Звездни компромати-81 част

• 51 896
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia, BG
Да, това е статията, но хотнюз го разпознава като спам

Цитат
Чочо Попйорданов болен от рак
19 октомври 2010 | 09:54 |

Болестта на култовият актьор Чочо Попйорданов не е пневмония, както всички издания писаха, а рак!
Добилият популярност с ролята си на редник Каракочев актьор обаче води яка борба с тежкото заболяване, научи skandalno.net от приятели на актьора.
И сякаш напук на фаталната диагноза, не спирал да се самоиронизира и усмихва, издават те. Лекарите смятат, че в крайна сметка Чочо ще се пребори за живота си.
За заболяването на актьора се разчу миналата седмица, когато той най–ненадейно пропусна да дойде на постановката „Хъшове“ в Народния театър. Тогава негови колеги обясниха пред журналистите, че Попйорданов имал пневмония и пазел леглото у дома си.
Истинското състояние на Чочо обаче се оказа съвсем друго.
Буди възхищение обръщението му към феновете чрез медиите, което направи тези дни. В него актьорът обясни, че към настоящия момент вече се чувства добре и до броени дни ще се завърне в театъра.

# 436
# 437
Много тъжно за Чочо:(
Пожелавам му Сила, да се пребори с болестта.

# 438
  • София
Някой ни си е имал друга работа и си е играл във Фотошопа  Tired

# 439
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs762.snc4/66228_156 … 577_8297024_n.jpg пак Ейми   Mr. Green
 Извинявам се ако вече е пускано!

# 440

м..да, Джей Ло може да не е чак толкова слаба, но пък  такъв целулит няма,  виждали сме я по бански  Wink

# 441
  • Балчик
Разкошен беше тоалета на Елена Петрова, спрях да следя събитията във филма, дрехите й гледах  Crazy

Стига бе, това ми беше точно като пристегнат юрган..

Joy Joy Joy и на мен ми прилича на юрган  Joy Joy Joy

# 442
Като не ви харесва, дайте го на мене тоз'  юрган!  Flutter

# 443
Бгмамите звезди ли се водят?  Thinking

# 444
Бгмамите звезди ли се водят?  Thinking

мчи как ъф корс  Hug

# 445
# 446
Бгмамите звезди ли се водят?  Thinking

мчи как ъф корс  Hug
Можем ли да ги обсъждаме, че зяпах едни албуми...

# 447
Давай!  Simple Smile Албумите от софийската вселенска форумска среща ли си гледала?

# 448
Да. Разочарована съм  Sad

# 449
За първи път ли гледаш снимки от среща? Аз съм гледала от години, май поне 5 поредни години, и дори ги познавам по физиономии повечето, имам идея как изглеждат. Да, няма фешън, няма финес. По- скоро домакини, не и претенциозни дами, каквото струи от постовете им във форума.

Общи условия

Активация на акаунт