.  Mr. Green

Не се тряскай ,галя76Hug Къде е Хаити!Къде сме ние!
  Дано по-бързо излекувате нослето!Много е неприятно бебе да има запушен нос.  Confused

# 535
Здравейте в този слънчев ден! Hug

Гледам коментирате захранването- е аз да кажа че моята мома от вчера се води захранена с пюре ябълка и морков Simple Smile.Вчера пътувах до София, за да си направя едно изследване и я оставих на баба и с кутия Нан, след като цели 12 часа не яде и не пи нищо и казах да купи едно пюре и да и го даде. Беше изяла половината бурканче смесено с 50 гр Нан.Тъй като снощи се прибрахме много късно и тя спеше, тази сутрин в осем изглеждаше ужасно-пребледняла с хлътнала фонтанела Cry.Не съм вярвала че ще откаже да пие от шишето дори Нан, тя е пила и познава вкуса му. Та така вчера у нас ден без цица и настана голямааа драма. Не ми се мисли как ще я отбивам един ден като дойде време за това newsm78.

Приятен ден на всички от мен!  bouquet

# 536
  • IT
Добро утро,
на мен пък много ми се доходи до Барселона и започнах да гледам даже хотели и самолетни билети за март месец. Само ако решим да ходим не знам дали ще е с чочко или без него, но има време да го измислим, ако изобщои ходим. Лек ден.
deizi_24 половин буркнче не е ли много като за начало?

# 537
Цитат
Вчера пътувах до София, за да си направя едно изследване и я оставих на баба и с кутия Нан, след като цели 12 часа не яде и не пи нищо и казах да купи едно пюре и да и го даде.
 Ей затова не мърдам никъде без бебето.  Confused

Не ми се мисли как ще я отбивам един ден като дойде време за това newsm78.
 Не се притеснявай!Тогава ще е по-различно.Бебката ще е по-голяма,със заместени хранения,пиеща от чаша и т.н..  Hug

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 10:59 от Селма

# 538
Добро утро на всички мами и всички бебоци Simple Smile
Има ли някоя мама, която не дава на друг, освен на таткото да взема бебето на ръце? На мен ми е страшно неприятно някой да я взема, в частност свекърите я премятаха от ръка на ръка до скоро - докато не казах, че не може да я вземат  Embarassed Моите родители не я вземат - майка е педиатър и казва, че не трябва да се говори срещу бебето или да се взема от външни хора, защото са носители на бактерии и вируси и без да боледуват, а пък бебето е малко и с неукрепнала имунна система. И така, сега ме изкараха много лоша. а пък на мен интуицията ми подсказва да си пазя бебето  Confused

# 539
spanish fan,аз си давам бебето,не на всички ,разбира се.Но на мен просто ми се налага някой път.Иначе първото бебе не исках и аз да го давам.
   Според мен,слушай интуицията си! Останалите да не те интересуват!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт