Коледна томбола-Гоблени

• 26 044
  • 571
  •   1
Отговори
# 45
  аз отдавна не съм писала в темата , но искам да се запиша за томболата , зимата ми върви шиенето  Hug

# 46
  • София
И аз влизам, защото умирам за изненади:)

# 47
Здравка79  запиши и мен  Hug

# 48
  • Варна
Хайде и аз с вас! Hug

# 49
и аз искам да участвам запишете ме

# 50
Запис за томболата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 51
krk_kr, Donsita, Мама Галка, -=Деси=- , Дж-то, tuly, Sissak, Pepen,  sayoonara, Уиуи, Дуданка, Kordelia, antoniabg, Aetera, stasita, Goody, skorpion, Eminav, joana-d, Лилия Проданова, Vesito, tanit, toni_nikolova, mmmshushy80, el_sol , d_h_ruseva, danym, lili2024,  Sunrice и ФинЕти    Hug

Дано не пропускам никой!  Wink

# 52
  • в една мансарда точно под звездите ..........
О, скъпа, пропуснала си един човек.
Себе си!  Laughing  Heart Eyes
  bouquet

# 53
  • София
На мен понеже ще ми е за първи път  Embarassed Как се ориентирате после какво да изберете? Дали не е хубаво да пуснем нещо като анкета?

Максимален размер: ...... х .......
Тема на гоблена:
Вид бод: 

Или нещо подобно, и да ги съберем на едно място, за да се ориентираме newsm78

Ако ми се падне човек, който шие само с гобленов бод, а пък аз му взема кръстчета, няма да е много добре  newsm78

# 54
това е част от играта, да си проучиш жертвата, какво обича, какво е шила досега, каква тематика ....... големината си е по твое усмотрение и все пак е ограничена от финансовата бариера 20-25 лева

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 10:41 от Джо Бързия

# 55
  • София
това е част от играта, да си прочиш жертвата, какво обича, какво е шила досега, каква тематика ....... големината си е по твое усмотрение и все пак е ограничена от финансовата бариера 20-25 лева

Аха! Мерси много  Hug

# 56
  • БЪЛГАРИЯ
      Голям майтап ще падне!     Joy

# 57
ще се справим....с нетърпение чакам "обявяване на началото"......дано само да няма разочаровани,но нали все пак това си е една игра-изненада,така че според мен грешките са простени....Под грешки имам предвид да изпратиш гоблен на жертвата си,който тя вече има или е шила или нещо от сорта...Но както казва и Джо Бързия-проучването си му е майката...
Все пак няма да е лошо в последствие всеки да даде поне и минимална насока на предпочитанията си, защото такива като мен, които рядко пишат /а то голяма част от участниците втомболата се оказват такива/ , няма как да се разбере какво харесвам и предпочитам... Peace

# 58
аз лично ще дам насока  Peace , но чакам да се изтеглят жертвите, за да не се налага после голямо ровене кой какво беше казал.

# 59
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз ще давам насока, няма страшно.  Peace Предполагам повече са така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт