Звездни компромати-81 част

• 52 032
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Ами наистина ще е нелепо с нашата носия да танцува ча-ча. Както миналата година Антония правеше някакви ориенталски движения с носията и беше смешно...явно това момиче по ги усеща нещата.

# 376
  • Балчик
Добре дееее ,  какво е времето в Италия , че Николета се разхожда по голи крачка по късо ръкавче , а  пък си сложила драна лисица на главата , или и е студено или и е топло  Thinking

# 377
Добре дееее ,  какво е времето в Италия , че Николета се разхожда по голи крачка по късо ръкавче , а  пък си сложила драна лисица на главата , или и е студено или и е топло  Thinking

Joy Joy Joy

# 378

Joy Joy Joy
hahaha

# 379
Неправилно оросяване Simple Smile Студени крайници Simple Smile
Може да е стилно, но на мен хич не ми харесва с тези кожи и с тази изкуствена коса. А е сладурка голяма.

# 380
Чета (чак) сега новия Плейбой. Красивата Диляна дължим на новия- стар редактор Ивайло Нойзи Цветков, който ще промени облика на списанието. 
и какво Нойзи се връща в Плейбой , а Максим ?

# 381
И на мен не ми харесва аутфита й.. Аз попринцип не харесва никакви такива кожи, така че на това се дължи моето мнение.  Peace

# 382
Нойзи ще е и на двете списания.

# 383
и на мен тия коже не ми харесват ,но на нея някак си добре й стоят ...

# 384
Аз значи съм единствената в тази тема, дето харесва такива кожи, че и носи. Mr. Green

# 385
Ава, и аз съм така!

# 386
Aaaa Naughty Aко иде реч за последните снимки на Николета, аз също съм за тоя стил. Непрактичен и направо си е само като за фотосесия, но и шапката, и кожите иначе са страхотни. И разбира се... сигурно доста скъпи.
Казвам го, при все, че никога не съм харесвала Николета. Твърде виснала долна устна, беее. Но дрешките си ги бива. Далеч от скучния начин на градката офис жена или отрудена домакиня с практични дънки и маратонки. Харесва ми. Има шик в това облекло на Н. Л.

# 387
Добре дееее ,  какво е времето в Италия , че Николета се разхожда по голи крачка по късо ръкавче , а  пък си сложила драна лисица на главата , или и е студено или и е топло  Thinking

Е ,не се знае от кой ден са снимките.Иначе в събота и неделя валя дъжд и беше студено.Днес беше слънчево ,но не и за къс ръкав.Но тук всеки се облича както си се харесва.В най-голямата жега съм виждала мацки с кожени ботуши и рокличка.Едва ли е впечетлила някой с тези кожи.Малко ми е като ескимос така .Не харесвам кожи.

# 388

Е ,не се знае от кой ден са снимките.Иначе в събота и неделя валя дъжд и беше студено.Днес беше слънчево ,но не и за къс ръкав.Но тук всеки се облича както си се харесва.В най-голямата жега съм виждала мацки с кожени ботуши и рокличка.Едва ли е впечетлила някой с тези кожи.Малко ми е като ескимос така .Не харесвам кожи.
И аз не харесвам кожи, а и на малко хора им отива подобно облекло.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт