Коледна томбола-Гоблени

• 26 048
  • 571
  •   1
Отговори
# 60
Нощес сънувах , че ми се е паднала sisak и аз купих дъска за рязане  Embarassed Rolling Eyes Shocked Tired

# 61
  • София
Нощес сънувах , че ми се е паднала sisak и аз купих дъска за рязане  Embarassed Rolling Eyes Shocked Tired

hahaha

# 62
  • Поморие
Бройте и мен за коледната томбола.  Hug

# 63
Здравейте,и аз искам да участвам  Hug

# 64
ооо барби, радвам се да те видя в тази темичка  Heart Eyes

# 65

Joy    Hug

Мче може пък аз да ти се падна.Не съм капризна да знаеш, ама дъска за рязане не ми пращай  hahaha

# 66
Нощес сънувах , че ми се е паднала sisak и аз купих дъска за рязане  Embarassed Rolling Eyes Shocked Tired

Уби мЪ!  Shocked  Joy Joy Joy

аз лично ще дам насока  Peace , но чакам да се изтеглят жертвите, за да не се налага после голямо ровене кой какво беше казал.

Точно това си мислех!  Heart Eyes Нека "споделянето" да започне след 1.11  Hug Така всеки ще знае какво да чете!   bouquet

# 67
  • София
Вече нямам търпение да започна да избирам подарък  smile3508

# 68
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък няма да споделя  Crossing Arms
изненадата си е изненада. и дъска за рязане да е  Laughing и куки за плетене да са, все ще е изненада  Hug

# 69
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нямам търпение да видя кой е жертвичката ми, днес пообиколих магазинчета и набелязах нещичко.  Whistling

# 70
  • БЪЛГАРИЯ
Нямам търпение да видя кой е жертвичката ми, днес пообиколих магазинчета и набелязах нещичко.  Whistling

afwitch           Абе да не би случайно да съм попаднала в Чистилището- тука само за жертви се говори!!!    #Onfire

Започна да ме гони параноята, опазил Бог!  bishop  Казвайте да се подготвям за мръсните номерца навреме!  devil

# 71
аааа няма мръсни номера

# 72
  • София
И аз вече набелязах някои неща  Wink

# 73
krk_kr, Donsita, Мама Галка, -=Деси=- , Дж-то, tuly, Sissak, Pepen,  sayoonara, Уиуи, Дуданка, Kordelia, antoniabg, Aetera, stasita, Goody, skorpion, Eminav, joana-d, Лилия Проданова, Vesito, tanit, toni_nikolova, mmmshushy80, el_sol , d_h_ruseva, danym, lili2024,  Sunrice, ФинЕти, galle74 и barbie Hug

Има и още една мацка Nelito_6704 Писа ми само на ЛС!  Peace Помолих я да пише и в темата, но виждам че още не е писала.....  newsm78

Ам сериозна група се  очертаваме!  Party Дано само няма изцепки......  Tired  

Hug

# 74
  • София
Защо? Случвало ли се е да има изцепки?

Общи условия

Активация на акаунт