Коледна томбола-Гоблени

• 26 094
  • 571
  •   1
Отговори
# 135
  • БЪЛГАРИЯ
ей добре че си имам кръстница, да ми помага. оня му видЕх сметката вече  Mr. Green

Joy  Joy  Joy
      Евала, Бързак!!!  newsm62 Мъжко момиче излезе- с първия удар го повали!   angel008 Аре, да не го споменаваме с лошо!  Mr. Green

# 136

Боже,боже  Rolling Eyes ,моята "жертвичка" се появява по-малко и от мен във форума,и не намирам нищо бродирано от нея.Направо съм в чуденка какво да търся  newsm78

# 137
Да не би аз да съм жертвата? newsm78
Нямам нищо показано ушито във форума.Шила съм само няколко големи с гобленов бод -вилерови.От новите имам само два малки на Дименшън-новогодишни и нищо друго.Нямам нито един Ланарте,Вервако и т.н. Сега преоткривам отново влечението ми към гоблените.Всеки ден си харесвам нови и нови.Така че ,който и гоблен да ми изберете ,ще си го ушия с огромно удоволствие. newsm03

# 138

Да не би аз да съм жертвата? newsm78
Нямам нищо показано ушито във форума.

Ха ха....Хайде бързо всички,които не са показвали нищо да си кажат....или поне да покажат нещо ушито  Praynig

# 139
И аз не съм показвала , с изключение на 2-3 дребни неща, ама то по-големи нямам, поради причината че нямам много време и гледам да се захвана с нещо по-бързичко. И аз съм отворена към всичко, нямам претенции , и преди касах, че не харесвам само съблечени мацки  Mr. Green Така че да съм ви проблема аз  Hug Да му мислят подаряващите на майсторките  Rolling Eyes

# 140
  • София
Аз съм почти готова с подаръка за моята "жертвичка"  smile3508
Сега нямам търпение да го пратя
Мнооого ми беше трудно да избера, дано съм уцелила  Praynig

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 12:28 от -=Деси=-

# 141
 Hug И аз имам "жертвичка".
За другарчето, което се чуди какво да избере - предпочитам да бродирам пейзажи, но напоследък съм на миниатюрки и кръстчета.
В случая по-важна е изненадата.
Ето го най-после и моят албум:
 http://dhruseva.snimka.bg/tapestries/gobleni.547111.all

Поздрави на всички работливки  bouquet

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 13:07 от d_h_ruseva

# 142
   Хайде и аз да кажа , че много харесвам цветя , пейзажи и такива красоти от природата ... от доста време не съм шила , но чакам да застудее и се захващам  Hug

# 143
  • София
Днес получих подаръка за моята "жертвичка"  smile3508

# 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Днес получих подаръка за моята "жертвичка"  smile3508

ихаааа, ти си пушка  Hug
моят още се носи над атлантика  Wink

# 145
А моята жертвичка не пише ooooh!

# 146
А моята жертвичка не пише ooooh!

Моята също.....  Whistling

# 147
  • БЪЛГАРИЯ

Не се кахърете, скъпи мои, аз ще пиша вместо тях!  Joy Ето, след дълги проучвания и сериозно мъдруване, реших да си ушия ДОМ- окъпан в светлина, край езерце или на брега на морето... Еееееех, мечтииии!  Praynig (Ама май в другата тема трябва да прося!  Grinning Нищо, че в момента шия три неща- лакомията край няма!  Crazy )

# 148
ФинЕти, страхотна си значи!  Hug Joy  bouquet

# 149
  • БЪЛГАРИЯ
ФинЕти, страхотна си значи!  Hug Joy  bouquet

Joy  Joy  Joy

И аз съм си фен, да знаеш!   superuu

Общи условия

Активация на акаунт