Звездни компромати-81 част

• 51 877
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Прилича ми малко на Митко Павлов:)

# 511
Брей, той за Алисия не се ожени, дали заради Николета ще сложи халка  Thinking

в интерес на истината имам усещането, че май май може и до сватба да се стигне. Колкото и да не харесвам Алисия това ще бъде голям шок за нея  Tired
Ако Божинов направи тази глупост ще бие по простотия и колегата си ........... newsm78 ох.......забравих му името, където си заряза бременната приятелка  по Коледа и тръгна с оная фолк-звездичка.......футболисти..........нямат грам мозък........

# 512
  • На морето!
Брей, той за Алисия не се ожени, дали заради Николета ще сложи халка  Thinking

в интерес на истината имам усещането, че май май може и до сватба да се стигне. Колкото и да не харесвам Алисия това ще бъде голям шок за нея  Tired
Ако Божинов направи тази глупост ще бие по простотия и колегата си ........... newsm78 ох.......забравих му името, където си заряза бременната приятелка  по Коледа и тръгна с оная фолк-звездичка.......футболисти..........нямат грам мозък........
Защо така мислиш? Защото Алисия е Алисия или защото Николета е Николета? Това са нормални драми в човешката история, не виждам нищо по-различно или глупаво от всички останали раздели. Хората се събират и разделят, такъв е животът, това че са главни герои в клюкарските хроники не ограничава свободата им и правото да постъпват както намерят за добре.  Wink Което не и означава, че е умно, нали.

# 513
# 514

На Лияна и тук,  и в онзи тъп клип, не мога да спра да и гледам зъбите. Прекрасни са !

# 515
Алиша Кийс с мъжа си и бебето
Вчера в сутрешния блок на БТВ промотираха новото парче на Мишо Шамара и беше гост, та каза че този мъж е продуцентът Simple Smile

# 516
Лияна има ли xилурон в устните? 3ащото ако ''да'' - xаресва ми резултата!

# 517

На мен са ми пращали логове от скайп, в които съм коментирана. Малко е гадничко.

Инфантилна, явно е практика тук да се стелят подобни сплетни и интриги. Като те прочетох и открих себе си..Трябва да ти кажа или по-скоро да гарантирам, че като човек също замесен от "доброжелателки" и в двете посоки на подобен опит за скандал, че нещата не винаги са такива каквито са ти ги представили. На моя приятелка от тук се бяха опитали да доносничат, всъщност първо на мен, че тя била казала нещо си за мен, после, след като аз не поех, решиха и на нея да донасят и то точно с подобни "доказателства", че уж съм говорила за нея и то доста тъпи и неприятни неща, които аз даже не знаех преди да разбера, че съм ги "говорила". Просто тези цитати от скайп може да се манипулират както си поискаш! Не се връзвай и не вярвай 100%, че някой говори за теб. Същото предупреждение и към други момичета, защото знам колко е неприятно когато някой иска да ти навреди правейки ти се на приятел/доброжелател  Stop

Отдавна съм сложила на мястото им съответните особи, но това, че изобщо съм си и помисляла да контактувам с тях (от един общ, навремето, чат в скайп на момичета от бг-мамма) е моя грешка. Но човек се учи от грешките си  Wink

# 518

За шапките, мислела съм да си поръчам от ebay, но с моята голяма глава не знам дали ще ми стои точно така, искам да пробвам. Тя често е с такива, черната много ми харесва.

Аз пък обратно, като си поръчвах шапка, исках да ми е даже по-малка от най-малката, защото главата ми като обиколка не отговаряше и на най-малкия размер. А даже съм се намъквала и в детски шапки, но не си мисля, че съм единствена или греша?! Не се бях замисляла до сега  Thinking

# 519
  • София
Точно този тип шапки и на мен ми изпадат, а съм със стандартен размер глава или поне така мисля Joy
Аз и по снимки на николета като гледам имам чувството че всеки момент ще се изхлузи Laughing, аз от нейни снимки си харесах, но се оказа че не ми отиват и се отказах от купуване.

Браян Остин Грийн и на мен много ми харесва Crazy По едно време даваха един сериал по Фокслайф с него и Фреди Принц Джуниър, може още да го въртят, но не съм го засичала.

# 520
Брей, той за Алисия не се ожени, дали заради Николета ще сложи халка  Thinking

Ако Божинов направи тази глупост ще бие по простотия и колегата си ........... newsm78 ох.......забравих му името, където си заряза бременната приятелка  по Коледа и тръгна с оная фолк-звездичка.......футболисти..........нямат грам мозък........
Защо така мислиш? Защото Алисия е Алисия или защото Николета е Николета? Това са нормални драми в човешката история, не виждам нищо по-различно или глупаво от всички останали раздели. Хората се събират и разделят, такъв е животът, това че са главни герои в клюкарските хроники не ограничава свободата им и правото да постъпват както намерят за добре.  Wink Което не и означава, че е умно, нали.

Защото, когато създаваш семейство(сватба), не трябва да мислиш с онази си работа..........семейството е много повече от секс, а  Курволета не мисля, че има потенциал за друго.........да си я е.....е, но чак пък да се жени за нея.............. семейството е доста по-сериозна работа(да, точно работа е думата), от качването на снимки в нета, позирането, шопинга............и тем подобни ''сериозни дейности''....... Joyтя преспа с който се сети, и все ни навира снимките в публичното пространство..................Да си правят каквото искат, но позьорщината и тия демонстрации ме дразнят...........ай де разбрах ме я, че спи с Валери.......... newsm newsm78или всичката показност е, защото много и се иска, а да не се получава................за мен тези постоянни снимки са си пълна простотия, а Валери че го позволява..............то видях ме колко блести с мозък момчето........вместо да си играе футбола и се отнесе сериозно, той само по фусти, реклами и заведения тича................казват, че имал талант за футболист, но явно го пропилява....................досега да е станал известен колкото Бербатов, но...........явно няма характер и мозък момчето............а ако се ожени за една от хубава к............а, освен да му се смеят, друго не знам какво би постигнал..............
О, да и не ми обеснявайте колко влюбена била Николетка, затова искала целият свят да знае за тях.............аз като съм влюбена нямам време да правя снимки и губя време в качването им в нета...........изживявам и се наслаждавам на любовта си...........ей, много влюбчиво това момиче............зарива ни със снимки с поредният, до който се е докопала и избройкала..............не знам какъв и е проблема и какви комплекси избива newsm78 newsm78 newsm78...........както казах преди: хубавка е, но чак пък толкова.............има хиляди по-класни от нея( фен съм на Диляна Попова, красиво момиче, без лигавщини и позьорщина)............

# 521
  • София
ani27, сега ще те направят на пух и прах за изказването  Mr. Green И нали знаеш - Николета не навира снимките си от Фейса на никой - те са в нейното лично пространство  Wink Сигурно не е чувала за опцията да направи снимките недостъпни за широката общественост.
И все пак момичето има право на 5 минути слава  Grinning

Кейти Пери с приятеля си тук изобщо не бих казала, че е тя
Кристен Стюарт
Дженифър Лопез
Бритни Спиърс
Марая Кери
Ева Херцигова отново бременна
Мадона

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 08:44 от tonkabonka

# 522
  • На брега на реката
нейните 5 минути са доста повече. На мен също не ми изглжеда грам сериозна, пък голямо парадиране с тая връзка, че и брак...Слагам си главата в торбата, съгласявам се с Ани, просто нямаше да го кажа толкова крайно  Mr. Green

# 523
Николета и Божинов да правят каквото си искат, животът си е техен, ама онова холивудско недоразумение Йохансон, да не се смее на чужд гръб. Разхилила се като ..., ще ви го спестя, ама ми идва да и изплющя едно шамарче. Лигла.

# 524
той е от 18-19 годишен с Алисия , колко хора се женят на тази възраст ?
а връзката се е изчерпала вече , не може вечно да се насилва , кофти е , но ...
а тия работи със снимките са малко детска работа на Николета , но какво да правиш ,
все пак са заедно от почти година , така че просто го обявяват .

Общи условия

Активация на акаунт