Звездни компромати-81 част

• 51 896
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Виждала съм албуми от срещи, но не съм познавала съфорумките, те предимно спамърите се организират. Мислех, че съм виждала всички съфорумки, имам си "база данни"Simple Smile, дори мисля, че и Шанел съм виждала...и очаквах нещо различно, от типа на Сопрано, барабалекс, Шанел...
 Хем съм си казала да не си рисувам хората по форумните им образи...и все го правя.

# 451
Шанел е варненка и не ходи по срещи. Има и такъв тип, и сега са били Зори, Дуци, те са свежарки. Някои лудетини, пък, ми се виждат остарели и позагубили блясъка си, но това са нормални неща. Е, те сега не са били много други, пак спамърите. Те вече не са активни форумци, дори, някакви никове изровени от прахта.

# 452
Знам, че Шанел не ходи, никога не бих си я представила на такава среща. Зори споделетка ли е, много ми е позната отнякъде, или кежуълка беше? Много е хубавка.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 20:20 от инфантилна

# 453
ще пуснете ли снимки? аз никого не съм виждала, а Шанел си я представям яка мацка, поне по постовете й така звучи да е Peace

# 454
# 455
Споделете къде гледате албуми!  Rolling Eyes От постовете всички са много висок левъл  Mr. Green Красиви, интелигентни и безупречни! Ще ми е интересно да разгледам какви лица се крият зад никовете!  Rolling Eyes

пс Не съм от най-активните потребители и не xодя по срещи, така че едва ли ще свържа някое лице с конкретен ник!  Flutter

# 456
Има много съфорукми от типа на Зори, Дуци или Шанел, но трудно ще ги видите на форум срещи. И изобщо, не всеки ходи на такива събирания.
От друга страна направо недоумявам от какво сте разочаровани? Жени като жени. Никога не съм се влияла от форумен образ.

# 457
В темата за срещата има линкове.
Снимка на Шанел няма да пусна, защото не съм на 100% сигурна, че е тя, а и не е коректно.
Ако е тя наистина отговаря на постовете си.

От какво съм разочарована? Ами просто, когато чета си представям определен лайфстайл, дори мога да се абстрахирам от визията и аутфита. И не ми се връзва с пеене на чалга в караоке, акордеонист и чупки в кръста. Достатъчно ли е?

# 458
Според мен тука не е мястото да обсъждате това. Peace

# 459
Според мен тука не е мястото да обсъждате това. Peace
Ок Peace

# 460
 Laughing Авче, нека обсъждат. Поне го правят открито, а не шушукат тайничко в Скайп-а.
Инфантилна Hug Peace

# 461

И на мен ми стана приятно.  Heart Eyes
Дали няма да се намерят снимки на момичето?  Blush

# 462
  • на пистата
повечето ги знам по физиономия от предишни срещи,гледала съм снимки не съм ходила Grinning но мацките са яки купонджийки и това ме кефи,няма значение как изглеждат
някой няма ли да спретне една срещичка и в пловдив та и аз да ида най-после,софия ми е далечко

# 463
А, то и по скайп се шушука, убедена съм Simple Smile
На мен са ми пращали логове от скайп, в които съм коментирана. Малко е гадничко. А някаква анонимка, Mila Parusheva се беше представила във фейсбук написа на съфорумец да не се занимава с мен, защото съм боза. На 90% съм сигурна, че е някоя от форумските му фенки, но уви, тя се изтри и не разкрих мистерията.
 Та, както кажете. Може да си минем на Николета пак:)

# 464
Не, наистина, и аз съм обсъждала, и аз съм виждала ужасно много снимки, много хора пък познавам отделно, не от снимки от срещи, но не мисля, че тука е мястото. Може да се направи в темата, където са снимките, пак е открито. Mr. Green
Но вие си знаете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт