Звездни компромати-81 част

• 52 098
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Оххх, аз пък не мога да забравя едно нейно много старо интервю при Слави (сигурно отпреди 5-6 години), в което много разпалено обясняваше как жена като нея не може да има връзка с мъж, който кара жигула  Joy Самият Слави тогава се подразни от радсъжденията й, съдейки по държанието му спрямо нея.
Това е коментирала и ДесиСлава, пак в същото предаване   Peace

А за купичките -  Joy  Mr. Green

# 121
  • София
И аз при вас:

# 122
# 123
# 124
# 125
# 126
# 127
 И аз го помня участието на Емилия при Слави. С купичките още се шегуваме в къщи като правя гювечета  Laughing Помня и как обясняваше, че казала на майка си "Такъв мъж като Красимир със свещ да го търся, няма да намеря"  Mr. Green Други нейни интервюта не съм чувала, освен това при Росен Петров наскоро. Но пък имам близка позната, която й е колежка и нейното мнение повлия на моето. Отделно съвсем скоро имах възможност да чуя лично коментар на Анелия по неин адрес, с което Анелия ми стана още по-симпатична, а Емилия още по-противна  Laughing

# 128
и Анелия , и Емилия - '' бъди красива и мълчи ''
в момента , в който си отворят устата пада цялото им очарование - едната е груба някак си , вътрешно , другата - глуповата ...

# 129
# 130
Само аз май не съм гледала това предаване с Емилия за прослувутите купички... Grinning. Няма ли го някъде качено?

Тук не прилича на себе си.[/b]

# 131
И аз не съм го гледала.Емилия все пак е блондинка и по душа и по коса .Няма смисъл да  коментирам колко и е умствения капацитет. Laughing

# 132
то е много старо , още преди Коко Динев ,
не беше чак толкова зле ,но тя някак си не можа да формулира добре , това което иска да каже
и по-добре да си признае , че не е по готвенето , отколкото да нарича гювечетата ''купички''

# 133
  • София
 Hug  bouquet

# 134

Общи условия

Активация на акаунт