Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 395
  • 671
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря на всички за комплиментите Hug Лу, сакенцето е от Истанбул от непозната за мен турска фирма.

# 376
И аз благодаря на всички   bouquet

# 377
  • Belgium
Valandin, мерси  Laughing

Лу,така ме радва аватара ти Blush Hug

Tia, слънце и мене ме радва  Heart Eyes

# 378
# 379
  • Belgium
Охо, Иренка, тренчът е много готик, харесва ми  Grinning

От e-bay ли е?

# 380
  • Все на втория етаж
Дънките са от ибей, а тренча вчера съвсем случайно го купих. Излизах да си маркирам колата и се отбихме в два- три магазина. Та тренча е от един аутлет, доста е плътен и облечен стои в пъти по- добре, от на закачалката. Видях го в последния момент, тамън излизах с празни ръце и на изхода го видях и го отмъкнах. Flutter

# 381
  • Belgium
Я, ми пошушни къде е тоя аутлет, може и на ЛС  Flutter

# 382
  • София
Flutter

# 383
И на мен, моля Simple Smile

# 384
Момичета, един леко страничен въпрос, но свързан с дрешки - още ли има големи задръствания при Аутлета, който е при Техномаркет/Метро? Аз веднъж съм ходила и си спомням, че на излизане чакахме 100 часа... и съжалявах, че не сме паркирали отвън

# 385
Не, вече е супер свободно и приятно Peace

# 386
Не, вече е супер свободно и приятно Peace
Да, ако искаш спокойно да си разгледаш - там е мястото. То истерията продължи няколко дни...

# 387
Да, не се чака толкова, но излизането оттам не е много приятно. Фучат коли към Техномаркет, има бетоновози, камиони, паркирали коли вдясно. Поне миналата седмица беше така. Аз бих предпочила да мина през паркинга на Метро. Вече има път.

# 388
Да, не се чака толкова, но излизането оттам не е много приятно. Фучат коли към Техномаркет, има бетоновози, камиони, паркирали коли вдясно. Поне миналата седмица беше така. Аз бих предпочила да мина през паркинга на Метро. Вече има път.

т.е. да си оставя колата на паркинга на метро и да ида пеша до аутлета ли?

благодаря ви момичета за включването  Peace

# 389
  • София
И на мен моляяяя.. Другата седмица имам повод да си купя нещо ново Blush

Общи условия

Активация на акаунт