Звездни компромати-81 част

• 52 105
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
И аз си го спомням това интервю!И на мен по същия начин ми въздейства-тъпо парче! Crossing Arms
Тя през цялото време говори за фигурата си,за отсъствието си от сцената през тези няколко месеца.... ooooh! Определено кариерата и беше приоритет....или поне така звучеше.

# 106
  • София
Оххх, аз пък не мога да забравя едно нейно много старо интервю при Слави (сигурно отпреди 5-6 години), в което много разпалено обясняваше как жена като нея не може да има връзка с мъж, който кара жигула  Joy Самият Слави тогава се подразни от радсъжденията й, съдейки по държанието му спрямо нея.

# 107
Спомням си и аз, тъкмо се беше омъжила за Красимир и Слави я накара като млада булка да кърпи чорап, а тя беше с огромен, орлов маникюр, голям майтап беше.

# 108
м....да. и аз да допълня, в две или три интервюта съм я чувала да казва, как не се поздравявали с Анелия ако се засекат случайно по концерти, щото Анелия била, цитирам много лош човек. Дори и да е така, не би трябвало да го споделя пред камери, много тъпо парче  Twisted Evil

# 109
Той пък Слави щото ходи само с бедни и скромни момичета от село, които не си правят сешоар и маникюр... и даже го намират за неприлично. Седят си дома и кърпят ли, кърпят чорапи и ризи, а призори се потят над нощвите, за да омесят прясна пита за закуска.

# 110
  • София
Той пък Слави щото ходи само с бедни и скромни момичета от село, които не си правят сешоар и маникюр... и даже го намират за неприлично. Седят си дома и кърпят ли, кърпят чорапи и ризи, а призори се потят над нощвите, за да омесят прясна пита за закуска.
Не мисля, че един мъж с възможности ще очаква от жената до себе си да му кърпи чорапите. Или пък да ходи раздърпана и чорлава. (То моят не е заможен и въпреки това няма изискване към подобен род дейности). Поне Слави не афишира връзките си. И силно се съмнявам да се хване с някоя тъпанарка, която да стане майка на децата му. Както и да е, аз и Слави не харесвам, но определено не го смятам за глупак.

# 111
# 112
Спомням си и аз, тъкмо се беше омъжила за Красимир и Слави я накара като млада булка да кърпи чорап, а тя беше с огромен, орлов маникюр, голям майтап беше.
И каза, че не може да готви нищо друго, освен "купички", при което Слави се облещи яко.  Shocked Оказа се, че "купички" било гювечета. hahaha

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 19:39 от Бижy

# 113
и аз тука замалко да ви изпусна  Hug

# 114
ох, верно че каза купички Joy

# 115
Като не очаква някой да кърпи чорапи, защо я кара нея...

# 116
# 117
  • In The Middle Of Nowhere
Линда Еванджелиста

Пола Абдул

Кристина Агилера и мъж в хубавия си период така да се каже.

Малко снимки вместо запис   bouquet

# 118
И аз имам такова мнение за нея, точно от онова интервю при Слави. Това за купичките ме караше да се смея дълго време, както и това, че сестра й измислила традиция на сватбата на Емилия, и някакви подобни неща.  Crazy От този момент, нищо не е в състояние да ми промени мнението. Пък и тя продължи в тази посока- интервюто при Венета, както и всички изказвания колко лош човек е Анелия, и как възпитанието на Ивон не й харесвало.... Tired

# 119

Общи условия

Активация на акаунт