Звездни компромати-81 част

• 51 865
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
... влизам тук да научавам по някоя клюка, ама чак пък такива критики и обиди ми идват в повечко. ...

Peace

Далеч съм от идеята да казвам какво да се пише и какво не, ама и на мен взе да ми идва в повече Николета вече. Попрекалихме с оплюването и защитаването й без да знаем нищо от лични наблюдения. Светът е шарен, хора всякакви, с различни начини да изразяват емоциите си и различни усещания за нещата от живота. Приемам (аз лично) Николета, като едно хубаво лице и много по мой вкус стил на обличане. Нищо повече. Мир  Grinning

Инфантилна, убедена съм, че този тип шапки ще ги намериш и в магазин. Още миналата зима пробвах такъв модел в едно магазинче в Бургас. Явно ще са актуални тази година и нищо чудно да "залеят пазара"

Как се казваше тази актриса? Тя играе принцеса Тамина в "Принцът на Персия ..." нали?

# 541
  • София
Жан-Клод Ван Дам получил сърдечен удар - http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=604998

# 542
...не знам какъв и е проблема и какви комплекси избива newsm78 newsm78 newsm78...........както казах преди: хубавка е, но чак пък толкова.............има хиляди по-класни от нея( фен съм на Диляна Попова, красиво момиче, без лигавщини и позьорщина)............

А твоя проблем какъв е, че ръсиш такава злоба за хората? Яд те е, че не пишат за теб ли, какво?
Най-малко се занимавам със "звездите" нашенски, влизам тук да научавам по някоя клюка, ама чак пък такива критики и обиди ми идват в повечко. Отде да те знаем ти с колко си била и за какво си била, та си позволяваш да обиждаш на к...а и кой имал мозък, и кой не. Много на сериозно си се взела май. В повечко са и твоите комплекси ми се струва.
Напротив, аз мразя показността и публичността............не бих искала да ставам известна, ако ще и милиони да ми дават..........ценя спокойствието и личното си пространство............отдавна съм си надживяла и отработила егото, за да живея и се чуствам щастлива, хранейки го. иМА МНОГО ПО-ВАЖНИ и стойностни неща в живота.............но то някои не са и чували за тях Mr. Green

Дразни ме девойчето, като иска да е известна и то с простотията си, ще търпи помията от такива, като мен, това е и цената на славата.
Относно Валери и тем подобните ''умни'' мъже..........да беше си поживял преди да създава дете........за мен един мъж преди 30г. е дечко и му е рано да създава семейство и деца.............виждаме резултата, в случая...........

# 543
# 544
# 545
Какъв го раздава този Велизар? Футболист ли?

# 546
инфантилна доколкото знам такива шапки има в подлеза на НДК. В Промода иам една такава сива. Аз моите съм си ги поръчала от Ибей, но мисля, че тази година ще се напълни с такива  Peace

Клюката май пак е изпуснах кой, зад на кого гърба е говорил.. Я кажете зад моя някой говори ли  Whistling... Много яко  Joy, не обръщайте внимание на интриги..

# 547

невярно  Peace

Според мен, точно такива като Николета могат да се окажат доста сериозни брачни партньори, защото са се наситили и са видели какво ли не Simple Smile аз лично не я харесвам изобщо, нито визия, нито нищо, но не бих отсякла толкова бързо какво може и какво не за нещо, което дори тя самата не е опитала

И по отношение на това какво се пуска тук и какво не, мисля че отдавна се дискутираше и в крайна сметка стана ясно, че който не иска да вижда определени снимки, просто да не кликва върху тях. Не виждам какъв е проблемът.

И последно - на мен лично ми писна с тези митове и легенди за любимците на Авчето  bouquet. Именно тези, които най-много пишат в дадена тема и са най-много информирани, другите се захващат с тях и ги изпъждат в един момент. Така стана и с Трейси в една друга тема, в която тя е една от най-разбиращите, слава богу се върна  Hug призовавам всеки, който има някви интересни снимки, да ги пуска и да си коментира каквото иска. Темата е за това.

о, забравих - тази Кирстен яко ми опротивя. Напоследък има някъв ужасен наркоманско-сънен вид  Tired

# 548
Ей тази Николета ви бръкна в....
След такива писания и епитети за човек, който изобщо не познавате, защитниците й със сигурност ще стават повече.

# 549
  • София
А аз все си мисля..да не се окаже накрая,че Николета всъщност е с този Вилизар,а не с Валери..дали е възможно?

# 550
Я кажете зад моя някой говори ли  Whistling...

Говори ами, теб все в гръб те гледаме, та няма как да е иначе  Simple Smile

Напротив, аз мразя показността и публичността............не бих искала да ставам известна, ако ще и милиони да ми дават..........ценя спокойствието и личното си пространство............отдавна съм си надживяла и отработила егото, за да живея и се чуствам щастлива, хранейки го. ...........

Нали не очакваш всички да живеят по твоите стандарти, за да ги харесаш ( не че на някой му пука дали го харесваш).
По-лошото е, че даваш някакви квалификации за хората, сякаш спиш между тях.

А аз все си мисля..да не се окаже накрая,че Николета всъщност е с този Вилизар,а не с Валери..дали е възможно?

Та викаш да се окаже доста по-умна, отколкото я мислят?

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 11:29 от na_ga

# 551
SANDS, ти само за това ли се регистрира  Thinking !? Тъкмо темичката беше станала отново разтоварварваща и приятна и пак ще се почне една небивала дискусия "за" и "против" Николета...

# 552
SANDS, ти само за това ли се регистрира  Thinking !? Тъкмо темичката беше станала отново разтоварварваща и приятна и пак ще се почне една небивала дискусия "за" и "против" Николета...

SANDS пише отдавна в темата. И то много смислени и точни коментари. Харесват ми...  Flutter
И ако забелязваш, други подхванаха темата отново .. и то по доста злобен начин.  ooooh!

# 553
ОК Peace! Нищо лично, просто "налива масло в огъня", ако мога така да се изразя. Не искам да засегна никого!

# 554
Според сайта Дир, Алисия сама е признала, че с Валери вече не са заедно и той е с Николета.

Общи условия

Активация на акаунт