Коледна томбола-Гоблени

• 26 040
  • 571
  •   1
Отговори
# 30
И аз се записвам.За първи път ще ми е и още от сега тръпна в очакване.Наистина е по-добре с подсказка кой какво харесва иначе може някой да остане разочарован.Ей браво на вас момичета за темата!Много се радвам че се записах!Тази година и аз ще чакам Дядо Коледа! Сега ще изпратя адреса.

# 31
Не разбрах кои адреси. Аз пратих мейла.

# 32

И аз се записвам за томболата.

# 33
Не разбрах кои адреси. Аз пратих мейла.

На мейла няма как да получиш подарък!  Peace

# 34
  • София
Здравейте и аз се записвам.
Но няма да казвам какво обичам да шия.Нека човека се "поизпоти".
/Ама пък съм и лоша аааа?/
Много обичам изненадите.

# 35
  • БЪЛГАРИЯ
     Хопа- тропа... , идвам и аз! За сефте ще ми е! Тръпна в очакване! Party  И да си кажа: обичам КРЪСТЧЕТАТА! Wink

Обаче,... може ли да задам един тъп въпрос... : адрес- по лична карта, или този, на който се намираме в момента!? Embarassed  Защото на този по ЛК в момента не живее никой, а ние сме на вилата, където това адреси- мадреси май не важат ( ще се наложи да ходя до кметицата, да си науча адреса! Joy) ........

# 36
адреса на който се намираш в действителност. ако имате поща в селото може и до посикване да ти се прати и здравчето да те уведоми, като го пуснат да си го търсиш ти

# 37
  • БЪЛГАРИЯ
адреса на който се намираш в действителност. ако имате поща в селото може и до посикване да ти се прати и здравчето да те уведоми, като го пуснат да си го търсиш ти

Благодаря! ( Вече ще ти казвам ДЖО БЪРЗИЯ!!!  Joy )   bouquet

# 38
# 39
  • Sofia
И аз искам тази година да се включа, и понеже предполагах, че ще има такава томбола, вече съм готова с избора... Hug

# 40
  • БЪЛГАРИЯ

Ей, Бързия, да не забравиш ризата- КРЪСТНИЦА съм ти!  Joy  Heart Eyes ( Ама да е избродирана с кръстат и украсена с френски бод!!!  Joy )

# 41

това е. контрол не се предвижда.  Hug вЕрваме и.
hahaha  току що си представих как праща собствения си адрес на всички  hahaha

Joy hahaha

# 42
  • Plovdiv
  bouquet
Къде без мен томбола?! Rolling Eyes
Здравче, имаш ми адреса, нали?

# 43
Хаха накъде без мен.
Здравче, включи и мене.
Коя ли ще е новата ми жертвичка?

# 44
krk_kr, Donsita, Мама Галка, -=Деси=- , Дж-то, tuly, Sissak, Pepen,  sayoonara, Уиуи, Дуданка, Kordelia, antoniabg, Aetera, stasita, Goody, skorpion, Eminav, joana-d, Лилия Проданова, Vesito, tanit, toni_nikolova     Peace

tanit имаммм!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт