Коледна томбола-Гоблени

• 26 296
  • 571
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Никой не се хвали с подаръчета. Аз утре заминавам на Боровец за Студентския празник и когато се върна пращам моето.

# 271
  Моя подарък не е дошъл още и си трайкам , но такива красоти видях , много красиви  Crazy да си ги шиете с кеф  и да ви радват . Моя подарък не е тематичен и аз реших като съм чакала до сега да почакам още малко, затова както е речено на 15 тръгва  Simple Smile

# 272
  • София
Моят трябва да тръгне на 13-ти, тогава ми е първият работен ден след болничните  Simple Smile

# 273
А моят преди един час тръгна!  Grinning Нядавам се всичко да е наред и да пристигне благополучно при жертвичката ми! А най-вече да остане приятно изненадана и да й допадне!  Praynig

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моята катерица навири опашка  Mr. Green бода я аз по дупето и си мисля, всички се хвалят само моята дружка гледа тъжно към пощенската кутия и няма какво да и разтрепера ръцете и душицата  Cry

та с една дума, утре пускам моята изненадка  Blush

# 275
  • Поморие
Аз днеска бях много приятно изненадана с подарък. newsm44 newsm44 newsm44
Благодаря ти krk_kr, подаръка е страхотен. Hug Hug Hug Успяла да уцелиш това което харесвам.
Сега да се изфукам имам прекрасен гоблен със слънчогледи, избродирана картичка с чудесни пожелания за празниците.
Ето го :
http://galle74.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.444150.21677726.big
Колко малко му трябва на човек да се почувства щастлив . krk_kr   newsm51 newsm51 newsm51

# 276
 Hug Браво! Hug
 Мноооого се радвам, че си доволна galle 74.
С мерак да си го ушиеш.
Весели празници! santa2

# 277
  • София
galle74,  честито! Със здраве да си ги ушиеш!

та с една дума, утре пускам моята изненадка  Blush

Та с две думи - засрамих се и днес изпратих подаръка за "жертвата" ми  Grinning Трябва да пристигне в четвъртък. Дано да съм уцелила и да се хареса  Hug

# 278
galle74, честито! Честито и на другите получили! Подаръците наистина са много красиви! И май засега няма недоволен Mr. Green Емоцията от тази игра е невероятна!

# 279
Честито на получилите!  Hug С кеф да си боцкате!    bouquet

Тук е мястото да кажа Благодаря на kiraa   bouquet Получих страхотна картичка за Коледа!  Heart Eyes

Благодаря!   bouquet

Наистина колко малко му трябва на човек...

# 280
  • БЪЛГАРИЯ
      Ха добър ви ден! На печелившите, честито! На другите- търпение му е майкатааааа... Ама и на вас ще ви дойде!

Друга ми е обаче, идеята на мен! Отчитам продължителни и (почти) постоянни липси на субекти, визирам Деси и Бързака!!! Тая работа не ми харесва!!!...  Айде, да речем при Бързака е ясно- гълта "коктейли" и бега да прай "фитнес"! Ама с Десита явно е сложно положението! След продължително и обстойно проучване, достигнах до извода, че е много по-болна от нормално допустимото! За спасяване на дереджето, съставих следния план: всеки  от вас (айде, не всеки, от мен да мине!) има по нещичко- кой черна кокошчица..., кой руйно винце... кой лута ракийца... Дайте да се организираме в името на доброто на момичето! Готова съм да се нагърбя с тежката задача и предлагам: изпращате "цяровете" на мен, аз ги инспектирам юнашката и квот остане го доставям на Десито за лечение (разбира се, ако съм в състояние!)!... Само, ако обичате, по-експедитивничко, че е много осезаемо отсъствието им (пък и празници наближават!)

# 281
  • София
    кой черна кокошчица..., кой руйно винце... кой лута ракийца...

Чакам  smile3508

ФинЕти, благодаря за загрижеността  Hug Писала съм два поста над теб  Wink И два-три преди това  Laughing Довършвам си "Момичето" на Ланарте, засега нямам с какво да се похваля, затова само чета и помагам в другата тема  Simple Smile

# 282
  • БЪЛГАРИЯ

Чакам  smile3508

ФинЕти, благодаря за загрижеността  Hug Писала съм два поста над теб  Wink И два-три преди това  Laughing Довършвам си "Момичето" на Ланарте, засега нямам с какво да се похваля, затова само чета и помагам в другата тема  Simple Smile

Виж сега..., за една бройка ще ми провалиш плановете! Sneaky Кихай там, п..цкай, пръскай слюнка... Дай по-убедително, да не се усъмни някой!... После ще обясняваме колко дълго и сложно е протекло лечението Drunk ... (Ако обичаш, дръж се като достойна партизанка и не предавай четата!  jedi )

# 283
Финети, аз ще пратя ....от Троян  smile3521

Много настоение внасяш!  newsm51

# 284
  • БЪЛГАРИЯ
Финети, аз ще пратя ....от Троян  smile3521

А! smile3521  Те това е! Точният човек се появи на точното място в точното време! newsm10 Знаех си, че сме се събрали все отбор юначки тук! newsm20 Жива да си, сестро!... Пък какви спомени ме връхлетяхаааа...  Wine Glass (Троянски, от най-отлежалите!  Joy)

Общи условия

Активация на акаунт