Коледна томбола-Гоблени

• 26 127
  • 571
  •   1
Отговори
# 495

Здравейте,момичета

Съжалявам да прочета,че tuly все още не си е получила подаръка,не съм ходила в пощата,защото на 27.12.2010 ми се случи голяма трагедия (почина брат ми),и не съм сядала на компа до сега.Днес ще се опитам да отида до пощ.клон,но не обещавам,защото не знам дали ще мога да изляза от работа.

# 496
направо нямам думи,незнам какво да ти кажа..много съжалявам за загубата в семейството ви. Пратката сега е най-малкия ти проблем,не се притеснявай.

# 497
  • София
Йоана, моите съболезнования  spoko

# 498
joana-d , приеми моите най-искрени съболезнования!

# 499
joana-d много съжалявам за това, което ти се е случило....   action032

# 500
joana d, много съжалявам!

# 501
  • БЪЛГАРИЯ
     Най-искрени съболезнования, joana-d!... Като имам предвид колко много обичам брат си,... представям си какво изживяваш в момента!... Съжалявам!

# 502

Много ви благодаря,момичета,за искрените съболезнования!
Само,които е преживял такова нещо може да си представи какво чуствам.
Още не съм ходила до пощата,вчера бях до 6 ч. на работа,но днес ще опитам.
Лек и спорен ден!

# 503
днес разговарях с раздавачката за нашия раион, каза че не е идвала и към момента също няма никаква пратка за мен...вече не се надявам да пристигне коледната изненада Sad

# 504
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес разговарях с раздавачката за нашия раион, каза че не е идвала и към момента също няма никаква пратка за мен...вече не се надявам да пристигне коледната изненада Sad

Blush мини утре през "Джокерс"  Blush сигурна съм, че ще е там  Hug

# 505
ааа,нИщЪ там изненади....на НГ една приятелка е била и от балоните с изненади са й се паднали близнаци  Laughing

# 506
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ааа,нИщЪ там изненади....на НГ една приятелка е била и от балоните с изненади са й се паднали близнаци  Laughing

Joy Joy ами тогава избери място  Hug дето не раздават близнаци  Laughing

# 507
а на мен вчера от неква руска салата ми се падна бебе  #Cussing out не ги е срам такива лоши неща да пишат по късметите  Rolling Eyes
аз днес ще си взема подаръка и ще хваля  Hug

# 508
 е това не са чак толкова лоши късмети , много хора само за това си мечтаят.

Моята жертвичка виждам , че не си е получила подаръка все още , дано да й хареса  Blush

# 509
  • София
а на мен вчера от неква руска салата ми се падна бебе  #Cussing out не ги е срам такива лоши неща да пишат по късметите  Rolling Eyes
аз днес ще си взема подаръка и ще хваля  Hug

И на мен ми се падна бебе от руска салата, ама аз силно се надявам наистина да ми е късмет:)

Общи условия

Активация на акаунт