Звездни компромати-81 част

• 51 899
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
ani27, сега ще те направят на пух и прах за изказването  Mr. Green И нали знаеш - Николета не навира снимките си от Фейса на никой - те са в нейното лично пространство  Wink Сигурно не е чувала за опцията да направи снимките недостъпни за широката общественост.
И все пак момичето има право на 5 минути слава  Grinning
Аз от пух и прах не се плаша, пък да им имам ''мисията'', да защитават една ''много умна'' лигла Mr. Green, какво толкова и се възхищават newsm78, явно аз нещо не съм...........в час, като имам други стандарти за стойностни и интересни хора, то не е въпроса само да си известен, но въпроса е и с какво...............за опциите във фейса........абсолютно, моите снимки могат само от приятели да се виждат, а броят им не е хиляди непознати хора............

# 526
  • Видин
Черната Златка и половинката й са при Вито и Ели.

# 527
Черната Златка само повтаря едно и също всичко е нормално,  много нормално, нещата са нормални  Laughing Laughing

# 528
  • Видин
А тоя Благой е много разговорилив  ooooh! Joy

# 529
Николета може да е чела тук или някой и е предал, защото в понеделник си е слжила този статус:

'Никой няма право да ми казва какво ще качвам или пиша в собствения си профил. Спестете си безсмислените коментари, моля!'

Иначе какво лично пространство, пред 2300 души и още толкова не присъстващи в списъка й, но с достъп до писанията и снимките й.

# 530
  • Бургас
ani27
  Peace

# 531
...не знам какъв и е проблема и какви комплекси избива newsm78 newsm78 newsm78...........както казах преди: хубавка е, но чак пък толкова.............има хиляди по-класни от нея( фен съм на Диляна Попова, красиво момиче, без лигавщини и позьорщина)............

А твоя проблем какъв е, че ръсиш такава злоба за хората? Яд те е, че не пишат за теб ли, какво?
Най-малко се занимавам със "звездите" нашенски, влизам тук да научавам по някоя клюка, ама чак пък такива критики и обиди ми идват в повечко. Отде да те знаем ти с колко си била и за какво си била, та си позволяваш да обиждаш на к...а и кой имал мозък, и кой не. Много на сериозно си се взела май. В повечко са и твоите комплекси ми се струва.

# 532
А твоя проблем какъв е, че ръсиш такава злоба за хората? Яд те е, че не пишат за теб ли, какво?
Най-малко се занимавам със "звездите" нашенски, влизам тук да научавам по някоя клюка, ама чак пък такива критики и обиди ми идват в повечко. Отде да те знаем ти с колко си била и за какво си била, та си позволяваш да обиждаш на к...а и кой имал мозък, и кой не. Много на сериозно си се взела май. В повечко са и твоите комплекси ми се струва.
[/quote]
 Sick  Crazy

# 533
# 534
какво и стана на Марая?много напълня  Tired

# 535
Предлагам на първа страница на темата да се сложи коментар по повод напълняването на Марая Кери и коя е Ким Кардашиян - ако някой пита, да се насочи натам  Simple Smile  Не ми се сърдете, ама вече около един милион пъти някой изоква 'какво й става на Марая, много напълня' или 'някой може ли да ми обясни коя е тая Кардашиян и с какво е известна'

# 536
какво и стана на Марая?много напълня  Tired

preggo

# 537
Скарлет не сочи ли на запад като обяснява къде е България  newsm78

На мен са ми пращали логове от скайп, в които съм коментирана. Малко е гадничко.

Инфантилна, явно е практика тук да се стелят подобни сплетни и интриги ...

Така е навсякъде, учудвам се, че се учудвате.
И до мен са стигали приказки по мой адрес, но ми е през ...  Wink

# 538
  • into the blue
Джулиан

Мур

за

Allure

Magazine

Heart Eyes През декември става на 50 години. Crazy

# 539
Предлагам на първа страница на темата да се сложи коментар по повод напълняването на Марая Кери и коя е Ким Кардашиян - ако някой пита, да се насочи натам  Simple Smile  Не ми се сърдете, ама вече около един милион пъти някой изоква 'какво й става на Марая, много напълня' или 'някой може ли да ми обясни коя е тая Кардашиян и с какво е известна'

И задължително да се напише, кои са любимките на Авчето!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт