Коледна томбола-Гоблени

• 26 062
  • 571
  •   1
Отговори
# 105
  хоп троп и аз си получих жертвичката ... аз също нямам претенции шия всичко  Hug

# 106
  • Варна
Здравче, благодаря !  bouquet Аз предпочитам кръсчета, може да е пеизаж или нещо с цветя, скромния ми албум е в подписа ми.

# 107
  • Ямбол
Имам си жертвааааааа Simple Smile
Даже сега я разучавам.Профила е много полезен ако искате да имате насока с какво точно да изненадате.
Имам въпросче обаче, кога да пращаме? Днес, утре, след 2 седмици?Simple Smile Има ли си конкретна дата, или кой когато си прецени.

# 108
  • sf
Ами според мен няма смисъл преди 10ти декември, все пак всичко това е за КОледа. Аз мисля около средтаа на декември да пратя,че миналата година пък малко окъснях.

# 109
  • София
И аз видях на кого изпращам.
На мен ми харесва да шия кръстчета.

# 110
не обичам щампи, вълнени конци и 1 към 4. шия и гобленов и кръстчета, обичам романтични мотиви, религиозни, пейзажи. рядко цветя и животни  Hug

# 111
  • Sofia
Аз също си получих жертвичката, ще започна проучване  Hug

Аз обичам изненадите, важен е жеста, шия и кръстчета и гобленов бод...всичко, когато има време...Само не обичам религиозните  Rolling Eyes

# 112
  • Плевен
 newsm44 Току що си видях "жертвичката"!!!! Hug
Улеснявам съвсем моето другарче Joy! Искам "Стария Пловдив" на "Милена стил"! Blush smile3503 smile3502 Развалям малко" чара на изненадата" Rolling Eyesно все пак оставам избора с какви конци да бъде !Нямам претенции!  Blush
Успех на всички! Hug

# 113
  • София
Имам си жертвааааааа Simple Smile

Имам въпросче обаче, кога да пращаме? Днес, утре, след 2 седмици?Simple Smile Има ли си конкретна дата, или кой когато си прецени.

На първата страничка Здравчето е написала ориентировъчно - изпращане до 10-15 декември  Hug

# 114
И аз си имам жертвичкааааааа...  Hug Започвам да разучавам,и дано да уцеля.... Peace

PS Забравих да пиша,че не обичам щампи и религиозни  Embarassed

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 18:50 от joana-d

# 115
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз получих!
Да пиша малко насоки за мен. Не искам религиозни. За друго нямам претенции.

# 116
И аз си имам другарче. newsm6З
За улеснение- имам малко ушити гоблени.В последно време предпочитам кръстчета ,без детски и религиозни ако може.Ще очаквам с нетърпение изненадата. newsm10

# 117
  • БЪЛГАРИЯ
     И аз сега разбрах!!!  Party

Блазе му, комуто съм се паднала! За справка: всичко за зодия Лъв, демек- само най- най- най- .....   smile3521

Матапя сееееее, спокооооооо...
Харесвам кръстчета- изглежда плътно ушитото, гобленовият не ме радва особено! И аз шия само с DMC (след проба с други конци установих, че само с тях кефът е голям!) !  smile3535
     Абе, новак съм! К'вот решите!  Sunglasses

# 118
  • София
И аз си имам жертвичка newsm78,
а за мен не обичам да шия религиозни, щампи и 1:4, а ето и моите скромни творения http://eminav.snimka.bg/tapestries/ushiti.545826

# 119
  • Ямбол
Айде и аз да пусна жокер, обичам цветя /макове или диви цветя/ Simple Smile 1:1 и кръстат бод :Р
И за пеперудки си мечтая.
иииииии не обичам религиозни мотиви хич.

Общи условия

Активация на акаунт