Звездни компромати-81 част

• 51 990
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
А пък Нина Никол сега е дизайнерка на дрехи с плочки... плочки за баня. Авангардистка.

# 286
Запис че ви изтървах

# 287
Малее, вече сте на 20-та страница  Hug

# 288
А пък Нина Никол сега е дизайнерка на дрехи с плочки... плочки за баня. Авангардистка.

Тази винаги ми е била страшно антипатична. Sick
А колекцията й е направо  Sick

# 289
  • София

Тази винаги ми е била страшно антипатична. Sick
А колекцията й е направо  Sick
Peace и на мен така Sick толкова просто,грозно и мега надуто същество не бях срещала, много си е повярвала горката Sick

# 290
Майки се борят с ритници за детски панталони, .... Shocked продават шоколад на килограм

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-10-17&article=344089

# 291
# 292
  • In The Middle Of Nowhere
Ама те да не са ѝ естествените на Кристина Crazy пък аз да мътя водите, ама на силикон ми мязат и пак е крив  Crossing Arms, а ако са истинските..значи може и те да са криви, а може и снимката да е такава  Crazy

Определено е очевидно, че има импланти, а дали са подменяни не знам  Simple Smile
Кристина, ако си спомняте в началото на кариера й беше плоска като стена, както м/у другото и Анн Джи, която гледах на запис в предаването 'Нашите момичета...' Скоро никой не ме е дразнил така, ужасно разлигавено поведение, под всякаква критика. Почти ме вбеси как третираше норката си  ooooh! То беше премятане, мачкане като че играчка мачкаше в ръцете си особено като му навличаше дрешки на животинчето  - с такава сила и грубост. Много ме подразни, заслужаваше някой в тоя момент да омете пода с изкусвените й цици и коса. Рядко си поволявам така да говоря за някой, просто наистина ме отврати.

Друго, което ми направи впечатление беше, че Бориса е доста малка, мислех я за по-голяма.
Черната Златка пък ми беше учудващо приятна, само не беше на място деколтето й.

# 293
  • София
Разгедах и другите й снимки ,много прилича на Мис Пиги от мъпет шоу

# 294
Много зле изглежда, не ми прилича на звезда, а на магистрална ooooh!

# 295
Впрочем силикона е вече демоде в Холивуд.Мацките с такива bombs,които гледате ги оформят с инжектиране на Macrolanе, така бюста им изглеждат по-естествен/Парис Хилтън/,няма операция,белези и следователно болки и постоперативно лечение.Негативите са - по-скъпа интервенция от силиконвите импланти и течността държи около 2 години.
Винаги ми е било чудно как известни жени на едни снимки са с малки гърди,месец по-късно ги гледам с големи,известно време пак с малки.

# 296
Съвсем нормално Кристина Агилера в началото на кариерата си да е била плоска, все пак тогава беше дете на 14-15 години... дори и в периода на албума Strip пак не беше много надарена, не знам тогава дали е имала силикон, но и да е имала е било в умерени количества. Сега наистина гърдите И имат нещо странна форма  Thinking не бях забелязвала и колената, настина са странни... но въпреки това страшно я харесвам  Blush има страхотен глас и излъчване  Peace

# 297
  • In The Middle Of Nowhere
Аз визирам времето от първият й хит "Genie in a bottle" тогава е била по-скоро на 18-19 г.

# 298
# 299

Общи условия

Активация на акаунт